Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veveří píše:
Mně nepřijde v pořádku, že jsi ho sbalila, když měl doma roční mimino. Tomu se jinak říká karma, tak si zvykej.
Karma ať teda trestá ji. Ne to nebohé nejmenší dítě…
@Veveří píše:Ulevilo se ti? Nevis jak to bylo. Primarne je to jeho “chyba”. A od stastne rodinky asi neodesel. A i kdyby, proc to ma odnest male dite.
Mně nepřijde v pořádku, že jsi ho sbalila, když měl doma roční mimino. Tomu se jinak říká karma, tak si zvykej.
Mě by zajímalo, jak jsou ty pokoje vlastně velké a hlavně kolik meri ten “mikropokoj”
pro někoho je mikro 10 metru i ![]()
Tak hlavně, že jeho synovi je 5 a vy spolu už máte 3letého. Mě by vůbec nenapadlo si s takovým chlapem začínat, který si skoro hned po narození dítěte najde novou přítelkyni a v roce svého syna už stihne oplodnit novou paní ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, asi to není důvod k rozvodu, ale stejně mě to tíží.Děkuji
Nepřijde mně v pořádku, že Vašeho syna nazýváš svým!
Co se týče pokojů, tak to u dětí bývá tak, že kdo dřív přijde a v tomto případě na svět, tak dřív bere, nebo jak by jsi to chtěla řešit? Tvůj (Váš) syn ten největší a oni ať se podělí o kutě? Dnes dítě k životu nepotřebuje extra prostor, postel a stůl, stejně sedí většinu života u PC. Jsou i děti, které by i za malý pokoj daly cokoliv.
@Josefuna píše:
Tak hlavně, že jeho synovi je 5 a vy spolu už máte 3letého. Mě by vůbec nenapadlo si s takovým chlapem začínat, který si skoro hned po narození dítěte najde novou přítelkyni a v roce svého syna už stihne oplodnit novou paní
Hele nesuď, nevíš co se stalo a proč, ale to že ona je kravka, to neřešíš ![]()
@Barevné klubíčko píše:
Karma ať teda trestá ji. Ne to nebohé nejmenší dítě…
V čem je nebohé?
@boricmytu píše:
Co se týče pokojů, tak to u dětí bývá tak, že kdo dřív přijde a v tomto případě na svět, tak dřív bere, nebo jak by jsi to chtěla řešit? Tvůj (Váš) syn ten největší a oni ať se podělí o kutě? Dnes dítě k životu nepotřebuje extra prostor, postel a stůl, stejně sedí většinu života u PC. Jsou i děti, které by i za malý pokoj daly cokoliv.
Vidis a me prijde logicke, ze s narozenim ditete je potreba nejakym zpusobem upravit rozmisteni deti v pokojich. V pripade stehovani se do noveho (jako zde) uz vubec neexistuje nejake „kdo driv“.
Zaroven z meho pohledu je logicke, ze dite, ktere v domacnosti bydli nastalo ma pravo na svuj pokoj rozumne velikosti vetsi nez dite, ktere tam travi dva vikendy za mesic.
@Maggdallena píše:
Vidis a me prijde logicke, ze s narozenim ditete je potreba nejakym zpusobem upravit rozmisteni deti v pokojich. V pripade stehovani se do noveho (jako zde) uz vubec neexistuje nejake „kdo driv“.
Zaroven z meho pohledu je logicke, ze dite, ktere v domacnosti bydli nastalo ma pravo na svuj pokoj rozumne velikosti vetsi nez dite, ktere tam travi dva vikendy za mesic.
Tak to jsem špatně pochopil, psala jsi, že je nemá ve střídavce, tak jsem to chápal tak, že jsou s Vámi pořád. V tomto případě by mělo mít jejich (ne pouze její) dítě největší pokoj, to dá přece rozum ![]()
@boricmytu píše:
Tak to jsem špatně pochopil, psala jsi, že je nemá ve střídavce, tak jsem to chápal tak, že jsou s Vámi pořád. V tomto případě by mělo mít jejich (ne pouze její) dítě největší pokoj, to dá přece rozum
Ja nejsem zakadatelka. Kazdopadne ja bych dala nejvetsi jeho detem dohromady a mensi spolecnemu. Maly bych nechala zatim jako ten kancl.
@Maggdallena píše:
Ulevilo se ti? Nevis jak to bylo. Primarne je to jeho “chyba”. A od stastne rodinky asi neodesel. A i kdyby, proc to ma odnest male dite.
A teď tu O Červené Karkulce… Kdybych to sama nezažila, tak bych i připustila, že je to jinak. Jenže pokud má doma někdo roční dítě a zároveň někoho otěhotní, jde většinou o milenku. Takže na 99% je to tak, jak si myslím, že to je a připouštím jen 1%, že to může být jinak. Podle mě prostě je zakladatelka bývalá milenka.
@Veveří píše:
A teď tu O Červené Karkulce… Kdybych to sama nezažila, tak bych i připustila, že je to jinak. Jenže pokud má doma někdo roční dítě a zároveň někoho otěhotní, jde většinou o milenku. Takže na 99% je to tak, jak si myslím, že to je a připouštím jen 1%, že to může být jinak. Podle mě prostě je zakladatelka bývalá milenka.
No mozne to je. Ale to je jejich vec. Pro me to, ale nic nemeni na otazce a chapani jejiho problemu.
@Maggdallena píše:
No mozne to je. Ale to je jejich vec. Pro me to, ale nic nemeni na otazce a chapani jejiho problemu.
Celé je to o tom, čí děti jsou důležitější, jestli ty z prvního manželství nebo z druhého. Nesnáším toto škatulkování. Všechny jsou důležité stejně a nevím, proč zakladatelka TEĎ řeší pokoj pro ročního prcka. Stejně by se sám v pokojíku bál a bude mu líp se sourozencem - ano, sourozencem nebo s rodiči. Pokoje se přece dají průběžně prohazovat. Jenže ona chce slyšet, že její dítě je top, má zvláštní práva a potřebuje ten největší a nejlepší pokoj, protože si to zaslouží, jelikož je doma. Ale u táty jsou doma i dvě starší, a ano, pořád velmi malé děti.