Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@evuska11 píše:
Ale Táta Lukáš na začátku psal že bude požadovat střídavou péči, takže třeba 14 dni bude mít dítě ex a 14 dnu bude mít díte on…každý den si take nedovedu predstavit ze by si dite otec bral na pohrani..teda slo by to za predpokladu ze by s tim souhlasila i byvala a rozchod by probehl bez problemu..
Stridavou peci ano ale z postupnym vekem ditete ted respektuji a chapu ze potrebuje vice matku ale stridava pece je i matka dopoledne ja odpoledne ja bych si ho vzal na dyl jak dve hodiny ale ona mi ho neda kdyz jsem odchazel tak kojila v noci trikrat do tydne a ted je to pry kazdy 3 hodiny proto ho vidim jen 2 hodiny
@TátaLukáš právě, že pokud kojí, tak je to někdy složitější.
Moc bych do toho zatím nešťourala, nějak se dohodněte jak to bude vyhovovat, že bys přišel třeba obden, mezi kojením a se synem pobyl. Kdoví jak to s váma bude, tak se moc vzájemně netrapte, ať si tu možnost nezničíte úplně.
@andelka83 píše:
@TátaLukáš pokud už bydlis jinde, tak tvůj postup a požadavky v podstatě psychické týrání jsou. Víc než 2 h denně pochybuju že bys uhrál u soudu, jestli ti je nabízí, a to denně, i když váš rozchod ještě nepobrala ( proto to řešení minulosti a predhazovani chyb),má můj obdiv.
Ano bydlim jinde vyhodily me jeji rodice jelikoz jsme bydleli u nich dite jsem sice neporodil nekojim ho ale postaral jsem se o nej vzdy i v noci kdyz uz manzelka nemohla jsem ho uspaval a rano do prace osobne si myslim ze jsem dobry tata ale naprd manzel ja si sve chyby uvedomil i kdyz pozde a jsem zvedavej jestli si nekdy ex uvedomi ty sve miluju jak ji tak syna je to pro me hodne tezke ji nechat jit ale vim ze neni jina cesta ale nechapu proc bych mel trpet ja a muj syn ona chtela rozvod i pres to ze me miluje a chybim ji teda alespon to rika tak nwm cemu mam verit o zo je to pro me slozitejsi
@andelka83 píše:
@TátaLukáš právě, že pokud kojí, tak je to někdy složitější.
Moc bych do toho zatím nešťourala, nějak se dohodněte jak to bude vyhovovat, že bys přišel třeba obden, mezi kojením a se synem pobyl. Kdoví jak to s váma bude, tak se moc vzájemně netrapte, ať si tu možnost nezničíte úplně.
Kez by jsi mela pravdu ja se snazim drzet ale obcas to proste nejde
@TátaLukáš no, ono si to totiž poněkud odporuje. Na jednu stranu tvrdíš, že ji miluješ, a zlobíš se a cítíš křivdu, že musíš kvůli jejímu rozhodnutí trpět, ale na druhou stranu víš, že jsi byl naprd manžel.
Ono se to časem utřepe, netlač na pilu a půjde to.
@andelka83 píše:
@TátaLukáš no, ono si to totiž poněkud odporuje. Na jednu stranu tvrdíš, že ji miluješ, a zlobíš se a cítíš křivdu, že musíš kvůli jejímu rozhodnutí trpět, ale na druhou stranu víš, že jsi byl naprd manžel.
Ono se to časem utřepe, netlač na pilu a půjde to.
Odporuje i ne ja byl naprd manzel ona naprd manzelka ja si svoje chyby uvedomil ona ocividne ne cas ukaze sve ale nevim jak dlouho mam cekat. Vim ze na ni vydrzim cekat do konce zivota uz nikdy nebudu milovat tak jak jsem miloval ale nevim jrstli mi to za to stoji je mi 27 a cekat na jednu zenu ktera treba o to nestoji fakt nwm na cem jsem kdyby mi rekla ze me nemiluje a ze ke menic neciti bylo by to jednodušší
@TátaLukáš podobné výrazy měl můj ex taky, bohužel jsem neměla koule na to, na co tvoje žena, dávala jsem šance bez jasného důkazu, že bych byla schopná i rozchodu. Tak měl furt pocit, že není kam spěchat a samo se to spravi. Ale když už jsem byla na konci, tak jsem mu dokázala do očí říct že ho nemiluju a nechci s ním být. Dokud jsem mlzila, nedokázala to říct, tak šanci měl. Tak vyckej. Co třeba poradna?
@andelka83 píše:V poradně jsme byly mezi nama prostě chybí komunikace ale jak ma člověk komunikovat když mu furt někdo stojí za zadkem a říka mu jak to ma dělat atd. (myslím tchana z tchýňí) ona na to byla zykla od mala byla to prostě tatínkova holčička a z tchanem jsme si nepadli zrovna do oka šlo by to určitě zpravit ale museli by jsme od rodiču a to se ji nechce ma tam pohodlí nemusí nic dělat ma nadherneho syna a mě už defacto nepotřebuje
@TátaLukáš podobné výrazy měl můj ex taky, bohužel jsem neměla koule na to, na co tvoje žena, dávala jsem šance bez jasného důkazu, že bych byla schopná i rozchodu. Tak měl furt pocit, že není kam spěchat a samo se to spravi. Ale když už jsem byla na konci, tak jsem mu dokázala do očí říct že ho nemiluju a nechci s ním být. Dokud jsem mlzila, nedokázala to říct, tak šanci měl. Tak vyckej. Co třeba poradna?
@TátaLukáš naprosto tě chápu. My jsme do narození dítěte taky bydleli u rodičů. Akorát že já jsem vždycky chtěla samostatnost, ale on nebyl proti, že to bude výhodnější, a nevadí mu to..no pozdě mi došlo že prostě nic nechtěl zařizovat, řešit, chtěl mít servis. Po porodu už jsme byli sami, ale to zas se odmítal vzdát pohodlí a starého režimu, hlavně klid a neotravovat. Kdybych trvala na samostatném bydlení před svatbou, moc zlého bych si ušetřila. Pokud to ona nepochopi, že mladí mají být sami, tak bohužel no..škoda.
@andelka83 píše:
@TátaLukáš naprosto tě chápu. My jsme do narození dítěte taky bydleli u rodičů. Akorát že já jsem vždycky chtěla samostatnost, ale on nebyl proti, že to bude výhodnější, a nevadí mu to..no pozdě mi došlo že prostě nic nechtěl zařizovat, řešit, chtěl mít servis. Po porodu už jsme byli sami, ale to zas se odmítal vzdát pohodlí a starého režimu, hlavně klid a neotravovat. Kdybych trvala na samostatném bydlení před svatbou, moc zlého bych si ušetřila. Pokud to ona nepochopi, že mladí mají být sami, tak bohužel no..škoda.
děkuji dodávate mě sílu a odvahu jít dál tím zkur… životem