Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj!
sice nebydlím ani v jednom městě, ale přímo mezi nimi. jenže jsem se do tohoto kraje přistěhovala teprve nedávno a fakt absolutně netuším, jakého vybrat dětského doktora.
já jako malá měla astma, alergie, časté záněty průdušek atd., proto bych ráda doktora, co si opravdu dobře poradí i s nemocnějším dítětem, pokud by to po mě podědilo…
poradíte mi někoho prosím?
Ha, tak tipuju Chabarovice, Krupka, Chlumec??? My se za chvili pristehujem taky a taky to budu resit. Ale myslim, ze by mel bejt co nejblis, pac tahej nekam daleko nemocny dite. A ja mam jeste jedno zvlastni prani a to, ze bych se chtela nebat o veci a kocarek, nejlepe ze by se s nim mohlo do ordinace.
Čau holky já chodim v Teplicích k doktorce Fabychový je výborná a jsou tam fakt jenom slušný maminy. Taky je dobrá Horáková ale maji dost plno chtělo by to co nejdříve.
Aha no já jsem z Krupky a tady je Dostalík kdybys chtěla ale chodí sem dost romů tak asi ne .
Jsem taky puvodne krupska, ale prave tam se i nechce, co sem koukala, jsou tam jenom tri detsky doktori. Dostalik a pak je ten druhej u skoly. Nebo je u skoly Dostalik?
no v chlumci je jen jeden, co vím.
jsem zvědavá, zda se ještě někdo ozve ![]()
Já se zaplat panbu stěhoju do Trnovan asi tak na konci prázdnin .Koupili jsme tam byt a ta rekonstrukce je nekonečná. Manžel je hroznej puntičkář. Proto mám doktorku u Benešáku to mi vyhovuje.Jo holky nechodite některá náhodou plavat do Orcy ?
Já v Teplicích chodim k dr.Horákový a je fakt výborná a ochotná. Nevim jak moc má plno,ale kolikrát se nám stalo,že když jsme tam dopoledne přišly,tak tam skoro nikdo nebyl,takže se nemusím bát případný nákazy a s kočárkem by se dalo klidně i do ordinace ![]()