Dezinfikujete nočník?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No a vy, kdo nočníky potíráte Savem či Sanytolem a jinými dezinfekcemi, jak nočníky pak vypadají, nerožírá je to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jemys rozumim, mozna jsem si to mohla odpustit
ale tohle neni diskuze „jakou pouzivate desinfekci“ ale „pouzivate dezinfekci?“
- Citovat
- Upravit
@Jemys píše:
@rachel55 Právě proto je zbytečný sem zatahovat idioty s ústní vodou
Idioty???
Tak to už jsou trochu, no více než trochu, silná slova…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano prehnala jsem to, zvolila jsem spatny vyraz, mela to byt nadsazka, omlovam se a kaju se
chtela jsem tim naznacit, ze se dneska strasne vydelava na lidskem strachu a ze se to strasne zneuziva, chapu, ze jsem to nenapsala rozumne a ze jsem tim i nekoho urazila, stane se ![]()
- Citovat
- Upravit
No ja jsem ta desinfikujici, nocnik pouziva druhe dite, za chvili ho zace pouzivat treti. Nic mu neni.
Ale zase musim dodat, ze ja ho tou desinfekci neprolivam nijak zhusta, nenechavam to v nem stat, proste po kadeni vymeju vodou a toaletakem a striknu desinfekci, vyplachnu. Spis myslim, ze by mel povrch naruseny tim drhnutim. Ale jinak myslim, ze Rachel ma s tim chlorem atd. docela pravdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak koukám, že se nám tu sešli různé názory, což je moooc dobře
Asi se v nich nějak ztratil můj dotaz na ten ocet - jak s ním čistíte? Když si můžu vybrat, taky radši méně chemie, ten Sanytol možná příležitostně, ale s octem moc nevím, jak na to… Třeba naředit do horké vody a nechat odstát?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem ráda za tuto diskuzi:)Já teda nočník vymývala jen vodou a 1×2týdně jsem ho vzala dezinfekcí(proti vodnímu kameni atd.),ale co do něj začal syn kakat, po vymytí stříknu i Sanytolem. Také k nám jezdí manželova vnučka už od tří let, takže jsem zvyklá stříkat Sanytolem i záchodové prkénko. Syn teď trénuje na záchod a chodí na něj, i když nechce. Koupelnu myju denně, dva chlapy v domě, tak si dovedete představit, jakou udělají spoušť:)
- Citovat
- Upravit
@Bambulka12 píše:
Tak koukám, že se nám tu sešli různé názory, což je moooc dobřeAsi se v nich nějak ztratil můj dotaz na ten ocet - jak s ním čistíte? Když si můžu vybrat, taky radši méně chemie, ten Sanytol možná příležitostně, ale s octem moc nevím, jak na to… Třeba naředit do horké vody a nechat odstát?
Já používám octový čistič. Super měl Lidl, teď už jsem na něj tam dlouho nenatrefila, pak v DM mají Frosch, ale ten je draný, nebo mají svojí variantu levnou. Cáknu do nočníku ten čistič, trochu Froshe univerzálního a horkou vodu a omyju houbičkou, opláchnu a hotovo. Obyč ocet používám na nádobí a pračku. Tyhle octové čističe jsou super do koupelny na umyvadla, sprcháče atp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit