Dietologické centrum štíhlí

73
19.7.13 11:46

Dietologické centrum štíhlí

Ahoj,

máte někdo zkušenosti se sestavením jídelníčku od Dietologického studia štíhlí v Ostravě? Funguje to, zhubli jste?

Díky za Vaše názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1537
19.7.13 12:28

@Londonka vykašli se na dietologické centrum. Mrkni na www.stobklub.cz, je to stránka, kde se zdravě hubne (vyvážený jídelníček, který si tvoříš sama a zapisuješ a hlídá ti to bílkoviny, sacharidy, tuky, zeleninu, pitný režim), zapisuješ si sportovní aktivitu. Je tam spousta báječných lidiček, kteří mají jeden cíl - zhubnout bez diet a hladovění nebo prostě zdravě žít. Každý jídelníček, který ti někdo sestaví je blbost, každý má jiné chutě, co jiný jí, ty třeba nepozřeš… Já sama jsem za 11 týdnů zhubla 6 kilo a jedu dál, mlj cíl je sundat celkem 28 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzkaSV
23.10.13 19:43

Ahojky, já do Štíhlí v Ostravě docházím už 3měsíc(budu končit:-) a mám 10kg dole. Jídelníček je fajn, jednoduchý, příjemný, jen si ze začátku než porce odhadneš okem budeš muset vážit. Pa a držím palce.-) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1
17.12.13 04:12

Ahoj, jà jsem do štihlých chodila loni, potěšila mě cena, přístup, způsob hubnutí a hlavně výsledek! já jsem zhubla za3měsice ze71kg na 62kg a manžel 12kg.Zkus to, byla jsem pred nema v Naturhousu a tam mi zhubla jen srajtofle:) :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty