Dítě je opět nemocné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
6.11.21 15:02

U obou dětí je nemocná 1/3 třídy. Naše se drží, ťukám na dřevo. Od září mělo jedno dítě jen tři dny zadní rýmu ( s tím chodilo normálně do školy) a druhé lehlo jednou s jednodenní virózou + jak se ochladilo, tak ze změny teploty posmrkávalo. ty jednodenní virózy jsou typické pro obě děti - jeden den jim večer nebo v noci vyskočí teplota (tentokrát mělo dítě 40), a druhý den maximálně zvýšená, třetí den dítě zdravé. Bez jakýchkoliv dalších projevů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
6.11.21 15:03
@JanaDaR píše:
@Bubla Bůčková on má skoro 40. Tak prostě fakt nevím. Doufám.

A zabral ten paralen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
6.11.21 15:04
@Svistice píše:
U obou dětí je nemocná 1/3 třídy. Naše se drží, ťukám na dřevo. Od září mělo jedno dítě jen tři dny zadní rýmu ( s tím chodilo normálně do školy) a druhé lehlo jednou s jednodenní virózou + jak se ochladilo, tak ze změny teploty posmrkávalo. ty jednodenní virózy jsou typické pro obě děti - jeden den jim večer nebo v noci vyskočí teplota (tentokrát mělo dítě 40), a druhý den maximálně zvýšená, třetí den dítě zdravé. Bez jakýchkoliv dalších projevů.

Tohle závidím, my se s tím ser.eme už můžu říct měsíce :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.11.21 15:05

Deti mivaji ke 40, vetsinou den dva a dobry. Ani k tomu nemusi byt ryma/kasel.
Pokud to trvalo dele, bylo to neco horsiho - sesta nemoc, salmonela.
Pokud srazis horecku leky, trva vetsinou dele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
6.11.21 15:06

Hnusna ryma a hnusny kasel, ale bez teplot, max mirne zvysena kolem 37,2 narazove obcas, ale tot vse. Shaneni Pamyconu, kdyz jsem se konecne dovolala doktorce, byla taky dobra bojovka. Uz at to skonci a jsou zas zdravi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
6.11.21 15:09
@JanaDaR píše:
Skoro pětiletý opět horečky a k tomu evidentně rýmu. Chci se zeptat (hlásilo se k tomu zde mnoho matek), mají vaše děti k těm současným hnuso virózám horečky? Jestli mohu doufat, že to nebude nic jiného… Dík.

Jo 3 letá už měla od září 2×, jednou jí to sedlo na průdušky a dostala k tomu ATB, horečku měla 4 dny, syn to měl před týdnem a taky 2 dny zvýšená teplota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
6.11.21 15:12

@JanaDaR

První měl horečku tři dny, kašel, rýma. Druhý měl horečku jen jeden den, kašel, rýma. Oba začali nejdříve kašlem. První týden brutus kašel. Covid test negativní, CRP nízké. Rýma už celkem ok, kašel už tři týdny a pořád se drží, mrcha. Ve školce řádí zápal plic, tak doufám, že to u nich doktor nepřeslechl.
Já to chytla od nich, úplně mě to složilo, taky tři dny v horečkách, já CRP vysoké, takže antibiotika, dva týdny chrchlající kašel, antibiotika dobrány a kašel přetrvává, dech nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
6.11.21 15:14

@JanaDaR ať je líp :hug: Děcka nebývají nemocný, maximálně rýma. A od jara každou chvíli některý totálně odpadne s jedno dvou denní horečkou ke čtyřicítkám :nevim: Někdy následuje rýma, nebo kašel.
A samozřejmě to je jedno, druhý, třetí, já, manžel, a jak se usebere poslední, měsíc pryč, týden pokoj a jedeme znovu :nevim: A ten kašel chytí vždycky i jeden pes :think:
Viróza podle lékaře i veta. (kovid testy negativní)
Zrovna včera jsme začali nanovo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
6.11.21 15:18

@sakota ten jsme sháněli v několika lékárnách už v září. Tohle bude ještě veselé.

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
6.11.21 15:21

@Lucie_Sx srážím, když je potřeba. Šlo mi o hodnoty teplot u ostatních dětí, ne co s nimi. ;)

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
6.11.21 15:23

@Fiducia nemuset ho hlídat skrze ledviny, taky bych byla klidnější.
Jinak u viróz i u nás podle tvého popisu, jedeme v řetězu, poslední obvykle já a to už jsou děti veselé… a já v zadeli z péče o ně + svalena jejich chorobami.

• Citovat
  • Upravit
35415
6.11.21 15:25

@JanaDaR vždyť já vím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
6.11.21 15:31

Naše děti na horečky netrpí, ale teď na podzim měli oba divnou virozu, nejdřív 3 dny vysoké horečky bez jiných příznaků a pak to přešlo v kašel a rýmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
6.11.21 15:35

@BlaZenkaB díky za reakci.

• Citovat
  • Upravit
35781
6.11.21 16:57

My jedeme třetí kolo. První byl kašel a rýma skoro 14 dní, druhý kašel, rýma, horečka a nejedl týden. Byl 4! dny ve školce a jsme doma znova :roll: kašel a rýma jak vodopád.
Už mě to s.ere :cert:. Starší ve škole ani rýma nic, manžel už měsíc kašle a já měla dvakrát rýmu.
Jestli to bude takhle celou zimu tak to radši ho budu tahat vsudě sebou bez školky, nebo nevím… Jak vidí sirup na kašel začíná natahovat na zvracení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí