Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@korneli no tak ho nechte bez ošetření
jela bych ať si chlap říká co chce. Teda pokud není lékař
Ano tohle je na šití.. Navíc na obličeji aby tam pak nezůstala jizva… Musí to bolet jak… Až budou vytahle stehy doporučuji tlakovou masáž nesolenym sádlem…
Měla jsem podobně a sili mi to. Mám jizvu i po 20 letech, ale uhlednou a na první pohled není vidět. Nechala bych to zkontrolovat doktorem a at rozhodne. Hlavně to muže špatně srust a místo jizvy bude mít hnusnou pusu.
Jedte, osetri to a stáhnou stehem..syn mel takto horní ret, sili to na 2 venkovní a 5 vnitřních, nicméně díky tomu že se to nerozhodlo jizvu nemá.
To bych teda jela, at se chlap treba po…
muze mit jizvu, na siti to teda podle me je! Chudatko maly, ale holt se stane…
Ja bych jela, a to nejsem zadna uzkostlivka ale spis kvuli estetice. Mohlo by se stat ze se to zhoji spatne a dozivotne to uz bude vypadat blbe.
Také bych jela, a uvidíte, někdy řeknou ze to na síti není… maly děti na to rychle zapomenou a zitra zas bude vesele běhat. My jeli s obočím.
Určitě bych jela, a pro jistotu bych co nejdříve zašla i k zubaři nechat pro jistotu zkontrolovat zoubky. Synovcovi se stalo něco podobného, spadl z gauče a pusou narazil na stolek. Na první pohled to nebylo znát, ale trochu si „zarazil“ (nevím jak jinak to vyjádřit) dva zoubky. Musel jíst nějakou dobu jen kašovitou stravu… Hlavně ať se to malému brzy zahojí ![]()
Jak někdo takovej může mít děcko? ![]()
Místo, aby jsi okamžitě jela k doktorovi, tak se budeš ptát tady? ![]()
@korneli píše:
Plakal jen chvilku, krev už neteče a ne pláče. Chlap říká že to na šití není, ale já nevím.. Pohotovost máme 30km.
Jak to teda dopadlo? Šili to?
@Šmoulice taky nechápu, proč si to dítě pořizovali, když ho pak ani nechtěj ošetřit. A zajímalo by mě, jestli s ním vůbec nakonec někde byli..
Jely jsme a nakonec to jen vyčistily a mažeme hemagelem. Dneska už to má lepší.