Dětský zubař Praha 5, 13, 4...

9022
17.9.18 16:32

chodíme do Arbes dentu (což je od Vás kousek) a jsme spokojeni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.9.18 16:39

@cell Dekuju. Koukala jsem predtim ma „znameholekare“ a nejaka zubarka Vildová tam mela dobre hodnoceni (i kdyz jen 3). Vy chodite ke komu? Akorat jsem se dívala a maji jen 4 smluvní pojistovny, nasi CPZP samozrejme nee. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
17.9.18 16:47
@Wendulinka1 píše:
@cell Dekuju. Koukala jsem predtim ma „znameholekare“ a nejaka zubarka Vildová tam mela dobre hodnoceni (i kdyz jen 3). Vy chodite ke komu? Akorat jsem se dívala a maji jen 4 smluvní pojistovny, nasi CPZP samozrejme nee. :(

tak to je bohužel asi pasé. Jméno lékařky teď nevím, ta předchozí odešla na MD, obě jsou milé a v pohodě. Naše děti mají ale zoubky zdravé a obě tam jsou asi 5 min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.18 17:02

@cell Jasně. Tak malý má zatím zoubky taky hezké. Je mu rok… Zkusím tam zavolat. Ty pojišťovny mi přijdou divné. Docela málo… Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
17.9.18 21:13

@Wendulinka1 taky chodime do arbesdent, lekarky jsou mlade, tak se to tam dost strida. Ted mame fajn, predtim (chodime cela rodina) takovej prumer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.1.19 19:58

Zubař Praha 4

Krasny vecer marme uz hrozne dlouhou dobu shanim zubare pro maleho nevite nekdo o nejakem zubaři pro deti na Praze 4 ktery prijima? Dekuji za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
22.1.19 20:02
@Eva 1988 píše:
Krasny vecer marme uz hrozne dlouhou dobu shanim zubare pro maleho nevite nekdo o nejakem zubaři pro deti na Praze 4 ktery prijima? Dekuji za tipy :kytka:

Není to úplně P4, je to na Chodově

http://www.pekarek.dental/…-pece-chodov

• Citovat
  • Upravit
6
22.1.19 21:02
@Mango_Lassi píše:
Není to úplně P4, je to na Chodověhttp://www.pekarek.dental/…-pece-chodov

Moc dekuji zkusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit