Dítě je opět nemocné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vesmírná drůbež
6.11.21 17:10

@pikola a má ty horečky vysoké? Nebo vyšší…

• Citovat
  • Upravit
8441
6.11.21 17:59

Syn dvakrát horečky od září a pak klasika rýma a kašel. Tyto horečky z viróz vždy dobře reagují na nurofen. Když má angínu, tak horečka neklesá. Kazdopadne i blbá rýma mu trvá 14 dní, vždy se zbarví do žlutá a nemůže se jí zbavit. :? Teď u druhé virózy zkoušíme konvičku a vypadá, že mu to pomáhá víc, jak mořská voda. Příště zkusíme hned v počátku konvickovat, bývá to prý účinnější, protože se nestihnou pomnožit viry nebo bakterie. A doporučuji sinupret, ať to nesedá na průdušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
6.11.21 20:18

Mladý 1,5 roku teď viróza, obří rýma a produktivní kašel 5.den, 2 dny horečky k 39, pak to kleslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85358
6.11.21 20:45
@JanaDaR píše:
@blumen a vyšší?

Oba maji vetsinou nad 39 a nemocni byli casto. Za celych 6 let mela starsi horecky jen kolem kolem 38 snad 3×. Bakterialni infekci snad ani nemela. Antibiotika mela asi 3× (z toho jednou mykoplazmata)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
6.11.21 23:01
@JanaDaR píše:
@pikola a má ty horečky vysoké? Nebo vyšší…

Neměl vysoké, tak do 38/39 max. Teď teplotu nemá jen trošku vyšší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
6.11.21 23:54

Viróza 14 dni bez teplot, pak týden ve školce, a dnes zase kašel, má rýmu a sedí jí to na hlasivkách, ale je zase bez teplot. Druhé dítě i já virózu 2 dny, ale taky bez teplot, max 37,2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
7.11.21 00:13

@JanaDaR Syn miva k virozam okolo 40 bezne. Tak at je lip. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.11.21 00:44
@JanaDaR píše:
@Lucie_Sx srážím, když je potřeba. Šlo mi o hodnoty teplot u ostatních dětí, ne co s nimi. ;)

Ale ono to souvisi, kdyz srazis teplotu, drzi se to na nizsich hodnotach, ale trva to dele :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
7.11.21 00:56

@Lucie_Sx no trápit ho nenechám. Někdy je to zkrátka potřeba.

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
7.11.21 05:51

Noc stála pěkně za ho.vno. Po půlnoci přes 40°C, zvracel z toho, super.

• Citovat
  • Upravit
2
7.11.21 19:39

Opět teploty

Ahoj holky… Dcera byla na konci října nemocná… Bez crp (měla 3dny 38 teploty) ji dala rovnou amoksiklav… Po týdnu uz neměla teploty, ale kašel a rýma… Po 14dnech šla do školky… Byla tam 4dny a opět od včera 38…nechce jist… Ma hnusný kašel a minimálně rýmu. Jak vidí cokoliv, tak zvrací (i z jitroceloveho sirupu) ja musím chodit do práce (jsem ve zkušební době… Nastoupila jsem po 6 letech) a teď se chci zeptat… Ještě počkat zítra a v úterý jít za dr nebo jít rovnou? A taky… Buď jít na Orl nebo k praktické, která da zase po 3 týdnech atb… Starší měla kašel, ale ten odeznel právě jitrocelem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.11.21 23:05
@Petulda84 píše:
Ahoj holky… Dcera byla na konci října nemocná… Bez crp (měla 3dny 38 teploty) ji dala rovnou amoksiklav… Po týdnu uz neměla teploty, ale kašel a rýma… Po 14dnech šla do školky… Byla tam 4dny a opět od včera 38…nechce jist… Ma hnusný kašel a minimálně rýmu. Jak vidí cokoliv, tak zvrací (i z jitroceloveho sirupu) ja musím chodit do práce (jsem ve zkušební době… Nastoupila jsem po 6 letech) a teď se chci zeptat… Ještě počkat zítra a v úterý jít za dr nebo jít rovnou? A taky… Buď jít na Orl nebo k praktické, která da zase po 3 týdnech atb… Starší měla kašel, ale ten odeznel právě jitrocelem…

Ony ty atb sakra zamavaji s imunitou, takze je to pak zacarovany kruh. Dalsi bych nedavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
7.11.21 23:32

@Petulda84 každopádně bych chtěla CRP, ať už zítra nebo v úterý. My ráno zamíříme k lékaři zcela jistě, dítě má aktuálně 40,3°C.

• Citovat
  • Upravit
26747
7.11.21 23:39
@JanaDaR píše:
Noc stála pěkně za ho.vno. Po půlnoci přes 40°C, zvracel z toho, super.

Tak zítra dětská?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.11.21 23:43
@JanaDaR píše:
@Petulda84 každopádně bych chtěla CRP, ať už zítra nebo v úterý. My ráno zamíříme k lékaři zcela jistě, dítě má aktuálně 40,3°C.

A klesá to po nurofenu? To už je mazec teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí