Diskuze o dietě

• Otevřená skupina

Recepty na domácí krabičkovou dietu :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3622
13.1.19 20:28

@lucynka25 :mavam: zatím jen pozoruji a ukládám si recepty, které budu zkoušet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
13.1.19 20:29

@lucynka25 zatím jen nakukuji a inspiruji se. Jídelníček vypadá úžasně :palec: Jelikož mám za sebou střevní chřipku a pořád rozladěný žaludek tak jsem na sucharech. Za 14 dní 5kg dole a teď to zas půjde nahoru :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
13.1.19 20:58

Ja taky zatim jen nakukuju, ale protoze jsem si vcera koupila novou vahu, je nacase se do toho velmi rychle pustit :mrgreen: Takze diky za inspiraci! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
13.1.19 20:58

@dada85 jeje tak to nezávidím,ale tak když pak naskočíš na zdravou stravu a malé porce, třeba to celé nenabereš zpět ;)

@Hanka-L :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
13.1.19 20:59

@histep super a jakoupak jsis pořídila, nějakou spešl?
Já loni dostala od ježíška takovou tu jak měří údajně i tuk a všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116055
13.1.19 21:02

@lucynka25 já vařím, ve všední dny oběd a nejedu striktně podle daného dne, ale vždy jen vyberu na co je chuť. Snídaně mívám podobné jako ty, případně vajíčka, svačiny dopoledne většinou ovoce a jogurt nebo kefír. Ale já tedy nemám cíl hubnout, spíš potřebuju inspirace. Před dvěma lety jsem podobným jídelníček zhubla 12 kg co se mi držely jak klíště. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
13.1.19 21:08

@aiwwa to je fajn slyset, ze to funguje ;) me to mezi detmi take sundalo 12 nebo 15kg,ted uz nevim :oops: tak snad se povede i ted.Ale chutě mam tedy porad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116055
13.1.19 21:10
@lucynka25 píše:
@aiwwa to je fajn slyset, ze to funguje ;) me to mezi detmi take sundalo 12 nebo 15kg,ted uz nevim :oops: tak snad se povede i ted.Ale chutě mam tedy porad :roll:

Já právě chutě neměla, zapisovala jsem si to do těch kalorických tabulek a hlídala si aby to bylo vyvážené. A hlavně to bylo červen až říjen takže spousta vlastní zeleniny a ovoce. Já mám „výhodu“, že sladké nesmím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
13.1.19 21:29
@lucynka25 píše:
@histep super a jakoupak jsis pořídila, nějakou spešl?
Já loni dostala od ježíška takovou tu jak měří údajně i tuk a všechno :)

Ja tuhle merici mela uz asi 5 let. Ted mi zacala psat Error, tak jsem pro jistotu kontroloval do kolika kg vazi, a teda 150 nemam, takze jen proste odesla do vecnych lovist :nevim: Poridila jsem si zase tu merici, ale zatim jsem na nejaky podrobny zjistovani radsi nenasla odvahu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
13.1.19 21:30

@lucynka25 jojo jedu ale soju nejim vubec dala jsem si zeleninu.jinak dneska jsem necvicila nebyl cas.zitra na to skocim :dance: no snad jim spravne.mozna je to pro me hodne jidla.kdyz ty mas 4dole a ja necely kilo.je mi to divny.no jidelnicky jsou super,ale o proti tobe sem nic moc neschodila…tak uvidime :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
13.1.19 22:07

@Mnekolova manzel ma dole 5kg, ale pracuje hodne a beha v praci, tak to vybeha.
Ja si obcas nedam ani ty prilohy, chleba kupuji ten fit (najdu obrazek),a dam si 1 platek denne. Nachodim okolo 10-12kg, ale ne vkuse..ze skolky, do skolky, na prochazku..
A taky kojim jeste (16ti mesicni),tak to tomu taky prida.
Jinak muj cil je ted 1kg tydne a v pohode stihnu do 1.kvetna i 15kg :mrgreen: no, jsem zvedava :mrgreen: jestli vydzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
13.1.19 22:38

@lucynka25 Je, já jsem se přidala a zapomněla na to. :) Říkala jsem si, že bych vařila s malým zpožděním, abych měla dopředu jídelníček na týden, nenakupuju denně. Zítra pročtu a ozvu se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
13.1.19 22:52

@Vokaju :lol: to je dobry plán :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
14.1.19 07:31

Ahoj holky, tak já se přidala a pak jsem tu skupinku nějak nemohla dohledat 8o a pak jsem i pozapomněla, jsem ostuda. Včera mi cinklo upozornění a já konečně zareagovala. Jídelníček mě nadchl a to se už dlouho nestalo. Je jednoduchý a rozepsané recepty jsou třešnička na dortu. Mě moc vaření nebaví, ale tohle zvládnu. Navíc jsem se rozhodla, že změním ve svém životě více věcí a zaměřím se na osobní rozvoj. Včera jsem dočetla knihu a podle horoskopu je pro mě ideální začít na začátku února, abych byla dietu schopna dokončit. S tím mám totiž problém. A jsem z vesnice, tudíž musím nakupovat aspoň tři dny dopředu, tak si ty jídla nakopíruju a podle toho budu vařit i pro rodinu, Mám veliké osobní cíle. Těším se na spolupráci a všem, kdo začali, fakt gratuluji. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
14.1.19 08:30

ahoj holky, já zatím nakukuji a sbírám inspiraci, mám problém se sladkým a s chutěma, hlavně v práci, i když za to můžou i léky, které užívám. Jídelníček se mi moc líbí, vypadá jednoduše, žádné „hrůzy“, moc za inspiraci děkuji! :mavam:
@Vokaju dobrý nápad, tak to bude nejlepší!
Držím palce všem, ať se nás ty kila tolik nedrží :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny