Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky holky jsem 3.den po operaci zlucniku… Vůbec nevím co jist. Poraďte nějaké recepty prosim
![]()
@Bora-Bora super dekuji no me skoro nic neřekli. Pry mužu do práce podle toho jak se budu cítit.
@kazda.m no me v nemocnici žádný jídelníček nedali… Byla jsem v Ústí nad labem
Holky a jak dlouho jste mely nafouklé břicho a mely jste průjem???
@Bora-Bora no me operovali teď v pátek a dnes pustili domu. Chtěla bych jít příští týden do práce. Pracuji na úřadě, tak ze take sedím ![]()
@kazda.m tak to před tebou smekám!!! To jsi dobra. Já se sotva narovnam. Já tedy průjem nemám, ale mám řidší stolici
Já měla operaci v říjnu laparo mám 3 jizvičky..ve čtvrtek operace a v pondělí domů..dieta žádná snad ze začátku vařený vše na vodě asi týden a pak postupně jsem začala jíst skoro vše..akorát mi dělá špatně zelí to od té operace prostě nemůžu..akorát vím že po narkoze mi bylo hrozně zle a zvracela jsem..pak to bylo dobrý..ale strašně jsem se bála ldyž mi měly vytahovat ten drén..a ke vší smůle večer na vizitě doktor řekl at jdu na vyšetřovnu, že to vytáhne tak jsem tam šla a čekala a čekala a pak ho jedna sestra naháněla po telefonu, doktor přiběhl spráskl ruce a říká paní ta a ta já jsem na vás zapomněl
![]()
@Kamcarada zvláštní je, že Ti nedali v nemocnici seznam jídel, které můžeš a které ne. Neměla jsi pak ještě zavedený dren? Možná proto máš čtyři jizvy.
@kazda.m holky dren jsem neměla vůbec a mám 4 díry. A skoro me nepoucili, jen ze nemám jist tučně nic víc. ![]()
@Kamcarada v které jsi byla nemocnici? normálně si tam zavolej a řekni, že si nejsi jistá, jestli jsi v pořádku, popiš jim svůj stav a oni Ti řeknou co a jak. Někdy, když se pacient sám nezajímá, tak lékaři toho moc neřeknou ![]()
@kazda.m no průjem nemám, jen řidší stolici. Břicho mám pořad nafouklé… Vyndat stehy jdu 1.4 a rovnou kontrola. Dřív me nepozvali. Kdy jsi šla ty na kontrolu?
Holky a mate nektera zkusenost s wobenzimem po odstraneni zlucniku?