Dilatace střevní kličky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9556
25.9.12 07:30

@nick Leňulka dekuju za uklidneni, snad to bude dobre i u nas, me to zjistil na utz az ted ve 31tt, tak jsem z toho celkem prekvapena :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka.sonica
5.10.12 15:03

Tak jsem sem mrkle ze začatku jste ve mně vyvovali hruzu ale jsem 38 tyden a už měsic vime že kličky mame taky nikdo my pořadně nevysvětlil co to je ale prej se nemusím nak moc znervoznovat :(všem ktery to maji za sebou tak gratuluji a a ja doufam že dopadnem taky tak.))

• Citovat
  • Upravit
5.10.12 22:04

Správný průchod stolice, tak sem to chápala já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lara0
25.11.13 13:33

dobry den

Potrbovala byvjh pomoct jsem 36+1 tehotna a zjistili mi u plodu dilatace strevnich klicek a a jeste k tomu hydrocefalus prosim poradte jestli s tim to miminko az se narodi muze zit predem dkuji

• Citovat
  • Upravit
1
21.5.17 11:11

To Anonymní: Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak to u vás nakonec dopadlo. Museli jste jít po porodu na operaci? Máte stále nějaké problémy? Doktor u nás také na utz objevil dilataci střevních kliček (23tt) tak se teď snažím sehnat co nejvíc informací od lidí, kteří si tím taky prošli. Mockrát děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.1.20 22:11

rozsirene strevni klicky

Na ultrazvuku od 28. tydne byly vzdy videt rozsirene strevni klicky. Syn se narodil ve 39. tydnu prirozenym porodem s vahou 2590kg a 45 cm. Byl oznacen za hypotrofickeho. Placenta byla vyborna ale pupecnik tenky. Apgar skore 10-10-10 ale byla hned vystoupla triselna kyla + nesestouple varlatko. Sel 4. den na operaci. Bohuzel v 5. tydnu se mu objevila i na druhe strane. Predpokladam, ze ty strivka byla uz behem tehotenstvi mimo sve misto a to bylo videt na UZ oznacena jako dilatace strevnich klicek. Drzim vsem pesticky, aby miminka byla zdrava. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.9.22 03:26

Dobrý den, prosím, chci se zeptat, jak jste dopadli se střevními kličkami. Nám je zjistili v 32 TT vel. 28 mm a stále bohužel rostou, teď mají již 33 cm. Doktoři to dávají v souvislosti s Downem. 1. screening nám vyšel 1:340 (šedá zóna). Strašně se bojíme, co to znamená. Kličky ve 20 TT vůbec nebyli vidět. 2. Screening nám vysel 1:5000,tak jsme na amnio nešli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.25 16:13

Zdravím, chtěla jsem se zeptat co to znamená zvětšená střevní náplň u plodu. Dnes jsem byla na vyšetření a bylo mi řečeno že to je něco jako bubliny na střevě. Jsem v 38+6 a malý má jen 2,5 kg podle ultrazvuku. Tak mi bylo řečeno že v pondělí nastupuju na vyvolání porodu. Ale stejně nejsem moudrá z toho zvětšení střevní náplně. Můžu poprosit o radu a o jiné vysvětlení. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí