Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Nejlepší jsou ty boty, které mají značku kvality „žirafa“, je to certifikované obuv. Já jsem tam klukovi kupovala kotníčkové kožené boty za 150 - 400 Kč a drží stále
Zkus mrknout na web na nějaké prodejny.
3HE píše:
Zatím díky - Deichman asi nenavštívím- ale pište -budu ráda hlavně za tipy. kde kopit botky na severní Moravě - Ostrava, Opava, Hranice, Nový jičín… vím, že mají v lékárnách a zdravotních potřebách, ale obíhat je všechny??? Třeba někdo poradí…
Zrovna v Ostravě je nějaký obchod, kde mají veliký výběr, mají i webovky, okukovala jsem tam vzory bot, někdo tady dával kdysi tip v jiné diskuzi, tak si případně hoď novou diskuzi, pokud někdo neporadí. Já z Ovy nejsem, tak nemůžu poradit. Ale prý i prodavačky poradí, výběr údajně super.
Ahoj,
já teda na boty z deichmana neslyšela nikdy nic dobrého a pro tak malé dítě bych je tam ani nekupovala. Co takhle boty Fare. Kupuji je dětem, ceny jsou příjemné a kvalita dobrá.
MUFICE píše:
Nejlepší jsou ty boty, které mají značku kvality „žirafa“, je to certifikované obuv. Já jsem tam klukovi kupovala kotníčkové kožené boty za 150 - 400 Kč a drží stáleZkus mrknout na web na nějaké prodejny.
Na ty teď právě mají akci v Reno obuvi (aspoň v Praze v Letňanech). Z původní ceny 499Kč po dvojí slevě za 239
.
Holky, já jsem si vždycky myslela, že to označení Žirafky znamená, že je obuv vyrobena z nezávadného materiálu, ovšem o vhodnosti obuvi že to nevypovídá nic
…
A každý má na boty určit jiné požadavky. V Deichmannu se najdou šílené boty, které bych nekoupila ani kdyby byly za korunu a pak se najdou i boty, které ujdou.
Mě se nejvíc svědčily botky od Pediped
celokožené, měkké.
hkac píše:MUFICE píše:Na ty teď právě mají akci v Reno obuvi (aspoň v Praze v Letňanech). Z původní ceny 499Kč po dvojí slevě za 239
Nejlepší jsou ty boty, které mají značku kvality „žirafa“, je to certifikované obuv. Já jsem tam klukovi kupovala kotníčkové kožené boty za 150 - 400 Kč a drží stáleZkus mrknout na web na nějaké prodejny.
.
Tak já je kupovala v Kladně (obuv v objektu Kauflandu) dokonce za 150 Kč
a měli více druhů, jinak původní cena byla také 499 Kč. Na podzim tam taky vyrazím.
Lakynka píše:
Holky, já jsem si vždycky myslela, že to označení Žirafky znamená, že je obuv vyrobena z nezávadného materiálu, ovšem o vhodnosti obuvi že to nevypovídá nic…
A každý má na boty určit jiné požadavky. V Deichmannu se najdou šílené boty, které bych nekoupila ani kdyby byly za korunu a pak se najdou i boty, které ujdou.
Mě se nejvíc svědčily botky od Pedipedcelokožené, měkké.
Tak tady je to vysvětleno:
http://www.zdrava-detska-obuv.cz/…afa-s-3.html
Díky
…
Já teda botky stejně kupuju hlavně podle toho, jaké vlastnosti mají, když je zkouším v ruce. Ohebnost, váha, materiál:).
Momentálně ale musím koukat hlavně na tu cenu
. Škoda, že nemohu teď nakoupit nějaké botky v tom Renu sakryš.
Erian píše:
Jdu se udat na sociálku, mé dítě mělo první boty Elefanteny![]()
Moje taky a nemám nic proti nim..
Mě se zdají super, protože v nich dítě nechodí jako slon, což ve většině té úžasné české obuvi ano..
Každý dělá de svého nejlepšího uvážení ![]()
Erian píše:
Jdu se udat na sociálku, mé dítě mělo první boty Elefanteny![]()
není vůbec nutný, nejsou to špatný boty ![]()
3HE píše:
Zatím díky - Deichman asi nenavštívím- ale pište -budu ráda hlavně za tipy. kde kopit botky na severní Moravě - Ostrava, Opava, Hranice, Nový jičín… vím, že mají v lékárnách a zdravotních potřebách, ale obíhat je všechny??? Třeba někdo poradí…
jj, já v úterý obíhala Opavu a žádné vhodné nenašla. Taky pro 13měsíčního prcka. Nakonec jsem to riskla a objednala z netu (superfitky) - z ostravské prodejny www.detske-boticky.cz jsou někde u Bělského lesa. Až budu potřebovat další, tak si uděláme výlet do Ostravy. Jinak v Opavě se dá koupit obuv Pegres na Masarykově třídě, obuv Goral, je to poblíž pošty.
Jéééé, já se zrovna zítra do Opavy chystám, tak to si asi rozmyslím
a byla jsi v Renu? Já nemám odvahu objednat boty z netu, když je nemám omakané…
letenia píše:3HE píše:z ostravské prodejny www.detske-boticky.cz jsou někde u Bělského lesa
To je ta prodejna, kterou někdo zmiňoval v té jiné diskuzi
a pochvaloval si ji.
Já nevím, ale tolik bych to nehrotila. Malýmu boty v deichmannovi kupujeme celkem běžně a musím říct, že několikery vydržely mnohem déle než drahé bubble gummers od bati, to jsou pěkné šmejdy - jedny se nám rozlepujou, druhé měl okopané po prvním použití. Reklamace je k ničemu, protože trvá měsíc a musím beztak koupit jiné boty, aby měl v čem chodit.
Ale musí se vybírat, některé boty tam fakt mají strašné a nekoupila bych je ![]()
Já třeba nechápu, jak někdo koupí v bazárku obnošené značkové boty a dá je dítěti - to si zas myslím, že jsou lepší nové z deichmanna než vyšlapané značkové po jiném dítěti, ale to je OT ![]()
Na zimu jsme koupili v akci boty Peddy a ty byly fajn. Naopak Pedges jsme zkoušeli jednou a to byly boty sice celokožené, ale příšerně tuhé, v tom bych chodit nechtěla ![]()