Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, obnovuji tuto diskusi. Před dvěma měsíci jsme se přistěhovali do Rýnovic a sháním pro dceru doktorku. Nevíte, ke které bychom patřili? Podle mapy to vypadá na dr. Marešovou, Drastilovou a Martínkovou. Ale nikoho tu neznám, tak nevím, jakou vybrat. Ani ke které bychom patřili. Za odpovědi děkuji.
Ahoj, já myslím, že je to jedno, my jsme u určité dr. proto, že všechny děti z manželovy rodiny chodily k ní, nemyslím, si, že je to v dnešní době řízené dle bydliště. Obvolala bych si to, kdo Vás vezme. Ono je jedno, jaká se Ti bude líbit. Ta naše je skvělá, ale Eliška jí nemůže ani vidět, zrovna dnes spustila hrozný řev jen když ji chtěla poslechnout. Přitom injekce píchá sestřička a tu má ráda.
V pojišťovně mi taky řekli, že už žádné obvody nejsou. Ale naše dětská v Liberci na obvody hrála. Jen díky tomu, že jsme měli trvalé bydliště u mých rodičů, tak mohla k mojí dětské doktorce, která je skvělá. Jenže jde do důchodu a taky mi přijde nesmysl dojíždět do jiného města. Chceme ještě jedno dítě, takže bychom to tak jako tak museli řešit. Na známý lékař sice hodnocení jsou, ale docela stará. A třeba na dr. Marešovou, která je teď na Mšeně, nic není. Tak nevím. Dcery dr. v Liberci je úžasná, tak hledám někoho, kdo má opravdu rád děti a ještě je hodná i na rodiče. Takových moc není.
@Zdendula82 Doporučuji Mudr. Drastilovou, ke které chodíme už 5 let a nedám na ni dopustit! ![]()
Dobrý večer, děkuji za tuto dizkuzi. Také řeším nového pediatra. Máte zkušenosti s MUDr. Jůnovou? Děkuji ![]()
@Zdendula82 No tak super, určitě budete spokojení, uvidíte
Vy i dítko!