Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@welovefashion píše:
Bych se nebala, odsat tuk z bricha, nad zadkem a ze stehen a nacpat ho do zadku, je sice draha zalezitost, ale ne neco, co by se tu nedelalo…
No dobře, i kdyby, to musí stát statisíce, kde by na to osmnáctiletá holka vzala? Na splátky to asi nedělají.
Normální banky snad nepůjčí. Ale pořád je tady dost prasat (lichvářů). O těch si nic slušného nemyslím.
@Kelsey píše:
Normální banky snad nepůjčí. Ale pořád je tady dost prasat (lichvářů). O těch si nic slušného nemyslím.
Já myslím, že ani lichvář někomu nepůjčí tolik peněz bez jakékoliv záruky. Co by z toho měl. ![]()
@Prosimklid píše:
Ale já nemluvím zrovna o tomto, už jsou jine trendy (mám na mysli hlavně úpravy v obličeji), a hlavně teda odsat tuk a dat ho na zadek je blbost, jednak se vstřebává ale i cestuje.
tak pořád je to lepší nez silikonové implantáty do zadku
a asi to nějakou dobu vydrží ![]()
@lucad77 píše:
No dobře, i kdyby, to musí stát statisíce, kde by na to osmnáctiletá holka vzala? Na splátky to asi nedělají.
hele myslím, že někde to ina splátky dělají
ale asi by si musela minimálně něco našetřit ![]()
@lucad77 ještě by si mohla založit učet na nějaké crowfundingové platformě, třeba by jí staroušci přispěli za nějaké foto po… ![]()
@lucad77 píše:
Já myslím, že ani lichvář někomu nepůjčí tolik peněz bez jakékoliv záruky. Co by z toho měl.
Snad né. Dokud existují směnky a mají svoji váhu. Tak se obávám, že jo. Jsou to hovada všeho schopná.
@Kelsey píše:
Snad né. Dokud existují směnky a mají svoji váhu. Tak se obávám, že jo. Jsou to hovada všeho schopná.
Směnku mít může, ale když ten člověk to objektivně nemá jak splatit, tak mu ten lichvář může nechat zlámat ruce a já nevím co, ale ty prachy prostě neuvidí. Fakt pochybuju, že by někdo jen tak půjčil třeba čtvrt milionu sotva zletilé holce bez příjmu. Ale dost možná jsem naivní no.
@Anonymní píše:
Ahojky všichni, mám tu menší problém. Mám dceru ve věku 16let která je se sebou nespokojená a chce vypadat jako Kim K. Opravdu nevím co si o tom mám myslet. Tahle doba je špatná v tom, že cokoli co děti vidí na internetu, chtějí to taky. Ať už oblečení, elektroniku atd. No, ale zpět k dceři. Moje dcera je zblázněna do postavy Kim K. Několikrát mě prosila abych jí zařídila plastickou operaci. Vím, že plastické operace jsou od 18let. Tento rok bude mít 17, takže si ještě počká. Nemám v plánu jí něco zakazovat, když bude dospělá, ale s tímto fakt NESOUHLASÍM. Taky vím, že by to bylo hrozně drahé a myslím, že i nebezpečné. Říkala, že kdyby operace proběhla, cítila by se šťastnější a hezčí. Někdy si vycpává poprsí ovocem a látkou, a pozadí mraženou zeleninouProsím co mám dělat. O dceru se bojím, vymluvit to nejde. Manžel s ní taky několikrát mluvit, ale nic.
![]()
Poslat na brigádu, jsou prázdniny něco se ještě najde ať ví, že ta operace není zadarmo. A peníze dávat i na nákup ovoce a zeleniny, protože omačkané ovoce a x krát rozmraženou zeleninu a nepoužitou bych odmítla použít do jídla