Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak jsem byla šikovná, ani nevim jak se to stalo, najednou mi nějak ujelo psací pero a díra v ruce.. Asi 0,5cm rána a je hluboká mezi palcem a ukazovákem..otázka zní, stačí zavázat, nebo mám skočit do špitálu?
Normalne bych vydesinfikovala, prelepila, co by s tim jeste v nemocnici meli delat?
@Bibi239 píše:
Normalne bych vydesinfikovala, prelepila, co by s tim jeste v nemocnici meli delat?
Nejsem si jista jestli to není na šití, protože je to docela velké, ale zase nepojedu 20 km na pohotovost aby mi řekli že je to ok.. Ale bolí to docela dost
Pokud je to jen takhle malé, udělala bych to stejně jako Bibi239..tohle asi není na šití
@janca0101 píše:
Nejsem si jista jestli to není na šití, protože je to docela velké, ale zase nepojedu 20 km na pohotovost aby mi řekli že je to ok.. Ale bolí to docela dost
pokud z toho nestrika krev proudem, tak 0,5cm na siti neni. Ja takhle jednou jela s ditetem s rozseknutou bradou, melo to cca 1cm a bylo to celkem hluboke, jsem panikarila, oni mu to se shovyvavym usmevem stahli leukopkastovyma maslickama a bylo vyreseno.
Dcera si jednou ustřihla kus palce, asi 1 cm velká díra. Vydezinfikovali jsme, zavázali a nikam nejeli. Představ si, že žije ![]()
@janca0101 Prosím o fotku. Alespoň toho pera. To píšeš nožem? ![]()
@Litta píše:
@janca0101 Prosím o fotku. Alespoň toho pera. To píšeš nožem?
Normální žlutý centropen ![]()
@janca0101 Já jen že probodnout si ruku i něčím fakt ostrým je dost obtížný. Perem si to fakt nedovedu představit. To jsi ani nemohla prorazit pokožku přece.
Myslíš jako tornádo, co mají děti v první třídě, nebo nějaký vražednější nástroj? ![]()
@Litta jo.. Tak já se mrzačím hodně často, ale nedobrovolně ![]()
Já osobně bych nejela. V zimě jsem se rizla hranou lyže, rozsklebilo se to, velikost cca 1cm na 1 cm, ukazují chlapci ten hned, že radši zajedeme, ať mi to sesijou. Říkám blbost, stahka jsem to náplasti a ani jizva není ani vidět
Teď mám chuť se zastřelit, jsem se koukla přes kraj obvazu a kousek mi do té rány vlezl a srostlo, nebo ta krev zaschla s tim obvazem.. Si to zítra převážu… Tu bude „sranda“ ![]()
@janca0101 zacinam chapat ten dotaz na nemocnici, ty jsi asi fakt specialni pripad. Obvaz bych se snazila odmacet, strhavat strup je podle me to nejhorsi, co muzes udelat ![]()
@Litta to bych tak netvrdila, já jsem si asi ve 4. třídě bodla do ruky obyčejnou tužkou, nevím už, jak se mi to povedlo, ale byla ořezaná a kus tuhy mi v ruce zůstal, zarostl v ráně a mám ho tam dodnes ![]()