Dětský lékař Jablonec nad Nisou

4552
11.11.11 17:10

Dětský lékař Jablonec nad Nisou

Ahoj maminky z Jablonce. Potřebovala bych poradit dobrého pediatra, nejlépe mladšího věku ptz předpotopní názory některých lékařů starší generace jsou nic moc. Když se dcera narodila šli jsme k dr která byla opravdu skvěla ale otevřela si soukromou ordinaci v Turnově a tam se mi dojíždět moc nechce. Od té doby se v ordinaci vysrřídali už dvě další dr a každá má na stejnou věc jiný názor a akorát mě to mate a když ani na kontrole v 6.týdnech nedá miminko na bříško je opravdu divné. Druhá zase řekla švagrové ať podává půlročnímu dítěti polévku z lahve 8-o přitom pořád kojí.
No budu ráda za vaše názory a předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
11.11.11 17:43

Já jsem chodila k doktoru Fastrovi a sice není mladý, ale je super. Nepředepisuje zbytečně antibiotika a je strašně milý. Má ordinaci na Liberecké u Alberta, tedy jestli tam ještě Albert je, už jsem déle pryč, ale chodila jsem k němu s dcerkou 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.11.11 18:58

já zase chodím k MUDr. FAstrové, je spíš na homeopatika…jinak jsem slyšela samou chválu na MUDr. Mourkovou, ale pro nás je trošku z ruky a ta je prej perfektní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
11.11.11 18:58

Ahoj, Habi :mavam: My chodíme do Jablonce k mudr.Drastilový. Je ve Mšeně, zatím jsem spokojená, chlap u ní má už prvního synka, byl vždycky spokojenej, tak jsme se tam přihlásili, i když to máme trošku dál

• Citovat
  • Upravit
613
11.11.11 21:38
Loraine píše:
Ahoj, Habi :mavam: My chodíme do Jablonce k mudr.Drastilový. Je ve Mšeně, zatím jsem spokojená, chlap u ní má už prvního synka, byl vždycky spokojenej, tak jsme se tam přihlásili, i když to máme trošku dál

Za mě taky Mudr. Drastilová :palec: Je velmi pečlivá, rozumná a určitě jde s dobou a nemá zastaralé názory.Chodíme k ní už skoro 8 měsíců a nedám na ní dopustit, je jedna z nejlepších v Jablonci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
12.11.11 15:44

Děkuju všem. K dr Fastrové půjdeme na nastřelení naušniček tak uvidím jak se mi bude zdát ona. Do mšena to máme teda trošku dál ale ještě to promyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
julianna111
10.10.12 14:21

Ahoj maminky z Jablonce, mam poodbny problem hledam dobreho pediatra, s kterym se da bez tlaku diskutovat o ockovani. DEKUJI.

• Citovat
  • Upravit
julianna111
10.10.12 14:23

Slisela jsem ze Dr. Drastilova je rozumna a bez tlaku na ockovani. Znate ji nekdo??

• Citovat
  • Upravit
4247
10.10.12 14:41
@julianna111 píše:
Slisela jsem ze Dr. Drastilova je rozumna a bez tlaku na ockovani. Znate ji nekdo??

ty jo, tak doufam, ze jsi slysela spravne, asi pred 14ti dny jsem k ni nahlasila budouciho mrnouse :)
(jinak jestli k ni chces, tak mi bylo receno, ze berou jenom novorozena miminka a jenom z jejich „rajonu“).
Jinak k dr. Drastilove bych se taky rada dozvedela vic informaci, budu rada za kazde info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majklaa
10.10.12 15:09

My chodíme k Mudr. Drastilové už rok a půl a je to úžasná paní doktorka! Máme ji moc rádi, je pečlivá, rozumná a dá se s ním o čemkoliv mluvit :palec: Jsem šťastná, že chodíme právě k ní!!!A šly jsme tam také na doporučení, několika spokojených maminek a dětí…

• Citovat
  • Upravit
4247
10.10.12 15:34
@Majklaa píše:
My chodíme k Mudr. Drastilové už rok a půl a je to úžasná paní doktorka! Máme ji moc rádi, je pečlivá, rozumná a dá se s ním o čemkoliv mluvit :palec: Jsem šťastná, že chodíme právě k ní!!!A šly jsme tam také na doporučení, několika spokojených maminek a dětí…
:dance: :dance: :dance: tak to jsem mela teda kliku, ja jsem proste jenom koukla na znameho lekare a zavolala prvni doktorce, ktera byla pobliz a mela dobre hodnoceni :mrgreen:
Kolik pani doktorce zhruba tak je? Docetla jsem se totiz v recenzich, ze k ni chodili uz pred dvaceti lety, tak jsem hadala tak kolem padesati.. mela jsem strach, aby nemela zastarale nazory, ale vypada to, ze ne :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majklaa
10.10.12 16:27
@Radka84 píše: :dance: :dance: :dance: tak to jsem mela teda kliku, ja jsem proste jenom koukla na znameho lekare a zavolala prvni doktorce, ktera byla pobliz a mela dobre hodnoceni :mrgreen:
Kolik pani doktorce zhruba tak je? Docetla jsem se totiz v recenzich, ze k ni chodili uz pred dvaceti lety, tak jsem hadala tak kolem padesati.. mela jsem strach, aby nemela zastarale nazory, ale vypada to, ze ne :palec:

Nemám odhad na věk, ale cca kolem 50 to být může :D Zastaralé vůbec, spíš naopak, je ohromě moderní a taky se mi na ní líbí, že hodně radí „babské rady“ než aby jen tupě předepisovala pilule :roll:

• Citovat
  • Upravit
4247
10.10.12 16:36
@Majklaa píše:
Nemám odhad na věk, ale cca kolem 50 to být může :D Zastaralé vůbec, spíš naopak, je ohromě moderní a taky se mi na ní líbí, že hodně radí „babské rady“ než aby jen tupě předepisovala pilule :roll:
:dance: :dance: to bude doktorka podle meho gusta, mam fakt radost :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majklaa
10.10.12 16:42
@Radka84 píše: :dance: :dance: to bude doktorka podle meho gusta, mam fakt radost :)

To jsem ráda, zklamaná nebudete to mi věřte :palec:

• Citovat
  • Upravit
4247
24.1.13 16:46

Tak už u nás došlo na řešení očkování - naťukla jsem, že chci hexu odložit na půl roku a paní doktorka se moc nadšeně netvářila, hned začala vykládat o černém kašli atd. Po prostudování různých materiálů jsme došli k tomu, že budeme chtít Pediacel, odložení a schéma 2+1 a přiznám se, že mám z té konfrontace už teď trochu obavu..
Je tu někdo, kdo chodí k paní doktorce Drastilové a řešil očkování? Mám na mysli odklad, neočkování, alternativní vakcíny, jiné schéma.. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty