Dítě chodí pozdě spát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7512
1.10.13 22:38

U nás se první měsíc taky usínalo nějak kolem 11 večer, pak asi 4 měsíce v půl 10, následně na čas snížil na půl 9, půl 8. Pak najednou usínal už v 6 (spánek probíhal stále stejně) a zase se za čas vrátil na 19 - 19,30. Teď si řekne sám, obvykle kolem té 19hod. Do toho půl roku jsem poslouchala, jak všechny děti chodí spát v sedm, jenom to naše tu straší ještě pomalu v 10. :roll: Mě to nijak zvlášť neobtěžovalo. Ležel na podložce a brnkal si do hraček. Nikdy nemělo smysl ho cpát do režimu, když mu nevyhovoval. Teď je to ideální. Ono se to upraví časem. U takhle malého mimča bych to nehrotila. Pokud máš pocit, že má nějaký potíže, tak to prober s mudr.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35795
1.10.13 22:40

@farska aspon ze nemam takovyho exota jen ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.13 22:49

@pikola koukam, že je to všude stejne :). Maly je, ale o mesic starsi a už se to pomalu lepsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.10.13 22:54

Cau :mavam:. Jak je dlouho vzhuru nez upadne v tech 20 h.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
1.10.13 22:54

Mně už v porodnici sestry říkaly, že tak uvřeštěné mimino dlouho neviděly :roll: Řval děsně a pořád.. Pomohlo až superpevné zavinutí a ten balík ucpat dudlíkem :D A někdy se u nás luxovalo ve dne v noci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
1.10.13 22:55

Jee, holky, to je super, ze je nas vic a ze to tak nebude do puberty!! :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
1.10.13 22:55

@pikola mAS NAHODOU KRASNYHO NESPAVECKA!
SRRY, caps

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malinada
1.10.13 23:01

Vydržet a být ráda, že kouká a neřve. V tomhle věku se to ještě hodně mění, za týden to může být jinak. A nebude tolik spát přes den, tak se odchod do pelechu stáhne na rozumnou dobu ;)

• Citovat
  • Upravit
35795
1.10.13 23:02

@Weru hodku, dve.. Jak kdy, ale vetsinou moc nespi. Obcas pomaha si s ni vlezt do postele a uspat ji prsem. Dneska ani prsa nechce a lezi vedle me a kouka co pisu.
Ona nebreci, je hodna, jen kdyby spala :cert: ale zase si rikam, hlavne ze nerve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malinada
1.10.13 23:04

@pikola a kdybys to zalomila s rozsvícenými světly za bdělosti dítěte, to by neprošlo? Já miminům vždycky řekla, ať si trhnou a pokud mě nebudili, tak jsem neměla potřebu nad nima sedět, když nespali. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35795
1.10.13 23:09

Malinada - obcas jo, ale ona vyzaduje pozornost, tak kdyz tata neni doma tak se snazim ji nejak zabavit a doufam, ze se unavi-kojeni, prebaleni, houpani, tv, hracky. Ted si povida v postylce s hrackama, tak treba u toho usne, i kdyz pochybuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.10.13 23:13
@pikola píše:
@Weru hodku, dve.. Jak kdy, ale vetsinou moc nespi. Obcas pomaha si s ni vlezt do postele a uspat ji prsem. Dneska ani prsa nechce a lezi vedle me a kouka co pisu.
Ona nebreci, je hodna, jen kdyby spala :cert: ale zase si rikam, hlavne ze nerve..

Tak bych ji zkusila dat spat cca do 19.h a treba by pak kolem te 22.h usnula. Asi budes muset prehodit rytmus, nebo ji to prejde.
A kdyz ji nechas samotnou v postylce, tak neplace? Pokud ne, tak bych ji tam dala nejakou hracku nad ni at kouka a hraje si. Luna lezela na dece a cucela na hracky, anebo v postylce na kolotoc. Taky moc nebrecela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
1.10.13 23:31
@pikola píše:
Máme doma 2 měsíčního kojence a neusne dřív, než kolem půlnoci. V 8 vykoupu, nakrmím, občas usne. Ale za půl hodiny je vzhůru, plná života, kouká, občas kňourá, ale nespí. A tak to jde až do půlnoci kdy odpadne a spí až do šesti ráno, což je fajn, nechci trávit večer houpáním a přemlouváním ať spí, protože já bych nejradši už šla taky spát.. Nic neudělám, vlastně je se mnou celý den nonstop :zed: nějaká rada?

Ahoji, musíš teď asi zažívat hodně vyčerpávající období.. taky jsem zažila něco podobného. Mě malý ve 2 měsících taky usínal nejdříve kolem půl noci až 1 hodiny, ač jsme se snažili o režim sebevíc. Pak jsem se už nestresovala a spávala jsem po raním kojení i do 11, tedy až do dalšího kojení. Časem se zo začalo upravovat, od 4 měsíců mi spí celou noc, maximálně se jednou vzbudí na mlíko a pak jde hned spinkat. Urovnalo se to prostě samo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35795
1.10.13 23:32

Chvilku si kouka, hraje, pak ji to nebavi tak huci, cim vic hodin, tim je neprijemnejsi. Pak uz je cas ji dat do houpatka a proste ji udolat, dokud ji ty vika nepadnou… No, vidim to tak na pulnoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
1.10.13 23:33

Mne uz usnula. jdu taky. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie