Distanční studium (maturita)

307
16.1.14 09:23

Distancni sudium ( maturita )

Holky je tady nektera z vas, ktera si dodelavala maturitu distancni formou? Ja jsem se ted prihlasila na soukromou skolu Danae? Nastoupit by jsem mela az na podzim. Mate nektera s touto skolou zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
16.1.14 16:35

@lucieahmed ahojky, ja studovala Educanet distancne, prijata jsem byla do 4.rocniku, skolu jsem mela jednou mesicne na vikend a pecka :pankac: k tomu zamestnani, a mimco 8)
Co konkretne te zajima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.1.14 16:36

Jen dodam ze je to ma cerstva zkusenost, nastoupila jsem do skoly v listopadu 2012 a maturitu mela v kvetnu 2013, po neuspesnem jednom predmetu opravnou maturitu v zari 2013 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
16.1.14 23:27

Ja jsem prave chtela vedet jestli se to da zvladnout. Ja budu dodelavat nastabu ktera je na dva roky, ale jelikoz mam rok uz na dennim studiu, tak me prijali hned do druhaku. A co delas ted? Sla jsi dal studovat? Ja by jsem po maturite chtela. I kdyz zase distancni formou. A ty jsi psala ze jsi jezdila do skoly jednou za mesic. Tak to je dalkova forma studia nebo se pletu? Ja budu jezdit jen jednou za pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.1.14 22:17

@lucieahmed no jezdila jsem do skoly a do toho jsem se starala o dite a chodila do prace.. takze jak jsen idmaturovala prace zustala moji prioritou ;-)

Da se to zvladnout pokud chces :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.14 17:25

Raději anonym, ještě nejsem ze školy venku :D @lucieahmed Danae je hrozná škola :cert:, tam raději nechoď.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze