Dítě alergické na pyly - vakcíny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1268
21.7.13 11:25

@Jarynana - Ahoj, ano, rozhodli jsme se pro ty vakcíny, jmenují se Stalloral, 3× týdně kapu dítěti pod jazyk. Zatím je bere 3/4 roku, takže asi těžko porovnávat, ale přijde mi, že to má o něco lepší, než loni v létě, kdy dostával u posekané louky 10-ti minutové záchvaty kýchání a letos ještě ani jednou. Sem tam kýchne, většinou mu dám tak 1-2× do týdne 1/2 Zyrtecu, někdy ani to ne. Uvidím příští rok, ale píšou, že je to proces tak na 3-5 let. Tchyni kdysi vakcíny alergii úplně vyléčily, tak taky věřím, že mu to pomůže. Našla jsem v okolí několik rodičů, jejichž děti jsou také alergici nebo dokonce astmatici a všichni začali vakcíny brát, je to prý opravdu jediná forma léčby, která dokáže alergii vyléčit, všechno ostatní pouze potlačuje příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarynana
21.7.13 14:17

Děkuji za dpověd, jsem ráda, že je pozitivní. My musíme do těch injekcí. Projela jsem různé diskuze /moc jich teda není/ a víc bylo teda těch negativních. Ono i na stránkách pro alergiky byla pouze 80% úspěšnost. Sama lékařka říkala, že nemůže zajistit, že léčba pomůže. Nechci syna moc stresovat, při pohledu na jehlu, ted teda už stačí jen pohyb sestry do daného koutku už hystericky řve a je to boj.

• Citovat
  • Upravit
64834
21.7.13 18:02
@Jarynana píše:
Děkuji za dpověd, jsem ráda, že je pozitivní. My musíme do těch injekcí. Projela jsem různé diskuze /moc jich teda není/ a víc bylo teda těch negativních. Ono i na stránkách pro alergiky byla pouze 80% úspěšnost. Sama lékařka říkala, že nemůže zajistit, že léčba pomůže. Nechci syna moc stresovat, při pohledu na jehlu, ted teda už stačí jen pohyb sestry do daného koutku už hystericky řve a je to boj.

A proč injekce? Dcera měla taky ten Stalloral a spokojenost. Hlavně si to vzala ráno, nemusela nikam jezdit, jen já pro recept každé 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jarynana
22.7.13 15:52
@vokishka píše:
A proč injekce? Dcera měla taky ten Stalloral a spokojenost. Hlavně si to vzala ráno, nemusela nikam jezdit, jen já pro recept každé 3 měsíce.

Preferuje injekce kvůli lepšímu zajištění dávkování. Což si myslím je logické. Říkala, že s kapkami nemá dobré zkušenosti a rodiče většinou přecházeli na injekce.Syn šidí i s těma inhalátorama, že pořádně nevydýchá. Nevím jestli by vydržel mít několik minut pod jazykem roztok a nepolknout, i ty rozpouštěcí tablety v ústech rozkouše :roll:,ale asi to vyzkoušíme. Pokud si bude trvat na injekcích, tak je odložíme až bude větší.

• Citovat
  • Upravit
1570
14.4.15 19:03

K puvodnimu dotazu a alergii na pyl: vyskytla se ta alergie jeste pred PRVNIM ockovanim batolete?

@nozu píše:
Ano, a taky bychom měli nosit dýchací přístroje, abychom nevdechovali olovo ze zplodin aut… OK, každý ať si udělá názor sám. osobně si myslím, že je kolem očkování extrémní hysterie…

olovo davno v benzinu neni, vzdyt jezdime 20 let na bezolovnaty benzin ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.19 17:10

VYLÉČENÍ PRO VĚŘÍCÍ

Zdravím, jsem vyléčený z těžké alergie na pyl, trávu, atd… už ve dvou letech tak silná, že při návštěve sena mi v očích zůstaly jen bělma a prý mě ma tatínek na fotce jako mimozemšťana. Vyléčil jsem se sám po malé snaze pochopit přírodu, že má imunitu a antivakcínu na ty splodiny co dopadají na povrch. Hlavně ti obrnění :andel: andělé co podávají nápomocnou ruku mezi prvními a zůstavají silní až do konce. Kopřiva. Jen ty malé vršky zhruba 20 na 1,5l vody. Já vypil to jen asi 3× a dokonce po 2 letech už ji vlastně ani na jaře nebo létě pít nemusím. Proto věřte na sílu a kouzlo osobní víry a vlastního sběru čerstvé voňavé ne sušené bylinky, která Vám zaručeně pomůže pochopit, že to není pyl ani seno, ale splodiny od lidí, které se víří vzduchem a jsou pak i v tom pylu nebo trávě, ale ta má na rozdíl i tu antivakcínu proti těm splodinám, ale tu mají jen ti co přijdou za přírodou pro jehličku od kopřivy a ne od doktorky-a, kteří by nikdy nepochopili důvod alergie natož ho chtít opravdu vyléčit, ale jen prodávat z tabulek co se naučili jako dealeři, co už dál nic nestudují a nehledají ani vyléčení ani konec zrodu nemoci. Hodně zdaru a radosti z vyléčení blízkých. :cert: a čekám, že to budete pak taky šířít ať se ukončí ta doba doktorské debility

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.21 02:00

Desenzibilizace

Já nastupuji terapii Pollinex tree nyní.

Před léty jsem chodil 3 roky na injekce 100% bříza Phostal. Ten se už nevyrábí, a pár let nazpět nebylo nic!!!

Ani Staloral, což byly kapky, Phostal byly injekce.

Před phostalen jsem mohl kosit trávu je s kvalitním respirátorem a pod práškem Claritinem apod.

Po terapii Phostalem kosím trávu bez respirátoru, bez prášku.

Vyléčen nejsem ani z daleka, ale z nejhoršího fakt venku.

Proto vsázím na pollinex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64834
1.12.21 05:18
@LiborLibor píše:
Já nastupuji terapii Pollinex tree nyní.

Před léty jsem chodil 3 roky na injekce 100% bříza Phostal. Ten se už nevyrábí, a pár let nazpět nebylo nic!!!

Ani Staloral, což byly kapky, Phostal byly injekce.

Před phostalen jsem mohl kosit trávu je s kvalitním respirátorem a pod práškem Claritinem apod.

Po terapii Phostalem kosím trávu bez respirátoru, bez prášku.

Vyléčen nejsem ani z daleka, ale z nejhoršího fakt venku.

Proto vsázím na pollinex

Co to je par let zpet. Dcera mela Staloral nejmene pred 12 lety, spis jeste vice let zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
6.12.21 12:05

Stalloral se potom přestal vyrábět, syn chodil pět let na vakcíny Pollinex a žádná změna, stále těžká alergie na trávy. Loni měl nařízenou po těch pěti letech pauzu, letos nám řekla alergoložka ať jí klidně necháme taky a příští rok už nevím co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.26 03:16

Někdo aktuální zkušenost? Děkuju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat