Diskuze o dietě

• Otevřená skupina

Recepty na domácí krabičkovou dietu :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
7.1.19 12:47

Lucynka25 tak alespon někomu se daří :potlesk: :)Mnekolova neboj, nam se taky bude dařit, musíme jen vydržet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116058
7.1.19 12:57

@lucynka25 ten jídelníček máš suprový. to čerpáš z nějaké literatury?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
7.1.19 14:12

@aiwwa jj mam 3 knizky s krabickovou dietou,ja nejsem odbornik :lol: a jsem rada,kdyz to pomize i dalsim :kytka:

Holky ja mam ale depku,kdyz jdu po krame schvalne jkoukám na kcal a jsem zděšena,jaky je ve vsem množství a co jsem vsechno do sebe dokazala natlacit 8o nejvic trpim,kdyz krmim malou treba pribinakem a ani neochutnam :mrgreen: ale proste je to vsechno v hlave.
A holky bacha na to pecivo,neco se tvari jako tmave,ale vubec neni..ja ho nejim vubec,jen na ty snidane si dam ten jeden zitny ctverecek chleba,ale k tem salatum a tak uz ho nejim.Minule ten salat mel snad 400g 8o coz bylo dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116058
7.1.19 16:44

@lucynka25 kolik dáváš rýže na porci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
7.1.19 17:03

@aiwwa tak 50g jenom,sacek ma 100g,takze tak..
Ja ty prilohy davam malicko,radsi k tomu dam hromadu zeleniny.Ono ty testoviny,ryze a kuskus jsou celkem dost kaloricke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
7.1.19 17:06

PRILOHY KALORIE

1. Brambory 100g 81kcal
  2. Testoviny syrove 100g 347kcal
  3. Ryze syrova 100g 347kcal
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116058
7.1.19 17:07
@lucynka25 píše:
@aiwwa tak 50g jenom,sacek ma 100g,takze tak..
Ja ty prilohy davam malicko,radsi k tomu dam hromadu zeleniny.Ono ty testoviny,ryze a kuskus jsou celkem dost kaloricke

já právě si třeba rýže dávám tak těch 40 gramů, v rýži je fakt dost sacharidů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
8.1.19 17:29

A děvčata, na kolik dní dopředu si připravujete jídlo? Teď mám hlavně namysli obědy a večeře a jak často chodíte nakupovat? Nebo takhle, na kolik dní dopředu nakoupíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
8.1.19 19:17

@ritterca momentalne (co.jsem s timto zacala) chodim nakupovat 1× za 3dny a varim denne podle jidlenicku,kazdy den.Držíme to spolu s manželem,tak to jde,akorat detem sem tam udelam neco.jineho,nebo jinak,kdyz vi,ze to pro ne neni,nebo by to nejedly.
Kupuju hlavne zeleninu,ta mizi nejrychleji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
8.1.19 19:19

@jaka 72 @Mnekolova a co vy holky? Jak casto nakupujete? A varite si kazdy den,nebo.jedete jeden jidelnicek 2dny? (Tak jsem to delala tenkrat).
Za chvii douspim deti a jdu napsat jidelnicek na zitra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.1.19 20:21

lucynka25 já nakupuju jak kdy, většinou tak jednou za tři dny ale zatím nevarim podle jídelníčku. Zapisuji do kalorickych tabulek a zjišťuju že jim málo. Jediné s čím nemám problém je pitný režim. Pohyb jsem taky přidala tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
8.1.19 21:19

@lucynka25 ja jednou za dva dny a varim si denne.a pro rodinu obden.zatim me to bavi i kdyz cekam uz nejake vysledky vetsi.a cvivim tu zumbu je to 48 minut takze cvicim obden. :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
8.1.19 21:45

@Mnekolova já jsem hrozně ráda, že jsem se odhodlala, a manžel taky. Když si vezmu, že jsem mu dávala do práce na svačinu na 12h, 4rohlíky se salámem, nejaký to ovoce, jogurt a oběd, tak to se nedá vůbec srovnat ta pestrost :dance:
Jsem ráda, že jíme zdravě, málo a cítím se lépe. já zatím necvičím, to časově nedávám, ale chodím denně s kočárkem tak 7-10km, mám v mobilu aplikaci a prý spaluju jen támto okolo 400kcal, tak to asi také pomahá.
Jídelníček je vložený, ještě jdu sepsat jeden ;) :mavam:

joo jestli máte v okolí Alberta, (nebo kde vlastne nakupujete?) od zítra mají papriky trikolory za 25,–, cherry rajčata za 13,–, salát za 18,–, kuře 45,–.. docela fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
8.1.19 22:23

Pitný režim a pohyb

;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
9.1.19 06:36

Ahoj :mavam:
Tak.dneska je toto tyden,co jsme s manzelem zacali s dietou a vysledky:
JÁ - 3,3kg
MANŽEL - 3,6kg
Bohužel jsme se nezmerili, nenašla jsem po stěhování metr :roll: ale na kalhotech to citim.
Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny