Dětský zubař Český Brod, Úvaly, Klánovice a okolí

1238
5.6.12 11:25

Dětský zubař Český Brod, Úvaly, Klánovice a okolí

Zdravím :mavam: ,

mám 17měsíční holčičku a potřebovala bych poradit dobrého dětského zubaře v okolí Českého Brodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
157
5.6.12 12:36

ahoj, já chodím se synem ( 15m )v Českém Brodě k Dr. Štěpánové a je super :palec: Byli jsme tam tedy zatím jenom jednou ( ve 12m ) a bylo to bez problému. Nenutila ho otvírat moc pusu ( on by to stejně neudělal ), strčila mu tam jen prst a trošku si je prohlídla. Poradila zubní pastu, v září jdeme znovu :) Ale nevím jestli přijímá nové pacienty, ono je to v Brodě celkem natřískaný. A ještě můžeš zkusit jejího syna, ten má ordinaci s ní a není v Brodě tak dlouho tak může ještě brát. K němu chodí kamarádka se synem a taky je zpokojená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
5.6.12 12:59

No tak tomu bych se zrovna vyhnula obloukem, se synem jsem měla tu čest jednou (můj zubař se zrovna stěhoval) a stačilo mi to. Na zubaře nejsem cíťa, nechala jsem si vrtat mezizubní kazy bez umrtvení, ale v životě jsem nezažila takovou bolest, když mi on píchnul umrtvovací injekci, hubu jsem měla kamenou ještě večer a to normálně o tom do dvou hodin nevim :cert:
A paní doktorka mi taky moc sympatická nebyla, když mi chtěl syn napsat prášky proti bolesti (měla jsem zánět osmičky), tak řekla, že ne, že jí to pojišťovna nechce proplácet a přitom můj zubař mi to pak napsal naprosto bez problémů :zed:

Zkoušela jsem v Brodě ještě MUDr. Palmovou, ale ta dělá jen rovnátka a její manžel dospělí.
No a o nikom dalším tady nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.6.12 13:05

aha tak to je mi líto :( bohužel už také o nikom nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.15 01:18

Ahoj :mavam: