Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ano. Chodime na zimak bruslit, do skoly, do prace, do obchodu, do restaurace, do kina…
Jo, sla. Bez vahani.
V sobotu mame koncert v Praze, nenapadlo by me ho rusit
@Anonymní píše:
Jak je asi jasné z názvu - zajímá mě, šli byste v současné covidové době na dětské divadlo? Konkrétně Praha. Prosím zanechat anonym, mám tu kamarádky a nechci se s nimi celý večer dohadovat po telefonu.
Samozřejmě – chodíme i na divadlo pro dospělé.
Děti chodí do školy i na všechny kroužky (a v divadle neshledávám oproti tomuto rozdíl) – v tomto směru se určitě omezovat nehodláme, dokud nebudeme muset.
Ano, zatím chodíme všude. Děti i já s manželem jsem už covid prodělali na jaře, jsme i očkovaní, nikoho rizikového doma také nemáme, takže nevidím důvod, proč nejít.
Ano sla bych, stejne jako dite chodi na plavani a tancovani a dokonce ma jedno ve predstaveni v ramci jeji tanecni skupiny a doufam, ze ho nezrusi. Dnes jdeme s muzem do divadla. zijeme normalne, dodrzujeme masky, mame ocko, ale v ramci orace mame. moznist testu, tak se i testujeme..
Samozřejmě, proč ne? Nešla bych jen, pokud by po dceři chtěli test, ale zvýšili hranici na 12 let, tím pádem už mít test nemusí.
My se chystáme zítra s dětmi do kina, staršímu synovi tento týden skončila izolace po covidu, mladší děti to nechytli, tak už potřebujeme trochu změnu a na chvíli vypadnout. U nás to teď měli všichni, očkovaní i neočkovaní. My už to neřešíme.
Šla bych, chodíme všude, do práce, do školy, do bazénu, do kina, navštěvujeme se. Kovid tu bude pořád, stejne jako chřipka a jiné nemoci.
Jak je asi jasné z názvu - zajímá mě, šli byste v současné covidové době na dětské divadlo? Konkrétně Praha. Prosím zanechat anonym, mám tu kamarádky a nechci se s nimi celý večer dohadovat po telefonu.