Detske secondhandy v Prahe

150
3.8.05 10:25

Detske secondhandy v Prahe

Ahojte,
viete mi prosim poradit nejake destske secondhandy v Prahe? Uz som tu temu nahodila v jednej inej diskusii a Ulrika aj Lisa mi dali nejake tipy :wink: Jeden z nich na Ladvi som uz aj nasla, no ten druhy pri Norme proste nie. Nemozem najst totiz tu Normu, hihi :D
Do tych dalsich sa este len chystam.
Tak ak niekto mate nejake tipy kde sa daju kupit pekne vecicky tak dajte vediet.
Vopred vdaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
3.8.05 10:34

Ahoj,

tak nevím, z které části Prahy jsi, já znám několik sekáčů na Praze 3. Na Koněvově ulici jich celá řada,teda hlavně v té spodní části směrem na Florenc, jinak taky třeba naproti floře,tam mají fakt hezké a hodně zachovalé věci. A nebo třeba v Libni je bazar NA Korábě, nevím adresu,ale na internetu bys to našla.
Tak snad jsem trošku poradila. Zajddicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
3.8.05 11:04

Ahoj,
bazar Sluníčko na Bělohorské 155, Praha 6. Je to malinký ale hodně narvaný obchůdek s príma věcičkama.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ili
1486
3.8.05 12:04

Ahoj, prima second hand na Praze 4 je na Budějovické - proti KFC - je sice maličký a nejen pro miminka a děti, ale mají tam opravdu moc hezké věcičky a opravdu levně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
3.8.05 12:33

Ahoj,
jeden docela fajn bazarek je na Praze 10 v ulici Prubezna, jmenuje se myslim Meda sekac :P

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
3.8.05 13:11

Ahojky,
vzhledem k tomu, že jsi z Proseka, doporučila bych bazárek (mají tam vše včetně oblečení) Na Korábě. Pod Bulovkou je kemp a restaurace Na Korábě a ten bazárek je přímo v ulici, která vede do kempu.
Je fajn to spojit třeba s kafíčkem v restauraci, neboť tam je pískoviště, houpačky, děti nemají kam utéct.
Tak pohodové nákupy :wink: !!
 Theo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
3.8.05 15:06

Jeeejda holky zatial moc diky :wink: Urcite vsetky obehnem.
Piste dalej ak mate nejake tipy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
3.8.05 19:30

Ahojky:O)
Já mohu doporučit sekáček na stanici metra B - Lužiny - když se vyleze z metra, tak se zahne doleva, jsou tam schůdky dolů do takového kruhu obchodů a tam je značkový sekáč pro malé i velké, kde mají bezva věcičky za rozumné ceny.
Papa a příjemné nákupy, Jaa a Sára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.8.05 20:45

Ahoj,
Normu uz hledat nemusis, detsky bazarek uz tam neni, jen dospelacky (skoda, byl fakt super). Jinak pridavam typ na bazar v ulici Jana Masaryka, malicky, ale moc fajn a na Karlove namesti, tam maji veci z Anglie, o neco drazsi.
 Misa

• Citovat
  • Upravit
294
3.8.05 20:49

Tak jestli si myslíte, že ten v Normě byl príma, tak si zajděte do Klapkovy- to je ta ulice co vede od stanice metra Kobyliská do kopce k vozovně Kobylisy Je tam bazar Cipísek a s tím mám úplně nejlepší zkušenosti. Obrovský výběr za velmi velmi velmi dobré ceny. Mnohem lepší než ten v Normě i ten v Ládví. Fakt.
 Anka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
3.8.05 21:42

Ahojky,

na Proseku chodím do malinkého bazárku v Jablonecké ulici, kousek pod Billou, za cukrárnou, docela ráda tam nakupuju a vždycky něco vyberu (i to co nepotřebuju :D ).
Pak je taky nějaký na Prosecký ulici naproti benzince Shell v paneláku v posledním vchodě směr Letňany, ale tam jsem byla jen jednou.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky