Dezinfikujete nočník?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
25.9.13 11:06

No a vy, kdo nočníky potíráte Savem či Sanytolem a jinými dezinfekcemi, jak nočníky pak vypadají, nerožírá je to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
25.9.13 11:09

Ten náš zatím drží.

• Citovat
  • Upravit
rachel55
25.9.13 11:22

@Jemys rozumim, mozna jsem si to mohla odpustit :pankac: ale tohle neni diskuze „jakou pouzivate desinfekci“ ale „pouzivate dezinfekci?“

• Citovat
  • Upravit
Jemys
25.9.13 11:35

@rachel55 Právě proto je zbytečný sem zatahovat idioty s ústní vodou :lol:

• Citovat
  • Upravit
1949
25.9.13 11:38
@Jemys píše:
@rachel55 Právě proto je zbytečný sem zatahovat idioty s ústní vodou :lol:

Idioty??? 8o Tak to už jsou trochu, no více než trochu, silná slova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
25.9.13 11:41

Ano prehnala jsem to, zvolila jsem spatny vyraz, mela to byt nadsazka, omlovam se a kaju se
chtela jsem tim naznacit, ze se dneska strasne vydelava na lidskem strachu a ze se to strasne zneuziva, chapu, ze jsem to nenapsala rozumne a ze jsem tim i nekoho urazila, stane se :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6263
25.9.13 12:29

No ja jsem ta desinfikujici, nocnik pouziva druhe dite, za chvili ho zace pouzivat treti. Nic mu neni.
Ale zase musim dodat, ze ja ho tou desinfekci neprolivam nijak zhusta, nenechavam to v nem stat, proste po kadeni vymeju vodou a toaletakem a striknu desinfekci, vyplachnu. Spis myslim, ze by mel povrch naruseny tim drhnutim. Ale jinak myslim, ze Rachel ma s tim chlorem atd. docela pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
25.9.13 14:22

Tak koukám, že se nám tu sešli různé názory, což je moooc dobře :lol: Asi se v nich nějak ztratil můj dotaz na ten ocet - jak s ním čistíte? Když si můžu vybrat, taky radši méně chemie, ten Sanytol možná příležitostně, ale s octem moc nevím, jak na to… Třeba naředit do horké vody a nechat odstát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekmisa
25.9.13 15:10

Jsem ráda za tuto diskuzi:)Já teda nočník vymývala jen vodou a 1×2týdně jsem ho vzala dezinfekcí(proti vodnímu kameni atd.),ale co do něj začal syn kakat, po vymytí stříknu i Sanytolem. Také k nám jezdí manželova vnučka už od tří let, takže jsem zvyklá stříkat Sanytolem i záchodové prkénko. Syn teď trénuje na záchod a chodí na něj, i když nechce. Koupelnu myju denně, dva chlapy v domě, tak si dovedete představit, jakou udělají spoušť:)

• Citovat
  • Upravit
12272
13.10.13 09:50
@Bambulka12 píše:
Tak koukám, že se nám tu sešli různé názory, což je moooc dobře :lol: Asi se v nich nějak ztratil můj dotaz na ten ocet - jak s ním čistíte? Když si můžu vybrat, taky radši méně chemie, ten Sanytol možná příležitostně, ale s octem moc nevím, jak na to… Třeba naředit do horké vody a nechat odstát?

Já používám octový čistič. Super měl Lidl, teď už jsem na něj tam dlouho nenatrefila, pak v DM mají Frosch, ale ten je draný, nebo mají svojí variantu levnou. Cáknu do nočníku ten čistič, trochu Froshe univerzálního a horkou vodu a omyju houbičkou, opláchnu a hotovo. Obyč ocet používám na nádobí a pračku. Tyhle octové čističe jsou super do koupelny na umyvadla, sprcháče atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze