Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Aduš8 kupovala jsem synovi obuv RAK.Je to certifikovaná obuv a nestojí tolik.
@Greneia dceři jsem koupila adidas byly lehke a měli ohebnou podrážku takže bych do takových bot klidně šla ![]()
Ja kupovala jen zimni Fila. Prisly mi vsude stejne divne a tvrde, tyhle se mi libily, tak jsem je vzala.. vcera jsem u Deichmana obhlizela na jaro a nic me nezaujalo. Vsechno ma strasne tvrdou neohebnou podrazku, mela by to jak lyzaky i na jaro/leto, i kdyz jsou vzhledove pekne. Takze doporucuji neco z detske obuvi. Vloni jsme meli ve veku vaseho ditete D.D.step a Fare. Letos ma velikost 24/25, tak jeste nevim, co sezeneme ![]()
Pokud jsou měkké a ohebné, tak ano. Kupovala jsem tam Adidasky Katnat a byly kompromisbarefoot. Malý děti nepotřebují tvarovanou podešev, ale potřebují, aby je bota neomezovala v pohybu. Koukni taky na Fare nebo Sante. Nestojí moc a jsou skvělý.
My máme adidas i nike a jsou měkké i dost široké. Ale byl to jen jeden tip že všech.Co dělají. A pro starší.
Jako nejmenší začínali na D.D. step řadě 015
Kupuji na littleshoes, kompromis barefoot, aby byly ohebné a prostorné ve špičce
Díky za názory i rady… Mám ještě dvě dcery, dnes 18+13 let a ono se to nezdá, i za těch 13 let se hodně změnilo
bazírovalo se předně na pevné obuvi s upevnenym kotníkem
juknu nejdříve na ty značkový, co jsem našla.. Prďa má velikost 22 a viděla jsem tam jedny Nike, co byly prodyšný a měkký, ale teda spíše to vidím na certifikovanou českou obuv
na ceně mi nezáleží, hlavně, aby se maličký cítil co nejlépe
![]()
@Greneia píše:
Díky za názory i rady… Mám ještě dvě dcery, dnes 18+13 let a ono se to nezdá, i za těch 13 let se hodně změnilobazírovalo se předně na pevné obuvi s upevnenym kotníkem
juknu nejdříve na ty značkový, co jsem našla.. Prďa má velikost 22 a viděla jsem tam jedny Nike, co byly prodyšný a měkký, ale teda spíše to vidím na certifikovanou českou obuv
na ceně mi nezáleží, hlavně, aby se maličký cítil co nejlépe
![]()
Tak kupte nějaké lepší botky… d.d.step, fare, beda obuv. Barefoot řady.
@Greneia české značky Beda boty, Pegres bosé pegresky a Jonap dělají barefoot řadu, což je nej pro začínající chodce a všechny jsou české ![]()
certifikovanou obuv žirafa nekupuj, to jsou tvrdá kopyta ![]()