Dětské kvalitní nosítko - jak vybrat - vaše zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
163
15.1.13 07:51

Taky sháním nějaké nosítko nebo šátek a co jsem si přečetla diskuzi, tak asi toto, co jsem našla nemá vůbec cenu… Ale zkuste říci názor? Zatím hledám, páč vůbec netuším, co trh nabízín :-)

http://www.darkyla.cz/detske-nositko?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101960
15.1.13 09:27

@Mrs Gnat Ne, to fakt nemá cenu, to je klokanka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
18.1.13 16:31

Nakonec jsem díky této diskuzi koupila Manducu a nemůžu si vynachválit. Koupila jsem novou a koukala jsem, že se prodávaj na bazoši Manduci za cenu skoro jak nové, takže se to opravdu vyplatí. I kdybyste měla poté prodat, tak „tratíte“ cca 500,– kaček a to za to stojí. Zdraví a pohodlí miminka nadevše;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
18.1.13 22:01

Máme Babybjörna a jsme moc spokojeni - používali jsme ho na horách, ve městě, všude, parádní věc.

• Citovat
  • Upravit
101960
18.1.13 22:11
@Klementýnka píše:
Máme Babybjörna a jsme moc spokojeni - používali jsme ho na horách, ve městě, všude, parádní věc.

Až na to, že to není nic jiného než předražená klokanka, která nemá s ergonomickým nošením nic společného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
18.1.13 22:16

Já měla Ergo baby carriet a super. koupila jsem novou a něco málo po roce jí prodala a tratila jen 300kč, ono se to nemá jak moc opotřebovat, takže bych koupila opravdu dražší kvalitní a nebála se, že se pak neprodá :* hlavně seysi vyzkoušet, každému nosiči sedne něco jiného, přeji šťastnou ruku při výběru :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí