Dítě 2,5 let se vždy po usnutí za hodinu vzbudí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
23.1.16 21:33

@katule9 mame nocni svetylko berusku a ma ji kazdy vecer zaplou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
23.1.16 21:38

@katule9 ja ji k nam do postele vzit nemuzu, protoze bydlime v malem byte 2kk a spime v obyvaku (rikam tomu loznice, protoze se nam tam vleze jen postel a tv) na posteli takze kdyz manzel rano vstava do prace tak by ji vzbudil nebo naopak museli bysme jit vecer spat zaroven s ni v pul osme coz nehrozi. Mozna je to i tim ze bydlime v malem byte a ona je na nasi pritomnost porad zvykla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
23.1.16 22:04

Nevím, jaké máte dispoziční uspořádání, ale co jí po probuzení nechat otevřené dveře, aby vás viděla a slyšela a dál si dělat, co chcete? To by taky plakala? Pokud ano, pak souhlasím s holkama, dočasně k ní jdi spát. Nebo třeba se tam vpliž před tím časem jejího probuzení, dělej, že spíš a až se vzbudí, tak ji jen uklidni, že jsi vedle a nikam jsi neodešla. Je to sice podraz, ale na druhou stranu chápu, že nechceš obětovat manželské lože :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
69
23.1.16 22:13

@Lutonka kdybych ji nechala otevrene dvere, tak neusne. Uz jsem to zkousela a porad vylezala z postele a chodila k nam. Ona jak uz jdeme spat tak mi rika: maminko budes tam se mnou? A to od roka do roka a pul spala celou noc sama v pokojicku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
24.1.16 09:59
@Longiana píše:
@Lutonka kdybych ji nechala otevrene dvere, tak neusne. Uz jsem to zkousela a porad vylezala z postele a chodila k nam. Ona jak uz jdeme spat tak mi rika: maminko budes tam se mnou? A to od roka do roka a pul spala celou noc sama v pokojicku :nevim:

Je to normální stadium mentálního vývoje, prostě tě potřebuje u sebe. Dej si k ní do pokojíčku válendu a bude po starostech, alespoň se do práce vyspíš. Já u malého spím ráda, naopak bych se vůbec nevyspala, kdyby spal v jiné místnosti. Manželského lože si ještě užijeme dost a dost, ale děti nás možná za pár let budou z toho svého pokoje spíš vyhazovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
24.1.16 10:15
@Longiana píše:
@Lutonka kdybych ji nechala otevrene dvere, tak neusne. Uz jsem to zkousela a porad vylezala z postele a chodila k nam. Ona jak uz jdeme spat tak mi rika: maminko budes tam se mnou? A to od roka do roka a pul spala celou noc sama v pokojicku :nevim:

Kluk taky spal od roka celou noc, od 20měséců ve svém pokoji. Ve dvou a čtvrt mě dvpuměsíční období nočních běsů, to sice pominulo, ale po nočním probuzení si chodí lehnout k nám do postele - někdy je to v jedenáct v noci, jindy až nad ránem. Včera mi dokonce při usínání říkal, že „píde“. :)
Nám to teda s mužem nějak extra nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
24.1.16 18:15

Holky moc dekuji za rady! Asi si lehnu k ni a nebudu to hrotit! Snad to brzo prejde a bude spinkat celou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí