Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Kotatko03 Asi je to o zvyku, ale myslim tim, jestli si treba nekdo nechal delat nehty az kdyz mel dite a pocitil zmenu v peci - prebalovani, koupani atd ![]()
@Anonymní píše:
@Kotatko03 Asi je to o zvyku, ale myslim tim, jestli si treba nekdo nechal delat nehty az kdyz mel dite a pocitil zmenu v peci - prebalovani, koupani atd
Tak pak záleží na délce nehtů, já měla jeden čas udělané gelovky, ale jenom krátké, něco jako na obrázku, který přikládám, akorát trochu do červena a jediné na co malá reagovala bylo, že si myslela, že mám na nehtech „e-e“
při přebalování, péči jsem necítila změnu, možná naopak, lepší, nehty byly pevnější. ![]()
@Kotatko03 Diky, ty co jsou na fotce se mi hodne libi, chtela bych prave nejake nevyrazne
Muzu vedet kolik si za ne davala?
Já zrovna včera byla na nehty, mam 16 měsíční dítě a žádnou změnu nepociťuji
Nech si je udělat krátké a v pohodě ![]()
@Anonymní píše:
@Kotatko03 Diky, ty co jsou na fotce se mi hodne libi, chtela bych prave nejake nevyrazneMuzu vedet kolik si za ne davala?
týjo kolik to bylo
už je to dýl, ale cca 500-600Kč
Já právě chtěla taky něco jemného měla jsem právě tento základ + k tomu takovou jemňoučkou propletenou kytičku červeno černou a mně se to líbilo ![]()
@Katuskka Das sem fotku pro inspiraci?
Holky asi do toho pujdu, citim se jako „seda myska“, treba mi to trosku zvedne sebevedomi. A uz nejsem anonym
![]()
Příspěvek upraven 23.11.16 v 18:28
Já mám nehty pevné a dlouhé svoje
Od porodu mi hodně zesílily a jediné v čem mi to ted překáželo bylo když jsem musela malé masírovat slzné kanálky tak jsem je musela dát dolů a ani se mi zatím nestalo, že bych ji nějak škrábla a to je mám fakt dost dlouhý a ještě do špičky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky! Určitě je tu někdo, kdo má malé dítě a k tomu udělané nehtyJá o nich silně přemýšlím, kdysi jsem je pár měsíců měla, ale od vietnamců, teď bych si asi našla nějakou „normální“ nehtařku, která má kvalitní materiál, přece jen, občas tahám malému (skoro rok) něco z pusinky. I když se za to stydím, tak své nehty si koušu a vypadají prostě hrozně. Do toho chci zkrátit vlasy neboť mi po porodu a teď při kojení hrozně padají a změnit i barvu, popřípadě ještě vytrhat obočí, to jsem nikdy nedělala. Je tu někdo, kdo takovou „razantní“ změnu podstoupil? Díky za odpovědi
Ahoj, ja chodim nana nehty od te doby, co bylo mladsimu 5 mesicu. Nemam extra kratke nehty a pece je v pohode. Vic mi to vyhovuje, myslim si, ze je nizsi pravdepodobnost, ze kluky skrabnu s umelymi, nez kdyz jsem mela sve prirodni.
Jen dodam, ze v soucasne dobe mam doma deti dva roky a skoro rok stare, o ktere se staram ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky! Určitě je tu někdo, kdo má malé dítě a k tomu udělané nehtyJá o nich silně přemýšlím, kdysi jsem je pár měsíců měla, ale od vietnamců, teď bych si asi našla nějakou „normální“ nehtařku, která má kvalitní materiál, přece jen, občas tahám malému (skoro rok) něco z pusinky. I když se za to stydím, tak své nehty si koušu a vypadají prostě hrozně. Do toho chci zkrátit vlasy neboť mi po porodu a teď při kojení hrozně padají a změnit i barvu, popřípadě ještě vytrhat obočí, to jsem nikdy nedělala. Je tu někdo, kdo takovou „razantní“ změnu podstoupil? Díky za odpovědi
Já. Ale nenazývala bych to „razantní změna“! I v těhotenství jsme nosila genové nehty a pravidelně si nechala barvit vlasy. To samé i teď, když je syn na světě. To že máš dítě, neznamená, že o sebe přestaneš pečovat!
@cucik14 Zuzi, ja bych se nehtu nebala
Chodim kazdy mesic, za 550 Kc.
Ted mam tyto.
@Matynečka Ahoj Evi
Paaani, tak takhle vyrazne opravdu nechci
Ale jinak mi asi budes na zmenu vzorem, protoze u tebe je to parada
Nehty si mela i pred klukama?
Asi mate recht holky, aspon si chvilku odpocinu u nehtarky
Jdu kouknout po nekom solidnim v Olomouci a okoli.
Já si Teda dělám dlouhé, teď mám kratší..
žádné změny necítím.. Akorát, možná, Kdy ji chci Zapnout v autosedačce ![]()
@Dojcanis Jak vidim vase krasne a dlouhe nehty holky, tak se mi zda, ze premyslim o kravinach a jde to i s takovyma nehtama ![]()
Ahoj holky! Určitě je tu někdo, kdo má malé dítě a k tomu udělané nehty
Já o nich silně přemýšlím, kdysi jsem je pár měsíců měla, ale od vietnamců, teď bych si asi našla nějakou „normální“ nehtařku, která má kvalitní materiál, přece jen, občas tahám malému (skoro rok) něco z pusinky. I když se za to stydím, tak své nehty si koušu a vypadají prostě hrozně. Do toho chci zkrátit vlasy neboť mi po porodu a teď při kojení hrozně padají a změnit i barvu, popřípadě ještě vytrhat obočí, to jsem nikdy nedělala. Je tu někdo, kdo takovou „razantní“ změnu podstoupil? Díky za odpovědi