Dětské kvalitní nosítko - jak vybrat - vaše zkušenosti

455
26.7.12 08:25

Dětské kvalitní nosítko - jak vybrat - vaše zkušenosti,.

Holky, mám doma dvouměsíční dcérenku a bohužel jsme v situaci, kdy jsme doma každý druhý měsíc uplně samy doma a mám na krku ještě pejska. Budu tedy muset sehnat nějaké nosítko, abych mohla třikrát denně vyběhnout ven s psíkem a malou posadit 3× denně cca na 15minut do nosítka. Protože je prdolka takhle maličká, tak bych chtěla koupit nějaké hodně kvalitní nosítko (seženu pak třebas levněji přes bazáč) a klído, aby vydrželo i do vyššího věku, páč jsme s manželem tuuristi:) Moc díky za typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
26.7.12 08:27

Manduca, ta má novorozeneckou vložku pro takovýhle prcky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101950
26.7.12 08:30

Taky doporučím Manducu, ale obávám se, že ani přes bazar na ni výrazně neušetříš, tahle nosítka si drží svoji cenu dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
26.7.12 08:31

Ahoj, už se to tu také řešilo, za mě jednoznačně Manduca, cena vyšší, ale je výborná, já nosím malého vpředu, sousedka má holčičku 20 měs. a ta už se nosí na zádech…Jinak měla jsem v ruce i Ergobaby a Manduca má lepší polstrování-bederní pás, což když jdeš pak na výlet je hrozně znát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
26.7.12 08:33

@gala-dali ale mně třeba manduca mánduca neseděla :-) ono je lepší to napřed vyzkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101950
26.7.12 08:37

@kate02 Tak mě bylo třeba taky o maličko pohodlnější Ergo, ale tím, že jsem to potřebovala, když bylo malému měsíc, tak vyhrála Manduca, než do Erga dokupovat ještě vložku, přece jen ten rozdíl v pohodlí nebyl tak markantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
26.7.12 08:40

Já jsem spokojena s manducou (loni jsem sehnala i 2.jakost - estetická vada)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
26.7.12 08:43

Holky a ta Manduca je jen od jedné firmy nebo je možno si vybírat? Pokud ano, tak která firma je nejlepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093

@j.a.n.i1 mně (paradoxně :-) ) bylo nejpohodlnější nosítko liliputi, ale my jsme ho kupovali staršímu prckovi, když už byl větší, takže jsme vložku neřešili… :) Jinak bychom taky vzali manducu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455

Mrkněte. Tohle jsem jen tak namátkově sehnala a stojí jen 6stovek..
 http://deti.bazos.cz/…ne-posty.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
26.7.12 08:46
@rozinka7 píše:
Mrkněte. Tohle jsem jen tak namátkově sehnala a stojí jen 6stovek..
http://deti.bazos.cz/…ne-posty.php

já bych z něj měla strach - doma šité :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
26.7.12 08:53

Hlavně ne Baby Bjorn a nenosit zády k matce.

• Citovat
  • Upravit
2400
26.7.12 08:56

Tuhle jsem si včera koupila :-) :palec: http://www.brouczech.cz/…darek_2.html a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
26.7.12 08:57

Mě se na prcka osvědčil pružný šátek. Šátkuju už druhé dítko, když je k neodložení nebo když nechci brát tandemový kočár. To se pak starší chce pořád vozit. Je to sice trochu delší motání než ho posadit do Manducy, ale zas je šátek o dost levnější.

• Citovat
  • Upravit
1140
26.7.12 08:57

Taky máme manducu. Akorát, že jak jsem malá a hubená, tak mám problém stáhnout bederní pás a z delšího nošení mně bolí kyčle :roll:
Ale rozhodně bych šla do originálu, klidně z druhé ruky, ale zdraví dítěte za těch pár ušetřených stovek nestojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí