Diskuze o dietě

• Otevřená skupina

Recepty na domácí krabičkovou dietu :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23198
16.1.19 19:04

@LadySi nene ted uz to bude a je 1kg a trosku vic tydne.To do jara/leta stihneme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
16.1.19 21:36

@aiwwa nemam byla jsem na vysetreni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
16.1.19 21:39

@lucynka25 taky nevim jen necely kilco.neco nejde a nevim co. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23198
17.1.19 20:45

@Mnekolova pořád na tebe myslim, zkus vynechat ty přílohy, já si dám jen maso a zeleninu a stačí mi to, žadné brambory, rýži, pečivo hodně málo kdy..
těstoviny a kuskus si dám když to tam je s něčím,ale jako přílohu taky ne..prostě když je maso nebo ryba jim to jen tak se zeleninou. Když je salát,tak už žádné pečivo, to si dám jen trochu na tu snídani,když je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
17.1.19 21:23

@lucynka25 diky za rady zkusim to.ja to nevzdam.chci vysledky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23198
17.1.19 21:27

@Mnekolova urcite se dostavi :palec: proste musi..drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
17.1.19 21:28

@lucynka25 budu doufat ze jo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
18.1.19 08:43

Čauky holky :mavam:
Díky za přijetí… :dance:

Trochu se představím - jsem Lucie a nejsem typický „ledňáček“ - tedy ten co hubne jen v lednu jako Novoroční předsevzetí, ale v únoru už ho v posilce neuvidíte - já jsem chronický celoživotní dietář a v posilce mě neuvidíte nikdy - ani v lednu :mrgreen:

Jsem veselá a přátelská povaha - to dělá ta vysoká hladina cukru v krvi :palec: A ano, jsem tlusťoch :roll:

Doufám, že tu budu moct být s vámi a kecat ve skupině - mezi svými, jelikož jsem od včerejška na krabičkové „dietě“ (Ježkovy krabičky) a zatím se teda cítím skvěle.
Už nechci hubnout dietama typu mléčná rajko dolečka (ano, tu mám za sebou) nebo nejíst po páté hodině - to na mě sice vždy zabíralo, ale víme - neni to úplně dobře.

A jak jste na tom vy? Jedete krabičky své vlastní nebo objednáváte? :kytka:

Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23198
18.1.19 09:05

@FreeLady12 ahoj :mavam:
Ja jedu vlastni tady najdes jidelnickyna každý den ;)
Varim sice denne,ale je to moc dobre a vyjde to levneji.
Kila jdou krásne dolu, tak jsem spokojena ;)
Chce si to do budoucna nastavit takovýto režim a myslim,ze je to udrzitelne.Ja hlad nemám,porce staci,hlavne se doplacnu zeleninou.
Prilohy moc nejim a pecivo tak obden maly krajicek slunecnicoveho celozrnneho chleba.
Tak zkoukni recepty a drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
18.1.19 10:41

@lucynka25
Já jsem právě děsnej lenoch a antitalent na vaření :roll:
Přiznávám, že mi krabičky v tomhle ohledu vyhovují naprosto dokonale. Všechny moje hubnoucí pokusy ztroskotaly právě na mojí lenosti a vaření.
Ale snad svítá na lepší zítřky, páč tahle strava a pravidelnost je vážně super. Ani nemám chuť na sladké.. jsem doslova přežraná.

Měla jsem typický problém tlusťochů - podvýživa.

Prostě jsem jedla málo, nepravidelně a když už tak samý čuňačiny. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
21.1.19 08:59

@Mnekolova Ahoj z toho si nic nedělej. Já taky dodržuju vše a lítám kolem dvou dětí. Snažím se hýbat aspon formou procházek protože na cvičení moc času nezbývá a výsledek? Nula od nuly pojde :( nic pořád vážím stejně maximálně sem tam gram ale žádný kilo dole. Na vyšetření se štítnou jsem byla před 2týdny a čekám na výsledky z krve. Je ale pravda že u mě je největší problém pití. Mám dny kdy zapomenu pít a vypiju jen 0,3l vody za den. To si pak večer kdy si na to vzpomenu pěkně nadávám. Když jsem chodila do práce tak když byla nuda pila jsem pořád abych jen tak neseděla :D ted co jsem doma je to velký problém. Musím si to pití hlídat a nutit se protože pocit žízně znám jen v létě. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.1.19 10:18

@Endyyy jojo taky piti je muj problem…ted jsrm se trochu snazila a uz koukam ze polevuji.sladky nejim vubec.musim se drzet nechci to vzdat.taky ti drzim pesti az se ti to povede… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23198
21.1.19 21:28

Ahoj holky, já jsem o víkendu taky povolila, byla oslava a já se neudržela :roll: Ted marodí dcerka, tak jsem doma zelezla a ani nemůžu na ty svoje procházky.. :roll: Už abych mohla ven :roll: Manžel už má dole 8 kg 8o já 6kg, ale leze to už pomalu, to 1-1,5kg týdně, ale s tím jsem počítala. Jdu vložit jídelníček :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23198
22.1.19 19:47
@lucynka25 píše:
@aiwwa
@AvajBr
@azaleila
@Azeretereza
@BigGold7
@Bobina91
@Coctailgirl
@dada85
@El-Brno
@Endyyy
@Gabca85
@Hanka-L
@histep
@jaka 72
@janaapo
@jjjana
@Kavase
@kjaneckova
@LadySi
@Lajla
@Lamátko
@lucije28
@lucyinka
@Lussinda
@Marika1976
@Medičkaa
@mrnousekjaninka
@Petruška91
@ravik
@ritterca
@Runina
@Salorka
@štítovka
@svetylko83
@sweetlittleangel
@Veruna94
@Vokaju
A co vy holky, jen pozorujete, nebo vaříte?
Jak dlouho a jaké jsou výsledky? :mavam:

Tak co holky, už jste se přidaly také? Nebo stále pozorujete? :lol:
Zítra to jsou 3 týdny,tak jsem zvědavá ráno na váhu, napíšu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
22.1.19 21:21

@lucynka25 zatim pozoruji a inspiruji se s obedem a veceri.. Mam od porodu navic 5 kg. Vari partner, ja jen obcas, tak ho musim trochu tlacit do zdravejsich jidel. U me je hlavni problem velikost porci a ten pitny rezim taky nic moc… Je supr kolik uz mate s manzelem dole :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny