Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Jarynana - Ahoj, ano, rozhodli jsme se pro ty vakcíny, jmenují se Stalloral, 3× týdně kapu dítěti pod jazyk. Zatím je bere 3/4 roku, takže asi těžko porovnávat, ale přijde mi, že to má o něco lepší, než loni v létě, kdy dostával u posekané louky 10-ti minutové záchvaty kýchání a letos ještě ani jednou. Sem tam kýchne, většinou mu dám tak 1-2× do týdne 1/2 Zyrtecu, někdy ani to ne. Uvidím příští rok, ale píšou, že je to proces tak na 3-5 let. Tchyni kdysi vakcíny alergii úplně vyléčily, tak taky věřím, že mu to pomůže. Našla jsem v okolí několik rodičů, jejichž děti jsou také alergici nebo dokonce astmatici a všichni začali vakcíny brát, je to prý opravdu jediná forma léčby, která dokáže alergii vyléčit, všechno ostatní pouze potlačuje příznaky.
Děkuji za dpověd, jsem ráda, že je pozitivní. My musíme do těch injekcí. Projela jsem různé diskuze /moc jich teda není/ a víc bylo teda těch negativních. Ono i na stránkách pro alergiky byla pouze 80% úspěšnost. Sama lékařka říkala, že nemůže zajistit, že léčba pomůže. Nechci syna moc stresovat, při pohledu na jehlu, ted teda už stačí jen pohyb sestry do daného koutku už hystericky řve a je to boj.
@Jarynana píše:
Děkuji za dpověd, jsem ráda, že je pozitivní. My musíme do těch injekcí. Projela jsem různé diskuze /moc jich teda není/ a víc bylo teda těch negativních. Ono i na stránkách pro alergiky byla pouze 80% úspěšnost. Sama lékařka říkala, že nemůže zajistit, že léčba pomůže. Nechci syna moc stresovat, při pohledu na jehlu, ted teda už stačí jen pohyb sestry do daného koutku už hystericky řve a je to boj.
A proč injekce? Dcera měla taky ten Stalloral a spokojenost. Hlavně si to vzala ráno, nemusela nikam jezdit, jen já pro recept každé 3 měsíce.
@vokishka píše:
A proč injekce? Dcera měla taky ten Stalloral a spokojenost. Hlavně si to vzala ráno, nemusela nikam jezdit, jen já pro recept každé 3 měsíce.
Preferuje injekce kvůli lepšímu zajištění dávkování. Což si myslím je logické. Říkala, že s kapkami nemá dobré zkušenosti a rodiče většinou přecházeli na injekce.Syn šidí i s těma inhalátorama, že pořádně nevydýchá. Nevím jestli by vydržel mít několik minut pod jazykem roztok a nepolknout, i ty rozpouštěcí tablety v ústech rozkouše
,ale asi to vyzkoušíme. Pokud si bude trvat na injekcích, tak je odložíme až bude větší.
K puvodnimu dotazu a alergii na pyl: vyskytla se ta alergie jeste pred PRVNIM ockovanim batolete?
@nozu píše:
Ano, a taky bychom měli nosit dýchací přístroje, abychom nevdechovali olovo ze zplodin aut… OK, každý ať si udělá názor sám. osobně si myslím, že je kolem očkování extrémní hysterie…
olovo davno v benzinu neni, vzdyt jezdime 20 let na bezolovnaty benzin ![]()
Zdravím, jsem vyléčený z těžké alergie na pyl, trávu, atd… už ve dvou letech tak silná, že při návštěve sena mi v očích zůstaly jen bělma a prý mě ma tatínek na fotce jako mimozemšťana. Vyléčil jsem se sám po malé snaze pochopit přírodu, že má imunitu a antivakcínu na ty splodiny co dopadají na povrch. Hlavně ti obrnění
andělé co podávají nápomocnou ruku mezi prvními a zůstavají silní až do konce. Kopřiva. Jen ty malé vršky zhruba 20 na 1,5l vody. Já vypil to jen asi 3× a dokonce po 2 letech už ji vlastně ani na jaře nebo létě pít nemusím. Proto věřte na sílu a kouzlo osobní víry a vlastního sběru čerstvé voňavé ne sušené bylinky, která Vám zaručeně pomůže pochopit, že to není pyl ani seno, ale splodiny od lidí, které se víří vzduchem a jsou pak i v tom pylu nebo trávě, ale ta má na rozdíl i tu antivakcínu proti těm splodinám, ale tu mají jen ti co přijdou za přírodou pro jehličku od kopřivy a ne od doktorky-a, kteří by nikdy nepochopili důvod alergie natož ho chtít opravdu vyléčit, ale jen prodávat z tabulek co se naučili jako dealeři, co už dál nic nestudují a nehledají ani vyléčení ani konec zrodu nemoci. Hodně zdaru a radosti z vyléčení blízkých.
a čekám, že to budete pak taky šířít ať se ukončí ta doba doktorské debility
Já nastupuji terapii Pollinex tree nyní.
Před léty jsem chodil 3 roky na injekce 100% bříza Phostal. Ten se už nevyrábí, a pár let nazpět nebylo nic!!!
Ani Staloral, což byly kapky, Phostal byly injekce.
Před phostalen jsem mohl kosit trávu je s kvalitním respirátorem a pod práškem Claritinem apod.
Po terapii Phostalem kosím trávu bez respirátoru, bez prášku.
Vyléčen nejsem ani z daleka, ale z nejhoršího fakt venku.
Proto vsázím na pollinex
@LiborLibor píše:
Já nastupuji terapii Pollinex tree nyní.Před léty jsem chodil 3 roky na injekce 100% bříza Phostal. Ten se už nevyrábí, a pár let nazpět nebylo nic!!!
Ani Staloral, což byly kapky, Phostal byly injekce.
Před phostalen jsem mohl kosit trávu je s kvalitním respirátorem a pod práškem Claritinem apod.
Po terapii Phostalem kosím trávu bez respirátoru, bez prášku.
Vyléčen nejsem ani z daleka, ale z nejhoršího fakt venku.
Proto vsázím na pollinex
Co to je par let zpet. Dcera mela Staloral nejmene pred 12 lety, spis jeste vice let zpet.
Stalloral se potom přestal vyrábět, syn chodil pět let na vakcíny Pollinex a žádná změna, stále těžká alergie na trávy. Loni měl nařízenou po těch pěti letech pauzu, letos nám řekla alergoložka ať jí klidně necháme taky a příští rok už nevím co dál.