Dítě bolest hlavy a nad okem

Anonymní
13.4.20 21:33

dítě bolest hlavy a nad okem

Dobrý večer, prosím o radu, pokud jste se s tímto již setkali. Syn od včera říká, že ho bolí hlavička, je mu 6 let, hlavu normálně předkloní, to jsem zkoušela, k tomu si dnes stěžoval, že ho bolí zub, domluvila jsem se tedy se zubařkou, že nás zítra ráno vezme. K té bolavé hlavičce si syn celý den mnul oko a říkal, že ho bolí a že ho ta hlavička bolí nad tím okem, takže vlastně jako na čele. Tak teď přemýšlím, jestli je to od toho zubu nebo jestli syna raději ještě vzít k pediatrovi? Jestli to třeba nejsou ucpané dutiny, nesetkali jste se s tím? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
13.4.20 21:41
@Anonymní píše:
Dobrý večer, prosím o radu, pokud jste se s tímto již setkali. Syn od včera říká, že ho bolí hlavička, je mu 6 let, hlavu normálně předkloní, to jsem zkoušela, k tomu si dnes stěžoval, že ho bolí zub, domluvila jsem se tedy se zubařkou, že nás zítra ráno vezme. K té bolavé hlavičce si syn celý den mnul oko a říkal, že ho bolí a že ho ta hlavička bolí nad tím okem, takže vlastně jako na čele. Tak teď přemýšlím, jestli je to od toho zubu nebo jestli syna raději ještě vzít k pediatrovi? Jestli to třeba nejsou ucpané dutiny, nesetkali jste se s tím? Děkuji

Může byt zub, může být cokoliv.. Má rýmu nebo tak cosi? Na dálku ti nikdo neřekne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
13.4.20 21:45

Hele, v pěti letech takhle u nás začala migréna. Už nikdy neodešly, a to podstoupil obrovské množství pokusných léků. Ale pozor, u něj to byla velmi silná bolst - bodání železem do oka, po hodině zvracel, pak okamžitě usnul. To byl první záchvat.

Snad to není váš případ. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.20 21:47

Rýmu nemá. nachlazený není, jako popotahuje, ale ne nosem, dělá to pusou, proč nevím.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
13.4.20 21:47

Ucpane dutiny muzou taky pekne potrapit, nicmene bolesti nad okem muzou znacit pocinajici migrenu, nevim jestli u tak malych deti to je mozne, migrena vetsinou prichazi s nastupem puberty, kazdopadne k pediatrovi bych zasla, aby udelal zakladni nabery, jestli treba nema zanet v tele.

Jeste me napadlo - co kliste? Nemel? Ja jen, ze psovi jsem pres protiparazitni obojek uz tahala a vzhledem k tomu jak tepla byla zima, tak tehle potvor budou letos mraky…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.20 21:48

Doufám, že to migrena nebude, manžel na ně dost trpí…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
13.4.20 21:51
@Anonymní píše:
Doufám, že to migrena nebude, manžel na ně dost trpí…

Bohuzel je to i dedicne, resp sklon ji mit. Muj manzel na ne troi a starsi dite to bohuzel podedilo, ataky zacly ve skole v nakych osmi, deviti letech… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.20 22:06

Ne, klíště neměl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.20 21:10
@Cassiopea10 píše:
Hele, v pěti letech takhle u nás začala migréna. Už nikdy neodešly, a to podstoupil obrovské množství pokusných léků. Ale pozor, u něj to byla velmi silná bolst - bodání železem do oka, po hodině zvracel, pak okamžitě usnul. To byl první záchvat.Snad to není váš případ. :kytka:

Mně take tak zacina migréna, šílená bolest jakoby za oken. Tím ale nechce zakladatelku strašit

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
15.4.20 08:58
@Anonymní píše:
Mně take tak zacina migréna, šílená bolest jakoby za oken. Tím ale nechce zakladatelku strašit

Mně bohužel taky, ale já ji mívám výjimečně, hlavně pri tomhle příznaků beru hned silný prášek, takže nemá šanci se rozjet…
Dítěti taje začíná vloupáním za okem… :poblion:

• Citovat
  • Upravit
4256
15.4.20 17:49

Napadaji mě taktéž dutiny. To právě může být čelo, za okem, kolem nosu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie