Dítě snědlo niť

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.9.13 20:12

Dítě snědlo niť

Ahoj maminky,
potřebuji rychlou radu. Mé roční dítko snědlo asi tak 30cm nitě, je to nebezpečné, máme vyrazit na pohotovost? Nebo to stráví?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
23.9.13 20:17

Pravděpodobně jí bez újmy vykadí. pokud si nejsi jistá tak zavolej na místní pohotovost a poraď se tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
23.9.13 20:21

Já bych taky řekla, že to vykaká, ani mě nenapadá, co by s ním na pohotovosti dělali… určitě bych ho pro klid v duši v noci sledovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.13 20:28

Já si taky myslím, že ji vykandí, ale raději se radím. Na pohotovosti by asi jen mohli vypumpovat žaludek, to je jediné, co mě napadlo, ale skrz nit, se mi to zdá moc drastické. Byla to čená, bavlněná, tak krom toho barviva, teoreticky přírodní materál.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.13 20:35
Zelí do něho nedostanu, mám problém do něj dostat cokoliv je k jídlu, ale nit zmizela neskutečně rychle. S tím taháním děkuji, já bych jinak zatáhla a zelí se může určitě časem taky hodit.
@Saricat píše:
Pokud je obava z nějakého poranění předmětem, co dítě snědlo, doporučuje se nacpat do dítěte tolik zelí, kolik je ochotno a schopno sníst. Zelí předmět obalí a projde to snáz vnitřnostma. Nit je dlouhá, to by mohlo činit problémy, ale zase jen za předpokladu, že by procházela rozmotaná, spíš projde v chumlu. Pro svůj klid bych dala to zelí. Problém pravděpodobně nastane až na konci trávicího traktu, kdy bude bobek viset ze zadku na niti (znám to od koček s vlasama :mrgreen: :oops: ). V žádném případě za ní netahej!!! Mohla bys mu docela nepříjemně ublížit, maximum, co můžeš udělat, je jí odstřihnout a počkat, až vyjde zbytek.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák