Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nemohlo mu to uškodit, prosím Tě a dávej si cigára někam na skříň. Tohle už snad není ani normální, když se to nestalo poprvý, tak podruhé dělám tak, ať se to neopakuje. Máš se za co stydět.
Nic se mu nestane, ale pro tebe by to mělo být finálí znamení, že je fakt čas přestat kouřit. Těch prachů co ušetříš, pleť a vlasy budou lepší a vůbec.
mrkni třeba sem a případně se zapoj do programu, je to celé on-line, nemusíš nikam chodit a ne, nebudou tě soudit.
Prosimte fakt se mu nic nestane, ale lip si to schovavej a nekuř před nim. Kdyby to neznal, tak neví, co se s tím dělá
Já to nechápu. Vy teda kouříte v prostoru s dítětem, ale až tohle tě vyděsí?
Nestane se mu vůbec nic. Víc by mě trápilo, že mu hulíte doma pod nos. ![]()
Když se tak bojíš o nej, o sebe se nebojíš?
účinek je stejný navíc jestli kouříte před ním
A jak často se to stává? Rozdíl bude jestli je to podruhé za poslední půl rok nebo po desáté za poslední týden. A asi nevím co je jednorázová. A proč ji necháváš zapálenou a někam odcházíš.
Z toho že si dítě jednou potáhlo mu nic nebude. Z toho že evidentně kouříte doma už může.
Nikdo neřekl že kouříme doma, jen ta jednorazova byla zrovna na stole. Kouříme iqos jinak a s tím já vždy chodím na balkon:)
@Anonymní píše:
Nikdo neřekl že kouříme doma, jen ta jednorazova byla zrovna na stole. Kouříme iqos jinak a s tím já vždy chodím na balkon:)
Neví, co je to jednorázová, to je jako normální cigáro? Takže si ho sám zapálil, nebo jak?
@lucad77 píše:
Neví, co je to jednorázová, to je jako normální cigáro? Takže si ho sám zapálil, nebo jak?
to by mě taky zajímalo
Odběhla jsem si na chvíli do koupelny, cigarety atd dáváme vše daleko aby malý na to nedosáhl, máme teď doma ochucené jednorázové, byla úplně v zadu na stole no on si za těch pár sekund stihl přisunout židli a vylézt na stůl když sem doběhla viděla sem jak mu z pusy vyletěl dým. Stalo se vám to někdy taky? Ještě k tomu je v tom nikotin úplně se za to stydím byla to jen malá chvilka ale 😓 ale uškodit mu to snad nemohlo, nestalo se to poprvé, vždy stihne vše rychle 😓