Ahoj, prosím o radu. Kde se naučit tančit disko tanec? Mám o hodně mladší kamarádku co je docela nemehlo (já ještě větší, ale naštěstí už ve svém věku nechodím po diskotékách). Ráda bych ji pomohla a k narozeninám koupila kurz nebo lektorku. Nejlépe Brno, Jihlava, Třebíč, Žďár nad Sázavou atd. Nebo pokud máte nějaké šikovné odkazy nebo jste věděly o něčem co by mohlo pomoci, tak je sem napište, prosím. A omlouvám se za anonymitu, dost lidí mě tu zná pod mým nickem a kamarádka by mě dobila kdyby se provalilo, že to je pro ni.. Děkuji
Ahoj, prosím o radu. Kde se naučit tančit disko tanec? Mám o hodně mladší kamarádku co je docela nemehlo (já ještě větší, ale naštěstí už ve svém věku nechodím po diskotékách). Ráda bych ji pomohla a k narozeninám koupila kurz nebo lektorku. Nejlépe Brno, Jihlava, Třebíč, Žďár nad Sázavou atd. Nebo pokud máte nějaké šikovné odkazy nebo jste věděly o něčem co by mohlo pomoci, tak je sem napište, prosím. A omlouvám se za anonymitu, dost lidí mě tu zná pod mým nickem a kamarádka by mě dobila kdyby se provalilo, že to je pro ni..
Děkuji