Dítě si potáhlo z jednorázové cigarety

Anonymní
18.7.22 18:11

Dítě si potahlo z jednorázové cigarety

Odběhla jsem si na chvíli do koupelny, cigarety atd dáváme vše daleko aby malý na to nedosáhl, máme teď doma ochucené jednorázové, byla úplně v zadu na stole no on si za těch pár sekund stihl přisunout židli a vylézt na stůl když sem doběhla viděla sem jak mu z pusy vyletěl dým. Stalo se vám to někdy taky? Ještě k tomu je v tom nikotin úplně se za to stydím byla to jen malá chvilka ale 😓 ale uškodit mu to snad nemohlo, nestalo se to poprvé, vždy stihne vše rychle 😓

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
465
18.7.22 18:17

Nemohlo mu to uškodit, prosím Tě a dávej si cigára někam na skříň. Tohle už snad není ani normální, když se to nestalo poprvý, tak podruhé dělám tak, ať se to neopakuje. Máš se za co stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.7.22 18:19

Nic se mu nestane, ale pro tebe by to mělo být finálí znamení, že je fakt čas přestat kouřit. Těch prachů co ušetříš, pleť a vlasy budou lepší a vůbec.

mrkni třeba sem a případně se zapoj do programu, je to celé on-line, nemusíš nikam chodit a ne, nebudou tě soudit.

https://www.bezcigaret.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
18.7.22 18:25

Byla bych v klidu. Co se v mládí naučíš… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
18.7.22 18:26

Prosimte fakt se mu nic nestane, ale lip si to schovavej a nekuř před nim. Kdyby to neznal, tak neví, co se s tím dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928

Já to nechápu. Vy teda kouříte v prostoru s dítětem, ale až tohle tě vyděsí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24855

Nestane se mu vůbec nic. Víc by mě trápilo, že mu hulíte doma pod nos. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.7.22 18:37

To jako hulite doma? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36002
18.7.22 18:42

Když se tak bojíš o nej, o sebe se nebojíš? :roll: účinek je stejný navíc jestli kouříte před ním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6888
18.7.22 18:43

A jak často se to stává? Rozdíl bude jestli je to podruhé za poslední půl rok nebo po desáté za poslední týden. A asi nevím co je jednorázová. A proč ji necháváš zapálenou a někam odcházíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
18.7.22 18:48

Z toho že si dítě jednou potáhlo mu nic nebude. Z toho že evidentně kouříte doma už může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
18.7.22 18:54

Takové prasata by neměly mít deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.22 19:04

Nikdo neřekl že kouříme doma, jen ta jednorazova byla zrovna na stole. Kouříme iqos jinak a s tím já vždy chodím na balkon:)

• Citovat
  • Upravit
24855
18.7.22 19:17
@Anonymní píše:
Nikdo neřekl že kouříme doma, jen ta jednorazova byla zrovna na stole. Kouříme iqos jinak a s tím já vždy chodím na balkon:)

Neví, co je to jednorázová, to je jako normální cigáro? Takže si ho sám zapálil, nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
18.7.22 19:18
@lucad77 píše:
Neví, co je to jednorázová, to je jako normální cigáro? Takže si ho sám zapálil, nebo jak?

to by mě taky zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect