Digitální teploměr- měří správně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10425
28.1.18 18:58

Thermoval Rapid Flex

Zdravím, obnovuji diskuzi. Nemáte někdo aktuálnější zkušenost s tímhle teploměrem? Thermoval Rapid Flex. V nějakém testu, co jsem našla, vyšel dobře, ale mám k digi teploměrům vrozenou nedlvěru, zatím jsem nenarazila na žádný, který by neměřil výrazně míň, než klasický rtuťák a teď ten „pseudortuťák“. Ale tam mi vadí ta doba měření, mimino bych měla radši rychleji, proto uvažuji nad digitálem… případně pokud máte někdo doporučení na kvalitně měřící digitál, budu vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9647
28.1.18 19:02

@sakota Ten používám už pár let a měří dobře - ale musí se použít buď rektálně (u mimina) nebo v puse u starších dětí a dospělých. V podpaží měří blbě všechny digitály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
28.1.18 19:59

Mám doporučení na náš bezkontaktní https://www.pilulka.cz/…ezkontanktni?… ;) Máme ho asi 6 let a měří fakt dobře, co jsem se setkala s jinými bezkontaktními teploměry, tak jsem jiný podobně kvalitní neviděla ;) Naprosto super komfort pípnout dítěti v noci na čelo bez buzení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.1.18 20:28

@sakota ten mame u babičky. Měří dobre a rychle, ale jak je psáno výše chce to měřit rektalne. Zatím to tak dělám i u triletaka, v puse to akorát ozira a měří to blbiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí