Diskuze o dietě

• Otevřená skupina

Recepty na domácí krabičkovou dietu :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22894
3.1.19 16:27

@jaka 72 okolo tech 5000 kj ;)
Ty jidelnicky co mam jsou okolo tech 5000 kj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116065
3.1.19 17:07
@jaka 72 píše:
Tak jsem se zaregistrovala do kalorickych tabulek ale moc tomu nerozumím :nevim: . Píše mi to tam vlastní bm 5606 kj a denní příjem 5000 kj. Kolik mám tedy jist?

tak ono záleží i na aktivitě, ta se ti odečte a tím pádem toho můžeš sníst víc. Pod ten bazální metabolismus bych nešla at se ti nezpomalí spalování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.1.19 17:10

@lucynka25 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
3.1.19 19:11

Holky jidelnicky tam jsou na vikend ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
3.1.19 21:33

@Mnekolova tak super :palec:
Ja s tou vodou mam taky problem,vypiju 1,5l,zbytek do sebe cpu aspon caje..
Uz jsem si navarila na zitra ty zavitky a vypada to luxusne :jazyk: fotku jsem pridala k receptu,uz se na to tesim.Musim hned v poledne letet do skoly a manzel jde na cely den do prace,tak musim varit neco dopredu.
Zitra uz sem asi nestihnu jit,tak preji pekny vikend a v nedeli pridam dalsi jídelníček :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
4.1.19 12:44

Ahojky holky tak jaky jsou u vas vysledky co jidelnicek.ja si zatim pochutnavam.delam sobe tyto jidelnicky a zvlast pro rodinu ale bavi me to.u me vysledek zatim nic mozna sem se trosicku odvodnila ale kg zatim stoji co vy.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
4.1.19 21:52

@Mnekolova ja mam 2kg dole a manzel taky..ale jeste jsme se nezměrili.Me to taky bavi,teda varim pro me i manzela,ale detem jak co zvlášť.
A cvičis,posilujes? Treba nabiras svaly.. :think:
A co vy ostatni,jak na tom jste? Ale je to teprve par dni..denne se vazit nema,to jen ja si zapisuju kazde pul kilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.1.19 08:04

Ahoj, já teprve začínám se zapisováním do těch tabulek ale ukazuje mi to že jim úplně blbě a hlavně málo a to jsem si tam ještě ani nezapsala pohyb. Tak snad se časem naučím jist víc a hlavně správně. Jsem ráda za jídelníčky, alespoň se mám čím inspirovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
5.1.19 09:00

@jaka 72 tak jsme se docetla v tech knihach s jidelnicky, ze pro zhubnuti je potreba jist tech 5000 kj,kdyz neni skoro zadny pohyb.Kdyz pohyb je,tak trosku vic..
Zalezi kdo co dela,jak pracuje ;)
Ja teda nic nezapisuji,ridim se jen temi jidelnicky + 1kava s mlekem a zatim hubnu pekne,manzel take ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.1.19 10:30

Lucynka25 děkuju :) tak uvidím 8o a ještě k tomu pohybu, začala jsem slapat na elipticalu a zatím postupně přidávám čas. Je lepší jezdit každý den třeba 30 minut nebo ob den třeba 1h? Já nejsem žádný velký sportovec tak nevím jak dlouho to vydržím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
5.1.19 22:17

Ahojky tak vcera nic a dnes zatim 0.5kg zmerim se az ve stredu to bude tyden.ale i toto me potesilo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
7.1.19 11:10

Tak co je tady nekdo…co hubnuti nejake vysledky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.1.19 11:57

Mnekolova já sem chodím nakukovat ale nikdo žádné rady nedává :D. U mě je ještě na nějaké výsledky brzo ale snad se dostaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
7.1.19 12:02

@jaka 72 @Mnekolova holky ja i manžel 3kg dole.
Jj kazdy jen pokukuje a nepise :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
7.1.19 12:06

@lucynka25 tak to si dobra u me porad 0.5kg asi je neco spatne…nevim pockam treba se to rozjede.a to nemam takovej hlad strava me zasyti a voda ta me zasyti jeste vic.cvicim a jen pul kila.no uvidime.tak ti drzim palecky.a co ostatni… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny