Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky z Jablonce. Potřebovala bych poradit dobrého pediatra, nejlépe mladšího věku ptz předpotopní názory některých lékařů starší generace jsou nic moc. Když se dcera narodila šli jsme k dr která byla opravdu skvěla ale otevřela si soukromou ordinaci v Turnově a tam se mi dojíždět moc nechce. Od té doby se v ordinaci vysrřídali už dvě další dr a každá má na stejnou věc jiný názor a akorát mě to mate a když ani na kontrole v 6.týdnech nedá miminko na bříško je opravdu divné. Druhá zase řekla švagrové ať podává půlročnímu dítěti polévku z lahve
přitom pořád kojí.
No budu ráda za vaše názory a předem děkuji.
Já jsem chodila k doktoru Fastrovi a sice není mladý, ale je super. Nepředepisuje zbytečně antibiotika a je strašně milý. Má ordinaci na Liberecké u Alberta, tedy jestli tam ještě Albert je, už jsem déle pryč, ale chodila jsem k němu s dcerkou 5 let.
já zase chodím k MUDr. FAstrové, je spíš na homeopatika…jinak jsem slyšela samou chválu na MUDr. Mourkovou, ale pro nás je trošku z ruky a ta je prej perfektní
Ahoj, Habi
My chodíme do Jablonce k mudr.Drastilový. Je ve Mšeně, zatím jsem spokojená, chlap u ní má už prvního synka, byl vždycky spokojenej, tak jsme se tam přihlásili, i když to máme trošku dál
Loraine píše:
Ahoj, HabiMy chodíme do Jablonce k mudr.Drastilový. Je ve Mšeně, zatím jsem spokojená, chlap u ní má už prvního synka, byl vždycky spokojenej, tak jsme se tam přihlásili, i když to máme trošku dál
Za mě taky Mudr. Drastilová
Je velmi pečlivá, rozumná a určitě jde s dobou a nemá zastaralé názory.Chodíme k ní už skoro 8 měsíců a nedám na ní dopustit, je jedna z nejlepších v Jablonci ![]()
Děkuju všem. K dr Fastrové půjdeme na nastřelení naušniček tak uvidím jak se mi bude zdát ona. Do mšena to máme teda trošku dál ale ještě to promyslím.
Ahoj maminky z Jablonce, mam poodbny problem hledam dobreho pediatra, s kterym se da bez tlaku diskutovat o ockovani. DEKUJI.
Slisela jsem ze Dr. Drastilova je rozumna a bez tlaku na ockovani. Znate ji nekdo??
@julianna111 píše:
Slisela jsem ze Dr. Drastilova je rozumna a bez tlaku na ockovani. Znate ji nekdo??
ty jo, tak doufam, ze jsi slysela spravne, asi pred 14ti dny jsem k ni nahlasila budouciho mrnouse ![]()
(jinak jestli k ni chces, tak mi bylo receno, ze berou jenom novorozena miminka a jenom z jejich „rajonu“).
Jinak k dr. Drastilove bych se taky rada dozvedela vic informaci, budu rada za kazde info ![]()
My chodíme k Mudr. Drastilové už rok a půl a je to úžasná paní doktorka! Máme ji moc rádi, je pečlivá, rozumná a dá se s ním o čemkoliv mluvit
Jsem šťastná, že chodíme právě k ní!!!A šly jsme tam také na doporučení, několika spokojených maminek a dětí…
@Majklaa píše:
My chodíme k Mudr. Drastilové už rok a půl a je to úžasná paní doktorka! Máme ji moc rádi, je pečlivá, rozumná a dá se s ním o čemkoliv mluvitJsem šťastná, že chodíme právě k ní!!!A šly jsme tam také na doporučení, několika spokojených maminek a dětí…
@Radka84 píše:![]()
![]()
tak to jsem mela teda kliku, ja jsem proste jenom koukla na znameho lekare a zavolala prvni doktorce, ktera byla pobliz a mela dobre hodnoceni
Kolik pani doktorce zhruba tak je? Docetla jsem se totiz v recenzich, ze k ni chodili uz pred dvaceti lety, tak jsem hadala tak kolem padesati.. mela jsem strach, aby nemela zastarale nazory, ale vypada to, ze ne
Nemám odhad na věk, ale cca kolem 50 to být může
Zastaralé vůbec, spíš naopak, je ohromě moderní a taky se mi na ní líbí, že hodně radí „babské rady“ než aby jen tupě předepisovala pilule ![]()
@Majklaa píše:
Nemám odhad na věk, ale cca kolem 50 to být můžeZastaralé vůbec, spíš naopak, je ohromě moderní a taky se mi na ní líbí, že hodně radí „babské rady“ než aby jen tupě předepisovala pilule
@Radka84 píše:![]()
to bude doktorka podle meho gusta, mam fakt radost
To jsem ráda, zklamaná nebudete to mi věřte ![]()
Tak už u nás došlo na řešení očkování - naťukla jsem, že chci hexu odložit na půl roku a paní doktorka se moc nadšeně netvářila, hned začala vykládat o černém kašli atd. Po prostudování různých materiálů jsme došli k tomu, že budeme chtít Pediacel, odložení a schéma 2+1 a přiznám se, že mám z té konfrontace už teď trochu obavu..
Je tu někdo, kdo chodí k paní doktorce Drastilové a řešil očkování? Mám na mysli odklad, neočkování, alternativní vakcíny, jiné schéma.. Díky ![]()