Dilema - koupelna vana s možností sprchování?

Anonymní
13.11.14 19:29

dilema - koupelna vana s možností sprchování?

E-mimiňačky, prosím o pomoc ty z Vás, co máte dole v domě koupelnu se sprchou a nahoře s vanou. Řeším následující dilema: Nevím, jestli se budeme chodit sprchovat dolů nebo spíš nahoře používat ke sprchování vanu. A v tom případě bych potřebovala vyřešit, jestli nahoru vyzdít panel pro sprchu a jestli tam nějak cpát skleněnou zástěnu. Což by ale blokovalo okno. Závěs se mi nelíbí. Jak to máte vy? Sprchujete se ve vaně nebo chodíte spíš dolů? Naše koupelna je dispozičně naprosto shodná s touto.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2889
13.11.14 19:45

My máme dole sprchu, tam se sprchuje manžel. Nahoře je vana, je to podkroví a zástěna tam nejde. Sprchuju se tam já vsedě, jsem tak zvyklá ze starého bytu, to necáká. Často se chodíme sprchovat najednou, každý jinam. Děti se nahoře koupou.
Ale tohle bude mít každý jinak, někdo se koupe, jiný sprchuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.11.14 19:46

Dole máme sprchu a nahoře vanu, jen se sprchujeme, vanu prakticky nevyužíváme. Ale viděla jsem v cizině vanu, kdy přední stěna byla z polovic skleněná a bylo to protažené nahoru jako dveře a vypadalo to moc dobře, jen cena byla poněkud vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
13.11.14 19:56

Pokud bych měla dispozičně stejnou koupelnu, tak bych tam vecpala i sprcháč… a jinak jsme se sprchovali dole a teď v novém bude dole komplet hlavní koupelna včetně vany, protože tu nahoře jsme defacto nevyužívali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
13.11.14 19:59

Pokud bych řešila co kam, tak bych dolů dala vanu a nahoru k ložnicím sprcháč. Koupeme se tak 4× dpo roka, děti teď každý den, ale do budocna počítám taky nebudou. Pak to bude praktičtější. Prozatím bych děti koupala dole a jednou za čas si tam dala vanu i já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí