Dětské boty z Deichmanu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50174
21.7.11 16:54

Nejlepší jsou ty boty, které mají značku kvality „žirafa“, je to certifikované obuv. Já jsem tam klukovi kupovala kotníčkové kožené boty za 150 - 400 Kč a drží stále :-) Zkus mrknout na web na nějaké prodejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
21.7.11 16:54
3HE píše:
Zatím díky - Deichman asi nenavštívím- ale pište -budu ráda hlavně za tipy. kde kopit botky na severní Moravě - Ostrava, Opava, Hranice, Nový jičín… vím, že mají v lékárnách a zdravotních potřebách, ale obíhat je všechny??? Třeba někdo poradí…

Zrovna v Ostravě je nějaký obchod, kde mají veliký výběr, mají i webovky, okukovala jsem tam vzory bot, někdo tady dával kdysi tip v jiné diskuzi, tak si případně hoď novou diskuzi, pokud někdo neporadí. Já z Ovy nejsem, tak nemůžu poradit. Ale prý i prodavačky poradí, výběr údajně super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
21.7.11 17:07

Ahoj,
já teda na boty z deichmana neslyšela nikdy nic dobrého a pro tak malé dítě bych je tam ani nekupovala. Co takhle boty Fare. Kupuji je dětem, ceny jsou příjemné a kvalita dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.7.11 17:43
MUFICE píše:
Nejlepší jsou ty boty, které mají značku kvality „žirafa“, je to certifikované obuv. Já jsem tam klukovi kupovala kotníčkové kožené boty za 150 - 400 Kč a drží stále :-) Zkus mrknout na web na nějaké prodejny.

Na ty teď právě mají akci v Reno obuvi (aspoň v Praze v Letňanech). Z původní ceny 499Kč po dvojí slevě za 239 :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
21.7.11 18:14

Holky, já jsem si vždycky myslela, že to označení Žirafky znamená, že je obuv vyrobena z nezávadného materiálu, ovšem o vhodnosti obuvi že to nevypovídá nic :nevim: …

A každý má na boty určit jiné požadavky. V Deichmannu se najdou šílené boty, které bych nekoupila ani kdyby byly za korunu a pak se najdou i boty, které ujdou.

Mě se nejvíc svědčily botky od Pediped :wink: celokožené, měkké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
21.7.11 18:43
hkac píše:
MUFICE píše:
Na ty teď právě mají akci v Reno obuvi (aspoň v Praze v Letňanech). Z původní ceny 499Kč po dvojí slevě za 239 :palec: .

Tak já je kupovala v Kladně (obuv v objektu Kauflandu) dokonce za 150 Kč :-) a měli více druhů, jinak původní cena byla také 499 Kč. Na podzim tam taky vyrazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
21.7.11 18:47
Lakynka píše:
Holky, já jsem si vždycky myslela, že to označení Žirafky znamená, že je obuv vyrobena z nezávadného materiálu, ovšem o vhodnosti obuvi že to nevypovídá nic :nevim: …

A každý má na boty určit jiné požadavky. V Deichmannu se najdou šílené boty, které bych nekoupila ani kdyby byly za korunu a pak se najdou i boty, které ujdou.

Mě se nejvíc svědčily botky od Pediped :wink: celokožené, měkké.

Tak tady je to vysvětleno:
http://www.zdrava-detska-obuv.cz/…afa-s-3.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
21.7.11 18:57

Díky :wink: :kytka:

Já teda botky stejně kupuju hlavně podle toho, jaké vlastnosti mají, když je zkouším v ruce. Ohebnost, váha, materiál:).

Momentálně ale musím koukat hlavně na tu cenu :-( . Škoda, že nemohu teď nakoupit nějaké botky v tom Renu sakryš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
21.7.11 19:50

Jdu se udat na sociálku, mé dítě mělo první boty Elefanteny :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
21.7.11 19:58
Erian píše:
Jdu se udat na sociálku, mé dítě mělo první boty Elefanteny :lol: :lol:

Moje taky a nemám nic proti nim.. :nevim: Mě se zdají super, protože v nich dítě nechodí jako slon, což ve většině té úžasné české obuvi ano.. :nevim: Každý dělá de svého nejlepšího uvážení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
21.7.11 20:02
Taky bych nekoupila tak malému dítěti boty v Deichmanu,viz.jak psaly holky výše, ale čtyřleté dceři je tam občas koupím :-)
Erian píše:
Jdu se udat na sociálku, mé dítě mělo první boty Elefanteny :lol: :lol:

není vůbec nutný, nejsou to špatný boty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
21.7.11 20:36
3HE píše:
Zatím díky - Deichman asi nenavštívím- ale pište -budu ráda hlavně za tipy. kde kopit botky na severní Moravě - Ostrava, Opava, Hranice, Nový jičín… vím, že mají v lékárnách a zdravotních potřebách, ale obíhat je všechny??? Třeba někdo poradí…

jj, já v úterý obíhala Opavu a žádné vhodné nenašla. Taky pro 13měsíčního prcka. Nakonec jsem to riskla a objednala z netu (superfitky) - z ostravské prodejny www.detske-boticky.cz jsou někde u Bělského lesa. Až budu potřebovat další, tak si uděláme výlet do Ostravy. Jinak v Opavě se dá koupit obuv Pegres na Masarykově třídě, obuv Goral, je to poblíž pošty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
21.7.11 20:42

Jéééé, já se zrovna zítra do Opavy chystám, tak to si asi rozmyslím :-( a byla jsi v Renu? Já nemám odvahu objednat boty z netu, když je nemám omakané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
21.7.11 22:38
letenia píše:
3HE píše:
z ostravské prodejny www.detske-boticky.cz jsou někde u Bělského lesa

To je ta prodejna, kterou někdo zmiňoval v té jiné diskuzi :mrgreen: :pankac: a pochvaloval si ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.7.11 06:19

Já nevím, ale tolik bych to nehrotila. Malýmu boty v deichmannovi kupujeme celkem běžně a musím říct, že několikery vydržely mnohem déle než drahé bubble gummers od bati, to jsou pěkné šmejdy - jedny se nám rozlepujou, druhé měl okopané po prvním použití. Reklamace je k ničemu, protože trvá měsíc a musím beztak koupit jiné boty, aby měl v čem chodit.
Ale musí se vybírat, některé boty tam fakt mají strašné a nekoupila bych je :mrgreen:

Já třeba nechápu, jak někdo koupí v bazárku obnošené značkové boty a dá je dítěti - to si zas myslím, že jsou lepší nové z deichmanna než vyšlapané značkové po jiném dítěti, ale to je OT :wink:

Na zimu jsme koupili v akci boty Peddy a ty byly fajn. Naopak Pedges jsme zkoušeli jednou a to byly boty sice celokožené, ale příšerně tuhé, v tom bych chodit nechtěla :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková