Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maria37 píše:
Ale ono to tak není. Jeho dům, jeho třetí dítě. Nejsou manželé a o svém majetku rozhoduje on. Logicky chce pro svou nejstarší dceru samostatný pokoj. Svoje dva syny, kteří jsou si věkově blíže, může dát do jednoho pokoje. Ona v té domácnosti „nepřepíná“ - smůla
No je to tak, záleží jen na ni jestli chce roli neprepinace nebo raději rozmnoží tatínkovi počet dětí na občasné ubytování
@Venetia píše:
No je to tak, záleží jen na ni jestli chce roli neprepinace nebo raději rozmnoží tatínkovi počet dětí na občasné ubytování
Ta ho chtěla, když měl doma mimino, ta ho jen tak nepustí a překousne cokoliv
na občasné ubytování tam mají ve finále dost místa ![]()
@Maria37 píše:
Ta ho chtěla, když měl doma mimino, ta ho jen tak nepustí a překousne cokoliv![]()
na občasné ubytování tam mají ve finále dost místa
No to ano, ale to už tam bude úřadovat nová žena a bude chtít pokojíčky pro svoje potomstvo ![]()
@Maggdallena píše:
A on bude trilety porad? Nebo pak holce rekneme, sbal se a pujde sem kluk/kluci? Mne prijde rozumnejsi to rozdelit ted.
Podle některých zde bude prostě napořád to třetí v pořadí, dítě od next… A to už nemá na nic právo. Já být zakladatelkou, tak za to dítě bojuji. A dost tvrdě. Ono to jinak jen u sporu ohledně pokojů neskončí…
A ten chlap je za mě id.ot… Sám si udělal tři děti, tak ať se stará. Ne jen o děti z prvního vztahu ale i o nejmladšího. Trošku mi to přijde, že to dítě moc nechtěl… A jede furt styl: „mám dvě děti“. No, měl by se probrat.