Dítě ve 42 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37136
9.7.20 19:36
@Radkar1 píše:
Rozhodně ano! Nikde totiž nemáte jistotu, že zemřete jako rodiče ve 30, v 50 nebo 100 letech. Baví mě řeči, jak si každý chce užít vnoučata. :mrgreen: Jestli zítra vyjdete ven a srazí vás auto, tak si neužijete ničeho. nebo cokoliv jiného se může stát.
Pokud se maminka cítí na to být maminkou, tak na věku nezáleží. Je to jen a jen její věc. Nikdo z nás jí kupovat oblečky na dítě nebude, nikdo z nás nebude její dítě vychovávat.

Jo nehody se stavaji, ale jaka je pravděpodobnost, ze me nekde srazi auto ve 30 a nedoziju se vnoucat a jaka je pravděpodobnost, ze v 70 umřu na stáří a nedoziju se vnoucat? Premyslet jako ty, tak si deti nedelam nikdy, protoze to nemusim přežít ani cestu z porodnice zejo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692

Šla bych do toho, bez dítěte mi prijde život smutný. Na druhou stranu tyhle matky jedinacku, které je měly po 40. mě připadají strašně uzkostné (v mém okolí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603

Srdce Ti napoví :-) za mě do toho jdi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.7.20 19:37
@Kaileee píše:
Asi jo jestli ma byt normalni vest v 50 dite do prvni tridy… :mrgreen:

No, třeba V. Svobodová bude mít prvňáčka v 54 letech. Přesto jí lidé tleskají. Nic pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
9.7.20 19:37
@Kaileee píše:
Nevím proc tady pises o svoji prababicce, evidentne neznala nic jineho nez soulozeni, az do prechodu :think:

Hm, tak to měla krásný život, že? A byla velice zdravá po všech stránkách, dožila se vysokého věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15110
9.7.20 19:38

@Kaileee Pokud otěhotní ted, v padesáti to dítě už bude dávno ve škole. Je jí 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
@Hamouzka píše:
V p.rdel se naštěstí obrací tvůj svět. Asi nežiješ na týhle zemi a odněkud si přilítla :P

Je to proti přírodě, je to na hlavu a odnesou to akorát ty děti, takže ano v tomto je dnešní doba divná, nevím co furt máte s nějakým rozumem, normální člověk dospěje a dostane rozum, když se stane rodičem. A je jedno kolik mu je, že jsou případy, že to mladí nezvládnou jsou, ale nezvládají to i mnohem starší a na děti kašlou, to není o věku. Rozvádí se i manželství po třiceti letech atd. To nejde takhle brát. Pokud je člověk rodinný typ nepotřebuje nějaké vaše zkušenosti a když není, žádné zkušenosti mu nepomůžou. To jsou jenom kecy čím si to obhajujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
@Russet píše:
No, třeba V. Svobodová bude mít prvňáčka v 54 letech. Přesto jí lidé tleskají. Nic pro mě.

No co k tomu rict… :mrgreen: chudak dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15110
9.7.20 19:39
@kacz píše:
Hm, tak to měla krásný život, že? A byla velice zdravá po všech stránkách, dožila se vysokého věku.

Halt je vidno, že je to zdraví prospěšné :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
9.7.20 19:40
@marra2 píše:
Já si myslím, že za 20 let, bude úplně normální mít v 65 dítě školou povinné. Potkavam na gynde vesměs 40+, prvorodičky. Ale! U mě tedy osobně by věk hrál velkou roli, právě v té energii a zdraví. Takze za mě fakt ne…

Já porodila obě děcka do třicítky. Obě školou povinný. První porod byl dost náročnej, skončila jsem na jipce. Druhej porod se tvrdí, že má bejt lepší. já porodila v autě a jedinej člověk, kterej se mnou byl, byl můj chlap, nevěřila jsem, že to s klukem přežijem. Nejsem daleko od zmiňovanejch 42. Včera jsem byla v parfumerce a prodavačka se mě ptá, kolik dostávám kapesný, že si můžu dovolit tak drahou řasenku. Moje máma ještě před třema roky dostala sodu v metru, že jako puberťačka nepustí sednout starší. A divný je, že já se třeba na +/- 4 křížky necejtím… A cizí lidi mi nevěří, že nejsem starší ségra vlastních děcek. A je fakt, že za celej život mám nyní asi nejlepší fyzičku a zdraví. Ale s ohledem na dva těžký porody už do dalšího nepůjdu. Strach je příliš velkej, když oba byly „zakletý“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691

Pokud po tom vylozene netouzim, nesla bych do toho. Ve svem pripade ale urcite ano. Predpokladam, ze tak do max. 44 let, vic ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
@boball píše:
@Kaileee Pokud otěhotní ted, v padesáti to dítě už bude dávno ve škole. Je jí 40.

Jenze v tomhle věku uz to nemusi jit na prvni dobrou zejo, taky muze par let trvat, nez se potomka dočká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15110
9.7.20 19:43

@Kriss Tina To je u každého jiné. Pokud se nedočká, tak nebude a taky si může jednou vrznout a je tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
9.7.20 19:44
@Kaileee píše:
No co k tomu rict… :mrgreen: chudak dite

Tvoje s tvejma názorama každopádně :mrgreen: :mrgreen:. Přijdeš mi jak babča v papučích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
9.7.20 19:44

Starou mamu máme v rodině (ne tu moji), a nešla bych do toho. Nemoce ve starším veku, únava - noční vstávání, komplet předělany život - to si ne každej uvědomí. Živení a starani se o potomka dalších 20 let. Aktivity z dítětem.. Nehledě na náročnost těhotenství - vysoké riziko vad atd..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky