Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Moc prosím o radu,kde najít dobrého zubního lékaře v Brně,malá měla nedávno rok,zubů už má skoro 12(jen co se doklubou)a vypadá to,že se budou klubat i další 4(roste ji to všechno naráz)a já nevím,na koho se obrátit…moje zubní takto malý děti nebere
díky
Ahoj,
já mám dobrou zubařku v Židenicích. Sice k ní chodím na rovnátka, ale je i obyč. zubařka a chodí k ní i děti. Nevím, jestli i takto malé, ale zkusila bych to. Je fakt dobrá a i sestřička je v pohodě
Budeš chtít kontakt?
díky moc,to bych ráda
nemám důvěru k někomu,koho neznám…nevím,co očekávat,mám raději nějaké doporučení
není náhodou na Karáskovým náměstí???slyšela jsem,že tam by měli nějací být ![]()
Ahoj, taky jsme z Brna - a taky zrovna řeším, že bych po roce chtěla jít s malou k zubaři…takže uvítám též rady - kde a kdo ..
Jinak, od kdy se dětem čistí zuby i zubní pastou? My máme zatím osm zubů a pouze je tak lehce přejíždíme kartáčkem .-)
kdyby někdo náhodou ještě potřeboval,tak jsem jednu objevila ![]()
Ahojky. S našima klukama (5 let a 2 roky) chodíme od začátku k MUDr.Kahleové na Mendlák. Jsme spokojení, paní doktorka i sestřička to s prckama umí, a kluci se tam vždycky těší.
giannina píše:
Moc prosím o radu,kde najít dobrého zubního lékaře v Brně,malá měla nedávno rok,zubů už má skoro 12(jen co se doklubou)a vypadá to,že se budou klubat i další 4(roste ji to všechno naráz)a já nevím,na koho se obrátit…moje zubní takto malý děti neberedíky
Ahojte, nemáte někdo tip na dětského zubaře v Brně? Nejlíp někde v centru. Díky!
dobry den chtela jsem se zeptat jestli nekdo nevite o nejake dobre detske zubarce nekde v centru malej mel ted rok a vubec nevim kde nejaka detska zubarka je poradi mi nekdo?
Ja hledala detskeho zubare v Brne pred par mesici a bezuspesne, ty co jsem nasla mi rekli, ze uz nove neberou. Volala jsem i na stomatologickou komoru a tam mi rekli to samy, s tim, ze se mam domluvit se svoji zubarkou at vezme i malou. Takze jsem to tak udelala.
zkus zavolat sem http://www.stomatologie-brno.cz/?…, ja se s ni domlouvala letos v lete a od zari k ni chodime, sice neni uplne v centru ale je moc mila a hodna a s detmi to umi ![]()
my začaly chodit sem:
http://www.zubarkabrno.cz/
v pohodě, příjemná, přímo v centru
Taky chodime k MUDr. Kahleove na Mendlak, vlastne od Klarcina roku a je super. Ted jsem to u ni domlouvala kamosce a nakonec je vzala, tak asi prijima
Dobrý den, hledám stomatologa v Brně pro svou téměř dvouletou dceru. Známá mi doporučila MUDr. Danielu Štětinovou. Chtěla bych se zeptat, zda máte s touto lékařkou někdo zkušenosti - pozitivní, či negativní. Díky