Dětské kolo 12, jaké?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
933
24.2.14 12:26

Rada bych také slyšela názory chci také 12 pro holčičku, chtěla bych aby bylo co nejlehčí a kvalitní nyní jezdime na firstbike a rádi bychom už přešli na slapky ale nevím vůbec jaké kolo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
24.2.14 12:28

@Rampepurna a nevíte prosím jak je to nyní na d testu jaké kolo je mezi prvními?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
24.2.14 12:32

@martina.se Teď jsem na něj koukla, ale zrovna Leaderfoxe u nás snad žádný cykloobchod nenabízí. Což je blbé, protože zrovna kolo se mi na netu kupovat nechce. Potřebovala bych, aby si ho malý vyzkoušel, aby ho seřídili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
24.2.14 12:34

@hvezdicka736 Na DTestu naposledy testovali kola v roce 2011 a tehdy vyhrál z dvanáctipalcových Author Jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.2.14 12:34

@pukacu my ho koupili normálně v cykloprodejně - mají ho i ve sportisimu a pod :think: právě, že leaderfox je hodně rozšířená a kvalitní značka dětských kol :think: taky jsem to nejdřív zkoušela - kluk nasedl, chlápek to celé seřídil podle něj a pak klasický záruční servis atd. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
24.2.14 12:40

@martina.se Sportisimo u nás taky je, ale podle jejich e-shopu Leaderfoxe nemají. Ale můžu tam zkusit zajít osobně a uvidím. ;)

V jednom obchodě mi nabízeli Pidapi Alu, ale neměli ho zatím na vyzkoušení. V jiném pak Amulet. To nevypadalo špatně, bylo lehké, ale člověk toho stejně takhle na první pohled moc nepozná. Aspoň já tedy ne. :-) Proto se raději ptám na rady. Asi by nebyl problém je v obchodě pak požádat o objednání konkrétní značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
24.2.14 12:48

A už mám z těch kol hlavu opravdu velikou. Docela rozhodující je pro mě totiž hmotnost - myslím, že u tak malých dětí je každé deko znát. A nejsem schopná se dopátrat. Výrobci mají úplně jiné údaje než prodejci… Pak aby se v tom člověk vyznal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
24.2.14 13:01

Nám se líbí tohle teda spis male ale nevím nevím co to je za kvalitu atd v obchodě nikde není jen na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
24.2.14 13:16

Máme toto: http://www.rockpoint.cz/…-290558.html
Kupované použité od známých a vypadá pořád jako nové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.2.14 13:28

@pukacu no okoukni, uvidíš. Mmchdm, co se týče váhy kola - vyzkoušeno mám toliko, že těžší kolo má lepší stabilitu, lehčí koho snadněji „ustřelí“. Ten leader byl cca 10 kg (přesně už nevím, možná míň, možná víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
24.2.14 13:46

@pukacu
Mezi nejlehčí kola 12´, to jsou s hliníkovým rámem, patří Author Jet ( toho máme my, váží 8,3kg), Specialized Hotrock, Superior Penguin, Merida Dakar a GT ( nevím druhý název ) a určitě ještě nějaká další. Malý kolo ušlápl v pohodě.
Jinak je hovadina, že čím vyšší váha kola, tím lepší stabilita. Pokud kolo ustřeluje, znamená to, že má přefouklá kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
26.2.14 09:39

Tak jsme nakonec koupili tohle. Až pořádně ozkoušíme, napíšu, jaké je. Ale je docela lehké a malému se strašně líbí. :D http://www.yedoo.eu/…-12/alu.aspx#Blue

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
26.2.14 10:59

@pukacu
Vypadá hezky. Že se malému líbí, je stejně nejdůležitější ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.5.14 20:54

Holky, díky za tipy… Na mě opravdu nejvíc udělalo dojem poslední kolo zn. yedoo, na netu se dá sehnat za 2500, takže cena ideální a váha 7,2 kg super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
14.5.14 12:50

@berrunka1 Máme ho už několik měsíců doma a velká spokojenost. Kamarádka už ho pro malého pořídila taky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák