Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
chodíme do Arbes dentu (což je od Vás kousek) a jsme spokojeni ![]()
@cell Dekuju. Koukala jsem predtim ma „znameholekare“ a nejaka zubarka Vildová tam mela dobre hodnoceni (i kdyz jen 3). Vy chodite ke komu? Akorat jsem se dívala a maji jen 4 smluvní pojistovny, nasi CPZP samozrejme nee. ![]()
@Wendulinka1 píše:
@cell Dekuju. Koukala jsem predtim ma „znameholekare“ a nejaka zubarka Vildová tam mela dobre hodnoceni (i kdyz jen 3). Vy chodite ke komu? Akorat jsem se dívala a maji jen 4 smluvní pojistovny, nasi CPZP samozrejme nee.
tak to je bohužel asi pasé. Jméno lékařky teď nevím, ta předchozí odešla na MD, obě jsou milé a v pohodě. Naše děti mají ale zoubky zdravé a obě tam jsou asi 5 min
@cell Jasně. Tak malý má zatím zoubky taky hezké. Je mu rok… Zkusím tam zavolat. Ty pojišťovny mi přijdou divné. Docela málo… Děkuju
@Wendulinka1 taky chodime do arbesdent, lekarky jsou mlade, tak se to tam dost strida. Ted mame fajn, predtim (chodime cela rodina) takovej prumer.
Krasny vecer marme uz hrozne dlouhou dobu shanim zubare pro maleho nevite nekdo o nejakem zubaři pro deti na Praze 4 ktery prijima? Dekuji za tipy ![]()
@Eva 1988 píše:
Krasny vecer marme uz hrozne dlouhou dobu shanim zubare pro maleho nevite nekdo o nejakem zubaři pro deti na Praze 4 ktery prijima? Dekuji za tipy
Není to úplně P4, je to na Chodově
@Mango_Lassi píše:
Není to úplně P4, je to na Chodověhttp://www.pekarek.dental/…-pece-chodov
Moc dekuji zkusím ![]()