Dětský pokoj - inspirace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
14.6.21 11:13

Nasla sem zjimave svitici obrazy. Mohly by krasne vyzdobit pokojicek.
Pro holcicku krasny s jednorozcem. A maji i auta pro kluky. :D :mavam:

Edit adminem: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.6.21 12:49
@miska0007 píše:
Nasla sem zjimave svitici obrazy. Mohly by krasne vyzdobit pokojicek.
Pro holcicku krasny s jednorozcem. A maji i auta pro kluky. :D :mavam:

My máme málo volných zdí a nad postel bych to synovi dát nechtěla. Ale do holčičího pokoje bych o tom možná i uvažovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
25.8.21 22:18

Tak tohle je můj návrh pokoje pro kluky, asi to dostanou jako dárek k Vánocům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
25.8.21 22:21

Na Ikea mají teď baldachýny. Takové stříšky (jednu má dcera v pokoji) a listy (ty mají kluci).
Spokojenost, krásně to zútulní pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
26.8.21 00:51

Ahoj :) jak jste zařizovaly pokoj pro nejmenší? Jsem těhotná a přemýšlím, jak zařídit dětský pokoj. Finance neřešíme, ale zároveň mi přijde Škoda mít pokoj zhruba na rok a pak ho celý měnit :roll: chceme neutrální barvu stěny, asi do béžova a jinak vůbec nevíme. Navíc pokoj je celkem velký (36m2) a obávám se, že z něho nepůjde udělat takový typický útulný pokojík :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101830
26.8.21 08:13

@Nicole-7 Novos nepotrebuje pokoj, stejně ho mas minimálně zezačátku u sebe, u spousty se tohle obdobi protahne na rok az tri. Takze bych klidně pockala a zarizovala az to bude aktuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3551
26.8.21 08:24
@Ve7verka píše:

No nevím, kolik je klukům? Nejsou v místnosti ještě okna? Radši bych stůl dala blíže k oknu a postele posunula. Mít denní světlo na pracovní stůl je důležité. Takhle mi přijde, že tam budou mít šero zvlášť, jestli jim budeš nad postele dávat ještě baldachýn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
26.8.21 08:54
@Ve7verka píše:

Ahoj, na pohled možná hezké, ale děsně nepraktické, ty postele bych dala rovnou na zem, v tom podkroví už nepotřebuji mi další domečky. Dovedeš si představit, jak tam uklízíte hračky? Vždyť tam ani nevlezeš.

Stůl bych dala taky někam pod okno, pod sikminy postele a pak ty poličky s boxy. Aby měli volbou plochu na hraní uprostřed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
26.8.21 09:10

@Zuzaja souhlas :palec:
@Ve7verka - stůl rozhodně podél stěny pod okny a postele dolů s úložným prostorem pod nimi (pokud tedy fotka nezkresluje rozměry pokoje resp. výšku postelí a zkosení). aby nebyly hned u stěny, dá se tam udělat odkladní plocha (napevno deska) nebo „peřiňák“ (prostor s odklopným víkem, kam se hodí třeba deka pro návštěvu, sezónní oblečení atd.)

Pod zkosení podél bych dala skříně na míru s šoupačkami, tak nejlíp využiješ jinak nízký prostor a dobře se to udržuje. Můžou být hlubší s odkladní plochou nahoře a nebo čelo vytažené přímo do šikminy (nemusíš utírat prach :) ). Vše záleží na reálných rozměrech místnosti.
Pokud je tmavší podlaha, už bych nedávala tmavou stěnu, když tam nejsou střešní okna, klidně dát modrou ale o tón světlejší.
a do prostoru na hraní doporučuju dát na zem tatami nebo jinou podobnou měkkou plochu, je to lepší než koberec - dobře se udržuje, pohodlné a dá se na tom i cvičit a blbnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
26.8.21 18:59
@Prejmenovana píše:
@Zuzaja souhlas :palec:
@Ve7verka - stůl rozhodně podél stěny pod okny a postele dolů s úložným prostorem pod nimi (pokud tedy fotka nezkresluje rozměry pokoje resp. výšku postelí a zkosení). aby nebyly hned u stěny, dá se tam udělat odkladní plocha (napevno deska) nebo „peřiňák“ (prostor s odklopným víkem, kam se hodí třeba deka pro návštěvu, sezónní oblečení atd.)Pod zkosení podél bych dala skříně na míru s šoupačkami, tak nejlíp využiješ jinak nízký prostor a dobře se to udržuje. Můžou být hlubší s odkladní plochou nahoře a nebo čelo vytažené přímo do šikminy (nemusíš utírat prach :) ). Vše záleží na reálných rozměrech místnosti.
Pokud je tmavší podlaha, už bych nedávala tmavou stěnu, když tam nejsou střešní okna, klidně dát modrou ale o tón světlejší.
a do prostoru na hraní doporučuju dát na zem tatami nebo jinou podobnou měkkou plochu, je to lepší než koberec - dobře se udržuje, pohodlné a dá se na tom i cvičit a blbnout ;)

Ta podlaha vypadá tmavá, postele jsou asi metr šestnáct vysoké, ale to je zkreslené tou aplikací. Pokoj je dlouhý necelých 7 metrů a široký cca 4,5 metru.
@Lucie008 staršímu je 8 let, mladšímu 5.
Jiná okna tam nejsou, v tom pokoji je velké světlo (nevím jak, ale staré chalupy jsou prostě výjimečně :lol:, baldachýny dám nad skříně (vzadu, není to na fotce vidět
@Zuzaja plochu na hraní budou mít víc vzadu, tam budou ty takové puzzle na zem. Postele máme už pořízené, je to oboustranná Kura z Ikea. Jsou lůžkem dolů, za postelí mají plyšáky. Tam pod postel vlezu, když jsme s manželem byli kupovat ty postele, tak jsme si to zkusila a vejdu se tam celkem pohodlně. :D
Jinak nad stůl dáme žárovku. Kdyby byly stoly u oken, tak by to bylo zády ke dveřím. Jako malá jsem to doma tak měla a bylo to nepříjemné. @Prejmenovana
Tu vestavěnou skříň podél stěny udělat nemůžeme-na každé straně je topení, i kdyby bylo jen nějakou část, už to dost dusí. Bydlíme na horách, v zimě by tam klukům byla zima. Ty truhly u postele jsou myšleny jako peřiňáky. Mimochodem ten klasický peřiňák jsem jako malá milovala, u prababičky jsem do něj lezla. :)
Jinak děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
26.8.21 19:57
@Ve7verka píše:
Ta podlaha vypadá tmavá, postele jsou asi metr šestnáct vysoké, ale to je zkreslené tou aplikací. Pokoj je dlouhý necelých 7 metrů a široký cca 4,5 metru.
@Lucie008 staršímu je 8 let, mladšímu 5.
Jiná okna tam nejsou, v tom pokoji je velké světlo (nevím jak, ale staré chalupy jsou prostě výjimečně :lol:, baldachýny dám nad skříně (vzadu, není to na fotce vidět
@Zuzaja plochu na hraní budou mít víc vzadu, tam budou ty takové puzzle na zem. Postele máme už pořízené, je to oboustranná Kura z Ikea. Jsou lůžkem dolů, za postelí mají plyšáky. Tam pod postel vlezu, když jsme s manželem byli kupovat ty postele, tak jsme si to zkusila a vejdu se tam celkem pohodlně. :D
Jinak nad stůl dáme žárovku. Kdyby byly stoly u oken, tak by to bylo zády ke dveřím. Jako malá jsem to doma tak měla a bylo to nepříjemné. @Prejmenovana
Tu vestavěnou skříň podél stěny udělat nemůžeme-na každé straně je topení, i kdyby bylo jen nějakou část, už to dost dusí. Bydlíme na horách, v zimě by tam klukům byla zima. Ty truhly u postele jsou myšleny jako peřiňáky. Mimochodem ten klasický peřiňák jsem jako malá milovala, u prababičky jsem do něj lezla. :)
Jinak děkuji za rady.

Já to nemyslela zle, nábytek je to snadno přemístitelný, tak to můžeš v průběhu let měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
26.8.21 20:44

@Zuzaja já vím, že jsi to nemyslela zle. Napsala jsem to blbě. Promiň. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.21 17:37

Postel

Mne se strašně líbí tahle postel, ale v ČR ji nemají (a doprava by stála tolik, co postel) :roll:
 https://www.walmart.com/…ed/375834352

• Citovat
  • Upravit
91
3.9.21 18:28

Ta se mi líbí, nejstarší syn se na YouTube dívá na nějakou americkou rodinu a mají tam takovouhle. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný