Dítě ve 42 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37136
9.7.20 19:14

@marra2 normlani to mozna bude, kazdopadne treba ja se chci dozit vnoučat a pokud mozno si je uzit driv, nez budu upoutana na lůžko s alzeimrem a plenama :lol: coz bych tezko zvladla mit dite ve 40+ a jeste kdyby i moje dite na sve deti pak nespechalo. Ne si pak umřít a nechat sotva plnolete dite napospas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.7.20 19:14
@Kaileee píše:
Ne opravdu bych nikdy nemela dite ve 40+. Prijde mi to hrozne sobecke… i tak doufam, ze tu se svymi detmi budu co nejdele a to je mi podstatně méně. Svet se v prd.el obraci

Proč myslíš? Mě je 38 letos, tátovi bude 80..pocitat určitě umíš.. Není to výsadba dnešní doby mít starší rodiče.. Že ty máš jiný názor, tak je to ostatní špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122484
9.7.20 19:15

Taky bych tomu nechal volný průběh. Já budu mít 48 let, dcera čtyři a půl. Je pravda, že jsme si to představovali jinak, ale osud bývá někdy krutý. A moje přítelkyně má ve 42 letech dvouletou dcerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
9.7.20 19:17
@Kaileee píše:
Ne opravdu bych nikdy nemela dite ve 40+. Prijde mi to hrozne sobecke… i tak doufam, ze tu se svymi detmi budu co nejdele a to je mi podstatně méně. Svet se v prd.el obraci

Není lepší mít dítě, kdy už člověk má rozum? Dnes si každá druhá ve dvaceti pořídí dítě a padesátkrát se rozvede a děti ani nestíhají počítat tatínky. Ve 42 letech už má člověk něco rozumově za sebou - jak matka, tak otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.20 19:18

Ne, pro mě je strop porodit do 40. Chápu, že ve 40 se člověk ještě starý necítí, ale je to už střední věk a za pár let půjde zdraví pomalu do háje. A nechci, aby si mě pletli s babičkou.

• Citovat
  • Upravit
21441
9.7.20 19:19

Nesla. I zdrave tehotenstvi a zdrave dite muze byt narocne. Navic v tomto veku za par let muzes resit i starnouci rodice - mas na to vsechno energii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21441
9.7.20 19:20
@Slavka28 píše:
Není lepší mít dítě, kdy už člověk má rozum? Dnes si každá druhá ve dvaceti pořídí dítě a padesátkrát se rozvede a děti ani nestíhají počítat tatínky. Ve 42 letech už má člověk něco rozumově za sebou - jak matka, tak otec.

Kazda druha ve 20 v dnesni dobe? Leda v lidoveckem snu :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
@Slavka28 píše:
Není lepší mít dítě, kdy už člověk má rozum? Dnes si každá druhá ve dvaceti pořídí dítě a padesátkrát se rozvede a děti ani nestíhají počítat tatínky. Ve 42 letech už má člověk něco rozumově za sebou - jak matka, tak otec.

No jestli říkáš tomu vést dítě do první třídy v 50,kdy by jsi tam měla stát jako babička, že znamená mit rozum, tak nevím, ale je to tvůj názor. Za mě šílenost.

Příspěvek upraven 09.07.20 v 19:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
@Slavka28 píše:

Jo mit 40 je zaruka rozumu? Evidentne, tu jsou ctyricitky co cekaji treti decko s třetím chlapem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
9.7.20 19:23

Rozhodně ano! Nikde totiž nemáte jistotu, že zemřete jako rodiče ve 30, v 50 nebo 100 letech. Baví mě řeči, jak si každý chce užít vnoučata. :mrgreen: Jestli zítra vyjdete ven a srazí vás auto, tak si neužijete ničeho. nebo cokoliv jiného se může stát.
Pokud se maminka cítí na to být maminkou, tak na věku nezáleží. Je to jen a jen její věc. Nikdo z nás jí kupovat oblečky na dítě nebude, nikdo z nás nebude její dítě vychovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
9.7.20 19:23
@Kaileee píše:

No jistě. Moje babička je ročník 1931. Byla 3. z 9 dětí, 6 nebo 7 se dožilo dospělosti, vsechny se narodily doma. Jejich maminka je rodila ve věku od 30 do 44 let. Ty jsi stejně troll a prudis na všechno, takže klasika. Když Tě to baví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
9.7.20 19:28
@kacz píše:
No jistě. Moje babička je ročník 1931. Byla 3. z 9 dětí, 6 nebo 7 se dožilo dospělosti, vsechny se narodily doma. Jejich maminka je rodila ve věku od 30 do 44 let. Ty jsi stejně troll a prudis na všechno, takže klasika. Když Tě to baví…

Nevím proc tady pises o svoji prababicce, evidentne neznala nic jineho nez soulozeni, az do prechodu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.7.20 19:30

@bony58
Nevím. Já má strop ve 40. Ale kdybych neměla žádné a ten chlap opravdu na dítě připraven byl, nechala bych to náhodě dejme tomu do 42. Pak už bych se smířila s bezdětností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
9.7.20 19:33
@Kaileee píše:

V p.rdel se naštěstí obrací tvůj svět. Asi nežiješ na týhle zemi a odněkud si přilítla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
9.7.20 19:35
@Hamouzka píše:
V p.rdel se naštěstí obrací tvůj svět. Asi nežiješ na týhle zemi a odněkud si přilítla :P

Asi jo jestli ma byt normalni vest v 50 dite do prvni tridy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky