Dítě nechce spát samo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.3.15 22:15
@kokomo píše:
@bublinkaaaa a zkousela jsi ho po tom usnuti neprendavat? [/citace
@kokomo píše:
@bublinkaaaa a zkousela jsi ho po tom usnuti neprendavat?

to sem nezkoušela, bojím se, když je takhle na posteli sám, zrovna nedávno sme s ním jeli na pohotovost, protože dělal kraviny na posteli a bouchnul se hlavou o noční stolek. On spí tím stylem, že se zvedne a plácne sebou kam se mu zachce, tak toho se bojím ho tam nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
2.3.15 22:22

@bublinkaaaa takze ty ho uspavas ve vasi posteli a pak ho prendas do jeho? Zkusila bych ho nechat v te vasi, podle me pozna, zes ho presunula..dcera to delala taky, ale trochu jinak - usinala ve sve, okolo pulnoci presla k nam a kdyz ji manzel treba po pul hodine odnesl, tak se cca za pul hodiny vratila, takze jsme to vzdali a spala s nama az do rana, jako drevo… Pokud mas strach, ze si neco udela, tak dej nocni stolky pryc apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.15 22:28

Děkuji moc za radu, zkusím to, stolek dáme pryč a na zem asi deky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
2.3.15 22:30

Ja bych neprendavala… to ho podle me vzbudi vzdy… a neusne ve své postýlce, kdyz tam budes s nim, drzet za rucku, hladit a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
2.3.15 22:33
@bublinkaaaa píše:
Neusíná sám, špatně mě chápete, ležíme spolu, koukáme třeba na pohádku, usne, pak počkám až usne tvrde, přendám ho, odejdu a za půl hod se probudí a řve, tohle cele se opakuje znovu. Jdu k němu, ležím s ním, neco mu třeba říkám, usne, počkám, oddju a znovu se probudí. Takhle je to každý den, to bych tam s ním musela ležet od té doby co jde spát až do rána, aby se neprobudil, proto sem píšu, jestli tohle někdo zažil.Příspěvek upraven 02.03.15 v 22:03

U nás je to úplně stejný, teda bylo… Dopadlo to tak, že prostě chodím „spát“ v 8 :lol: Pockam až malá usne a pak si zapnu tablet a buď čtu, nebo něco zkouknu… A konečně si za celý den odpočinu-teď v těhu si to i docela užívám a těším se na to :)
A jak už tady někdo psal - do 15 to trvat nebude - užívejme si, že nás dětičky chtějí mít u sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
2.3.15 22:38

Jo a s postýlkou jsme to vyřešili tak, že jsme odšroubovali jednu bočnici (u naší postýlky to šlo) a přistrčili jsme ji k naší posteli, takže jsme každý ve svèm, ale spolu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.15 22:38
@Renaku píše:
Ja bych neprendavala… to ho podle me vzbudi vzdy… a neusne ve své postýlce, kdyz tam budes s nim, drzet za rucku, hladit a tak?

nn neusne, zvedne se a chce ke mě. Zkusím ho nepřendavat a snad to pomůže, když ani to ne, tak už budu muset chodit spát v 8 :-) než ho to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.15 22:39
@JančaDv píše:
Jo a s postýlkou jsme to vyřešili tak, že jsme odšroubovali jednu bočnici (u naší postýlky to šlo) a přistrčili jsme ji k naší posteli, takže jsme každý ve svèm, ale spolu :D

taky dobrý nápad :-) děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.15 06:47

My s usinanim bojujem do teď budou mu 4 ale miluje ctene pohadky mame načteno uz celou knihovnu a mala rok spi sama i když teď se zdá ze bude chtít spát se mnou dalsi 3 roky mevyspani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
9.1.16 17:39

@bublinkaaaa ahoj, jak to dopadlo u vás s tím spaním? Já mám dcerku 3roky. Do roka a půl spala nádherně sama.Jen jsme jí položili a spala, bez pípnutí. Od roku už byl větší problém, brečela a brečela, takže jsme uspávali (stačilo u ní jen být) ona usla a spala až do rána. Od dvou let konečná. SPát nechtěla, hystericky řvala, když konečně usla za hodinu znovu řev, který trval klidně 2 hod! No a po 2 roce, když se jí sebral dudlík už nespala vůbec a začala i hodně vnímat zvuky, co dělala sousedka (rány, luxování, pouštění vody třeba půl. hodiny v kuse! Několikrát byl manžel za sousedkou poprosit, ať nedělá bordel - marně!) A teď?? sedí na posteli a křčí, že se bojí a že tam spát nechce! Stále chodí za námi a jelikož nemám nervy na to jí co hodinu uspávat (čekám druhé a opravdu se u ní choulit na židly nechci) tak už nějakou dobu spí s námi v ložnici. Usne až po 22hod, někdy i déle. DO té doby kraví, povídá si, zpívá. Jsem z toho už na mrtvici, nevím, jak to budu dělat až bude druhé. Každý den se kouká před usnutím na pohádky, klidně i na 3 za sebou a stejně neusne a když skončí zase jde za námi s tím, že skončily a že se tam bojí! Tak jak to u vás dopadlo, je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
9.1.16 17:42

Jinak já jsem byla ta, co dítě do postele nikdy nechtěla a dodržovala jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.1.16 09:10

Dcera 14 měsíců take nechtěla spat sama.tak jsem si postylku přisunula k sobě, sundala zabranu a od te doby co jsem to tak udělala, tak mala usne sama a bez plače

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
25.1.16 21:00

@Nikysss to je dobrý, že si můžete dát postýlku k sobě.. To já si už 3 letou do postýlky nedám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.1.16 09:27

@Bjoucik.15 tak to ja mam jetě vyhodu že je mala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.16 15:14

Tak u nás to dopadlo tak, že ještě ted spí s náma v posteli, jen co sem ho dala do postýlky tak neskutečnej řev…v březnu čekáme holčičku, tak jsme synovi koupili jeho postel do pokojíčku a budeme ho učit spát tam, snad si časem zvykne, ale moc tomu nevěříme. Jinak když spí u nás, tak usne před 8 a probudí se třeba až v půl 10 :-) chvíli mě zase období, kdy se budil a brečel, že je tam sám, ale to už nedělá, vždy sem tam jen přišla, pohladila ho a řekla mu, že musí spinkat sám, naučil se to a ted když zabrečí, tak si k němu už nemusím lehat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí