Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taky sháním nějaké nosítko nebo šátek a co jsem si přečetla diskuzi, tak asi toto, co jsem našla nemá vůbec cenu… Ale zkuste říci názor? Zatím hledám, páč vůbec netuším, co trh nabízín ![]()
Nakonec jsem díky této diskuzi koupila Manducu a nemůžu si vynachválit. Koupila jsem novou a koukala jsem, že se prodávaj na bazoši Manduci za cenu skoro jak nové, takže se to opravdu vyplatí. I kdybyste měla poté prodat, tak „tratíte“ cca 500,– kaček a to za to stojí. Zdraví a pohodlí miminka nadevše;-)
Máme Babybjörna a jsme moc spokojeni - používali jsme ho na horách, ve městě, všude, parádní věc.
@Klementýnka píše:
Máme Babybjörna a jsme moc spokojeni - používali jsme ho na horách, ve městě, všude, parádní věc.
Až na to, že to není nic jiného než předražená klokanka, která nemá s ergonomickým nošením nic společného…
Já měla Ergo baby carriet a super. koupila jsem novou a něco málo po roce jí prodala a tratila jen 300kč, ono se to nemá jak moc opotřebovat, takže bych koupila opravdu dražší kvalitní a nebála se, že se pak neprodá
hlavně seysi vyzkoušet, každému nosiči sedne něco jiného, přeji šťastnou ruku při výběru ![]()