Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pravděpodobně jí bez újmy vykadí. pokud si nejsi jistá tak zavolej na místní pohotovost a poraď se tam
Já bych taky řekla, že to vykaká, ani mě nenapadá, co by s ním na pohotovosti dělali… určitě bych ho pro klid v duši v noci sledovala..
Já si taky myslím, že ji vykandí, ale raději se radím. Na pohotovosti by asi jen mohli vypumpovat žaludek, to je jediné, co mě napadlo, ale skrz nit, se mi to zdá moc drastické. Byla to čená, bavlněná, tak krom toho barviva, teoreticky přírodní materál.
@Saricat píše:
Pokud je obava z nějakého poranění předmětem, co dítě snědlo, doporučuje se nacpat do dítěte tolik zelí, kolik je ochotno a schopno sníst. Zelí předmět obalí a projde to snáz vnitřnostma. Nit je dlouhá, to by mohlo činit problémy, ale zase jen za předpokladu, že by procházela rozmotaná, spíš projde v chumlu. Pro svůj klid bych dala to zelí. Problém pravděpodobně nastane až na konci trávicího traktu, kdy bude bobek viset ze zadku na niti (znám to od koček s vlasama![]()
). V žádném případě za ní netahej!!! Mohla bys mu docela nepříjemně ublížit, maximum, co můžeš udělat, je jí odstřihnout a počkat, až vyjde zbytek.
Ahoj maminky,
potřebuji rychlou radu. Mé roční dítko snědlo asi tak 30cm nitě, je to nebezpečné, máme vyrazit na pohotovost? Nebo to stráví?
Děkuji