Dětský oční lékař

26
24.1.22 18:12

Dětský oční lékař

Dobrý den, doporučite mi prosim v PRAZE A OKOLI, detskeho ocniho lekare? Pro male miminka. mam dceru 8 mesicu.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
334
24.1.22 19:21

A co konkretne potrebujete vysetrit? Takto male dite se vysetruje v celkove anestezii a jen kdyz je to nevyhnutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.1.22 19:32

@Lubuch mame od doktorky poukaz na vysetreni, jedno oko ji uhyba k nosu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
24.1.22 19:52

@Monika5315 na šilhání se specializovala paní doktorka na Budějovické, zkusím se podívat, jestli ji najdu. Já tam před lety objednala dceru jako na dětské, ale ona jen špatně viděla a paní doktorka právě nám pak řekla, že se omlouvá ale řeší právě šilhající děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
24.1.22 19:59

Tady ta paní doktorka
https://www.doktor.cz/…140-00-41579

nebo taky hodně lidí chodí s dětmi sem

https://www.detskeoci.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.22 20:02

@Monika5315 MUDr. Konvičková (poliklinika Agel). Chodíme k ní se synem od cca 1,5 roku kvůli šilhavosti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.22 20:05

@Jolynka Tak zrovna Centrum Kukátko bych rozhodně nedoporučila! Byli jsme tam se synem také, protože jsem chtěla znát víc názorů na jeho problém. Syn má šilhavost, ale celkem neobvyklý typ šilhavosti. Paní doktorka tam se k tomu nebyla schopná vyjádřit, působila na mě velmi neodborným dojmem. A celkově to pracoviště na mě působilo tak, že hlavním cílem je zisk.

• Citovat
  • Upravit
9201
24.1.22 20:34
@Jolynka píše:
Tady ta paní doktorka
 https://www.doktor.cz/…140-00-41579

nebo taky hodně lidí chodí s dětmi sem

https://www.detskeoci.cz/

Tak koukám, že doporučuješ paní doktorku Brožovou na Budějovické, já k ní před mnoha lety chodila na dětské oční, tehdy se ještě takhle úzce nespecializovala a řešila moje dioptrie. Byla naprosto zlatá, má k dětem výborný přístup, i když když už mi pak bylo 16 let, tak mi přišlo, že se mnou jedná stále jako s miminem, ale v dobrém, opravdu je laskavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
24.1.22 21:54
@Anonymní píše:
@Jolynka Tak zrovna Centrum Kukátko bych rozhodně nedoporučila! Byli jsme tam se synem také, protože jsem chtěla znát víc názorů na jeho problém. Syn má šilhavost, ale celkem neobvyklý typ šilhavosti. Paní doktorka tam se k tomu nebyla schopná vyjádřit, působila na mě velmi neodborným dojmem. A celkově to pracoviště na mě působilo tak, že hlavním cílem je zisk.

Tak já s kukátkem zkušenost nemám, ale chodím s dcerou na dětské oční do nemocnice na Karláku a tam o něm celkem mluví hodně.
My chodíme na Karlák k MUDr. Korbasové a na standardní prohlídky k MUDr. Pěkné na Jižním Městě. MUDr. Pěkná maličké děti nebere a k MUDr. Korbasové se dostat je boj, má tam několik sester, které mají asi kurz na odpálkování pacientů :-) Ale jinak taky nevím, jak je na tom s miminky, my tam šli na doporučení právě MUDr. Pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.5.22 09:19

@Monika5315
Mohu se zeptat, jak jste dopadli? Dítěti je 9m a rhb lékařka nás poslala na oční kvůli stále trvajícímu šikmemu krku. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.5.22 11:51

@Bluewind za 14 dni jdeme na kontrolu.
Pani doktorka rikala ze ocicko ji opravdu trosicku utika, ale ze to je jeste v norme.nic co by se muselo akutne resit Ocicko se vyvyji a prave v roce jdeme na kontrolu.
Pozoruji ze to je spis kdyz je unavena.
Rikala ze pokud to bude pretrvavat tak se to pak resi paskou pres zdrave ocicko a to uhybajici tim trenuje,
Jinak Kukatko muzu doporucit, byla sem spokojena s pristupem, ochotne i slecny na recepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.5.22 19:39

@Monika5315
Můžu se ještě zeptat? Jak dlouhé mají objednávací lhůty v tom Kukatku? Jak dlouho trvá vyšetření? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
16.5.22 19:45
@Monika5315 píše:
Dobrý den, doporučite mi prosim v PRAZE A OKOLI, detskeho ocniho lekare? Pro male miminka. mam dceru 8 mesicu.
Dekuji

Zkuste Motol, je to sice nějaká doba už, ale já tam v roce podstoupila operaci kvůli strabismu.Tak bych si zavolala na dětské oční a zkusila bych domluvit termín vyšetření tam. Já se synem chodím taky do nemocnice, ale do jiné tedy. A chodí tam i děti, které ještě ani nemluví, mají přístroje u kterých to není tak potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.5.22 20:27

@Bluewind cca mesic objednavaci doba.
Vysetreni asi 10minut.
Pak jsme cekaly a sly k druhe doktorce a tam asi taky tech 10 minutek teda stim ze jsme si pak povidaly co a jak.
Ale celkem i s cekarnou jsme tam byly skoro hodinku.
Deti se ale zabavi je tam takovy koutek s hrackami. 2 cekarny prostorne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty