Dětské kolo 12, jaké?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47103
8.3.17 22:48

Tak to je fajn, že chválíte obchod a nenapíšete ani ten váš konkrétní model kola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
9.3.17 09:48

@sovicka1 Reagovala jsem na tvůj příspěvek, ve kterém ses mne na model kola neptala. Kdybys měla trochu slušného vychování a na značku se mne zeptala, tak ti úplně normálně odpovím. Nebo já to zkusím i bez té slušné otázky. :mrgreen:
My jsme si tam šli pro Early Rider, ale ten byl beznadějně vyprodaný. Koukali jsme i po kolu Frog, ale nakonec jsme koupili Woom, které je v té šestnáctce i lehčí, než Early Rider. Jak je to v ostatních velikostech netuším. Šestnácti palcové má 5,4 kg. Co vím, tak tam mají nejmenší kola od 14, 12 tam nemají, ale prý záleží spíš na výšce rámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.17 14:01

Jednoznačně Specialized! Mají pedály trochu dopředu, nemají je pod sebou jako dospělé kolo, takže se dětem lépe šlape. Mají torpédovou brzdu až do velikosti 20"(brzdí, když šlápne dozadu)ale mají už i V brzdu. Cena je trošku vyšší, ale dá se krásně prodat. Vřele doporučuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaudinacek
10.11.17 12:20

Já mám doma holčičku má 29 kg, potřebovala bych pro ni sehnat co nejlehčí kolo, protože to co má, tak je vidět, že když někde jdeme, tak je na ni těžké

• Citovat
  • Upravit
Anais
10.11.17 12:24

@Klaudinacek to se poraď v cyklo obchodě, kolik prosím Tě slečně je?? Já mám doma 4 letého 13,5 kilového hubeňoura, takže zatím jsou ty kola těžší než on, tak neřeším, že jezdí s kolečkama :mavam: První kolo je nějaká no-name značka - sousedka ho měla ve sklepě, tak jsme se souhlasem zapůjčili.

• Citovat
  • Upravit
30965
10.11.17 12:25
@Klaudinacek píše:
Já mám doma holčičku má 29 kg, potřebovala bych pro ni sehnat co nejlehčí kolo, protože to co má, tak je vidět, že když někde jdeme, tak je na ni těžké

Pockat, ma 29 kg a shanis kolo velke 12 palcu? To mne nejak nesedi, kolik ji je a jak je velka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
10.11.17 12:45
@Klaudinacek píše:
Já mám doma holčičku má 29 kg, potřebovala bych pro ni sehnat co nejlehčí kolo, protože to co má, tak je vidět, že když někde jdeme, tak je na ni těžké
?? jsi v diskuzi 12palcové kolo
29 kg, to mi tak odpovídá 10tiletému dítěti. to už 26 palců. jedny z nejlehčích jsou superior fly
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák