Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Mně říkal zubařka,že když jste registrovaný u zubaře,je prý zubař povinný vzít i ostatní členy rodiny.Platí tedy jen pro táta,máma,děti.
Byli jsme akutně v běžné pracovní době ve fakultní nemocnici a neplatili jsme žádný poplatek, u naší zubařky však za tuhle službu jsme platili zmíněných 30 Kč - stejně tak , jako když já třeba já k ní jdu bez tel.objednání akutně. Pokud zavolám den předem platím jen 30Kč. Jaké jsou pravidla netuším.
UF, mluvím u toho s manželem. Znovu:
Byli jsme - se synem - akutně v běžné pracovní době ve fakultní nemocnici a neplatili jsme žádný poplatek, u naší zubařky však za tuhle službu jsme platili zmíněných 30 Kč – stejně tak , jako když já třeba já k ní jdu bez tel.objednání akutně - platím 90Kč - . Pokud zavolám den předem platím jen 30Kč. Jaké jsou pravidla netuším, leda z toho tuším jen to, že pokud o nás ví den předen, není to pohotovost.
Pokud vas vezme jiny lekar nez vas melo by to byt jako pohotovost, tedy za 90 Kc.
Hmmm ja byla s osmiletou dcerou u zubare v utery a za dve bile plomby jsem vyplazla 1.300,– takze bych nejaky poplatek neresila - jsem rada, ze jsem nasla zubare, ktery je hodny a sikovny k detem, jen bohuzel nema zatim smlouvu s pojistovnou, protoze pry v Praze je zubaru dost a pojistovny tlaci zubare ven z Prahy, coz je postaveny na hlavu ![]()
Ahoj,do 18 let se za dítě poplatek neplatí.Pokud jdete ale k jinému Dr.tak platíte akutní ošetření 90 kč
Sunnny píše:
Mně říkal zubařka,že když jste registrovaný u zubaře,je prý zubař povinný vzít i ostatní členy rodiny.Platí tedy jen pro táta,máma,děti.
Tak to netuším, zda zubař členy rodiny vzít musí. Myslela jsem to hlavně tak, že až bude příště bolet zub, tak řekne „přijďte za týden, teď vás prostě vzít nemohu“. To si myslím, dovilit může. Naše zubařka akutní případy bere ten den, ale viděla jsem, že tam ty lidi čekali než vzala ty objednané, což s bolestí zubu asi není nic moc. Na druhou stranu, když jsem objednaná, tak chci jít ve stanovený čas a ne tam čekat až vyřídí pacienty, které bolí zuby. Prostě bych se zrovna se zubařem rozkmotřit nechtěla.
tak já myslím, že pokud rodiče jsou u zubaře, tak děti jim zubař vezme, ne? Alespoň u našeho visí už asi 4roky leták, že je plný, ale při mém dotazu ohledně přibrání syna, mi bylo řečeno, že pro rodiny to neplatí