Diplomovaná všeobecná sestra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3198
26.2.14 22:11

@lenkabu jako že k registraci potřebuju 3 roky praxe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
26.2.14 22:12

JInak doporučuju zavolat si přímo do Brna na NCONZO a zeptat se. Pořád se ty kraviny mění a než budeš pracovat bez dohledu tak to zabere skoro tolik let co studovat medicínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
@trybitka píše:
@lenkabu jako že k registraci potřebuju 3 roky praxe?

ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
@lenkabu píše:
Na 5.květnu jsem studovala obor Diplomovaný zdravotnický záchranář, už je to chvíli :)At vystuduješ cokoliv, musíš mít registraci, která znamená 3 roky praxe a 40 kreditů o vzdělání.

Já ji dostala jen za studium :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
26.2.14 22:13

@PetiteFillette já právě taky, tak jsem se ještě ejdnou zeptala, jestli jsem to dobře pochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.2.14 22:14

@PetiteFillette
Tohle naštěstí ne, ale děsím se okamžiku kdy mi řeknou hele máš jenom Dis. koukej si dodělat Bc… protože studovat dál se mi nechce, a hlavně další 3 roky dělat něco co „umím“ a čím se „živím“ se mi nechce, zvlášť když se učíš skoro to samý.. Takže o ničem, já jediný co jsem si dodělala tak byla specializace a to ještě omylem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874

Já ji mám teď čerstvě, tak mám aktuální info. Započítají vám půl roku praxe za mateřskou na každé dítě, POKUD JSTE V TÉ DOBĚ V PRACOVNÍM POMĚRU=MATEŘSKOU VYPLÁCÍ ZAMĚSTNAVATEL. Takže mě uznali toho půl roku jen za první dceru třeba. Mám mimo pracovního poměru i Dohodu o provedení práce (už několik let) a tu mi neuznají vůbec ani když dodám odpracované hodiny. K posrání systém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
@PetiteFillette píše:
Já ji dostala jen za studium :nevim:

v jakém roce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276

Vsejesupr: ještě jsem se tam ani nedostala ;)

řekněme, že mám v rodině možnost dělat zdr. sestru(u soukr. lékaře),takže bych vlastně studovala jen kvůli těm odběrům, jinak mohu dělat vše, tam je to spíše administrativa.

lenkabu: studovala jsi denní formou, nebo kombinovanou? zajímalo by mě, jak tam ta kombinovaná forma probíhá..budu tam určitě volat, ale říkala jsem si, že tu třeba někdo bude, tak že to prubnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
26.2.14 22:15

Od r. 2006, myslím od dubna se nelze registrovat hned po škole, musíte splnit praxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943

@lenkabu Mluvíš o ZÍSKÁNÍ registrace nebo o PRODLOUŽENÍ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
@PetiteFillette píše:
@lenkabu Mluvíš o ZÍSKÁNÍ registrace nebo o PRODLOUŽENÍ?

získání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
26.2.14 22:16
@lenkabu píše:
Od r. 2006, myslím od dubna se nelze registrovat hned po škole, musíte splnit praxi.

Aha, tak to slyším prvně :think: Já se registrovala v červnu 2006 hned po škole a bez praxe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
26.2.14 22:16
@adeeelia píše:
Vsejesupr: ještě jsem se tam ani nedostala ;)

řekněme, že mám v rodině možnost dělat zdr. sestru(u soukr. lékaře),takže bych vlastně studovala jen kvůli těm odběrům, jinak mohu dělat vše, tam je to spíše administrativa.

lenkabu: studovala jsi denní formou, nebo kombinovanou? zajímalo by mě, jak tam ta kombinovaná forma probíhá..budu tam určitě volat, ale říkala jsem si, že tu třeba někdo bude, tak že to prubnu ;)

denní formu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
26.2.14 22:17

Ale oni nám počítali tuším studium jako praxi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...