Dítě 2roky z ničeho nic odpadne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
22.11.21 20:23
@Anonymní píše:
Měla sem jako malá to samé po lehkém otresu mozku. Asi v 5 sem uklouzla v bazénu. Do nějakých cca 10 let sem sebou kolikrát někde flakla. Proste sem šla nebo seděla a najednou se složila. Jezdili jsme po všech čertech na různá vyšetření a nikdy nic nenašly. Pak už nás kontrolne posílali jen na specializovanou kliniku do Prahy na EEG, 4×do roka. Přešlo to samo. Teď je mi přes 20 a kromě nízkého tlaku a občasného zatmění před očima, když rychle vstanu nemám žádné následky. Do dnes nikdo neví, čím to bylo. Okolí si tenkrát zvyklo, že se tak dvakrát do týdne slozim. Dali mi nohy nahoru, mokrej hadr na hlavu a za 20 minut sem byla zase fit. Jako dítě sem to brala jako normální věc. S kamarády sme se tomu smáli. Třeba to bude něco podobného. Každopádně držím palce, aby to nebylo nic vážného. Anonym z důvodu zdravotních informací.

Já doufám v to samé a nebude mít malý žádné problémy :( vím co to pro ni musí být za šoky když ji odpadne a chvilku nedycha než se probere :( teď jsem má syna hodně nemocného(horečky, zvracení, zahleneny úplně) skončil na pohotovosti protože mi při záchvatu kašle přestal dýchat. V životě jsem větší strach neměla a vstrebavam to ještě dnes. V tom šoku jsem jen brečela že zase dýchá ani jsem s nikým nemluvila :zed: Sice to není moje dítě ale je mi ho hrozně líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
22.11.21 20:24

@Pidulka1991 Myslím si že tam nepojede. Auto nemá a rodina No o tom pochybuji. Ale zkusím ji to navrhnout že bych ji dyztak odvezla já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí