Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte,
viete mi prosim poradit nejake destske secondhandy v Prahe? Uz som tu temu nahodila v jednej inej diskusii a Ulrika aj Lisa mi dali nejake tipy
Jeden z nich na Ladvi som uz aj nasla, no ten druhy pri Norme proste nie. Nemozem najst totiz tu Normu, hihi ![]()
Do tych dalsich sa este len chystam.
Tak ak niekto mate nejake tipy kde sa daju kupit pekne vecicky tak dajte vediet.
Vopred vdaka.
Ahoj,
tak nevím, z které části Prahy jsi, já znám několik sekáčů na Praze 3. Na Koněvově ulici jich celá řada,teda hlavně v té spodní části směrem na Florenc, jinak taky třeba naproti floře,tam mají fakt hezké a hodně zachovalé věci. A nebo třeba v Libni je bazar NA Korábě, nevím adresu,ale na internetu bys to našla.
Tak snad jsem trošku poradila. Zajddicka
Ahoj,
bazar Sluníčko na Bělohorské 155, Praha 6. Je to malinký ale hodně narvaný obchůdek s príma věcičkama.
M.
Ahoj, prima second hand na Praze 4 je na Budějovické - proti KFC - je sice maličký a nejen pro miminka a děti, ale mají tam opravdu moc hezké věcičky a opravdu levně.
Ahoj,
jeden docela fajn bazarek je na Praze 10 v ulici Prubezna, jmenuje se myslim Meda sekac ![]()
Simona
Ahojky,
vzhledem k tomu, že jsi z Proseka, doporučila bych bazárek (mají tam vše včetně oblečení) Na Korábě. Pod Bulovkou je kemp a restaurace Na Korábě a ten bazárek je přímo v ulici, která vede do kempu.
Je fajn to spojit třeba s kafíčkem v restauraci, neboť tam je pískoviště, houpačky, děti nemají kam utéct.
Tak pohodové nákupy
!!
Theo
Jeeejda holky zatial moc diky
Urcite vsetky obehnem.
Piste dalej ak mate nejake tipy ![]()
Ahojky:O)
Já mohu doporučit sekáček na stanici metra B - Lužiny - když se vyleze z metra, tak se zahne doleva, jsou tam schůdky dolů do takového kruhu obchodů a tam je značkový sekáč pro malé i velké, kde mají bezva věcičky za rozumné ceny.
Papa a příjemné nákupy, Jaa a Sára
Ahoj,
Normu uz hledat nemusis, detsky bazarek uz tam neni, jen dospelacky (skoda, byl fakt super). Jinak pridavam typ na bazar v ulici Jana Masaryka, malicky, ale moc fajn a na Karlove namesti, tam maji veci z Anglie, o neco drazsi.
Misa
Tak jestli si myslíte, že ten v Normě byl príma, tak si zajděte do Klapkovy- to je ta ulice co vede od stanice metra Kobyliská do kopce k vozovně Kobylisy Je tam bazar Cipísek a s tím mám úplně nejlepší zkušenosti. Obrovský výběr za velmi velmi velmi dobré ceny. Mnohem lepší než ten v Normě i ten v Ládví. Fakt.
Anka
Ahojky,
na Proseku chodím do malinkého bazárku v Jablonecké ulici, kousek pod Billou, za cukrárnou, docela ráda tam nakupuju a vždycky něco vyberu (i to co nepotřebuju
).
Pak je taky nějaký na Prosecký ulici naproti benzince Shell v paneláku v posledním vchodě směr Letňany, ale tam jsem byla jen jednou.
Katka